- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe8719
senior tag
Igen, az egy elég nagy öngól volt a 3G-nél.. Viszont szerencsére minden komolyabb mókolás nélkül vissza lehet pakolni a 3.1.3-at iTunes-al, csak le kell tölteni hozzá egy gyári custom firmware-t, aztán shift+restorenál betallózni és az iTunes feldobja.
(legalábbis úgy tudom, hogy nem kell hozzá SHSH, mint a 3GS-nél.) -
ROBOTER
addikt
Ez a frissítés nem volt olyan régen, 4.3.x-nél (x=3?) járt már a hivatalos verzió, de a 3G-nél kiírta az iTunes, hogy 4.2 a legutolsó, ami feltehető rá.
Ha csak a főképernyőn rákkattintok az üzenetek ikonra, akkor olyan 3mp körül van. Ha van egy sms értesítés a főképernyőn, és arra rákattintok, na az gyakran van 5mp felett, valószínűleg azért, mert feladó szerint rendezve mutatja, ha volt már a feladótól sms, akkor azok alá teszi be.
Csak azért frissítettem, mert a 3.X-nél a görgetés hetente..havonta egyszer meghalt, és nem lehetett pl. a kontaktoknál görgetni a képernyőt. Csak a kikapcsolás segített. Ez a hiba elmúlt 4.2-vel, de eszetlenül lassú lett a telefon + elég gyakran előfordul, hogy nem tudom felvenni a hívást, mert nem mozog a csúszka. Általában megnyomom ilyenkor a felső gombot, és feléled.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 0 perces Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest