Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Apple iPhone 11 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Így van, plusz ez is felhasználó függő, de nagyon. Én pl. nem videózom, nem játszom, máris a két legnagyobb tárhely fogyasztó kiesik. Egy év alatt a Note-al csináltam úgy 1500 képet kb.
Spotify-on van sok lista letöltve, illetve kb. 10 sorozatrész van rajta, fullHD-ban.
Szóval hiába a 128 GB tárhely nekem például, most is 33,5 körül van a foglalt: [link]Más: aki Telekomos, szépen működik a 4G/VoLTE? Nekem régebben iPhone-on és az utóbbi egy évben droidon sem ment jól, sokszor kaptam sms-t nem fogadott hívásról, szóltak, hogy nem értenek, ha épp beszéltünk, vagy robot hangom van, stb.
-
Lehet tudni, mindig ilyet veszek. Kicsit narancsos, ezért kijelzőre nem ajánlott, ott látszik rajta, de a fém/üveg hátsón nem. Kb. 5-7 munkanap alatt megjön, de volt,hogy többet vártam rá. Nedvesen kell feltenni, és hajszárítózni is, ha jó eredményt akarsz. Ha marad alatta bubi, nem para, 2-3 nap és mind szépen felszívódik.
-
Ricardo
titán
Mindenben azért nem (például a kábeles adatátviteli sebesség). Azt értem, higy a nagytesókhoz képest kell valami amiben gyengéb, de itt ott túlhúzták a karcsúsítást. A belsö tárhely mérete, 2.0-ás kábeles sebesség. Kijelző felbontás. Ha mindegyik csak egy fokkal lenne jobb. (3.1, alapból128 giga , full hd felbontás) akkor ez lenne az idei év nagy durranása.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Persze nem is így kell érteni, hanem a minőségérzet, mikor a kettőt fogod együtt a kezedben.
Nálam a fém, meg úgy aki ad erre, annál mindenképpen számít, pontosan emiatt (is) drágább a pro, vagy xs, nem csak a kamera, holott ez is teljesen jól teljesít, egy átlagnak meg főleg. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Bivalyerős lett, felkerült rá az ultraszéles kamera, olcsóbban indít, mint elődje és hoz pár új trükköt a szoftvere– Apple berkekben az Xr folyatása lehet az etalon, Android fronton azonban erős a konkurencia.
- Milyen autót vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 25
- Megjelent a OnePlus 13T
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest