- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Magisk
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látod ez a gusztustalan az apple nél.....volt egy fasza kis telefo od ami jol mukodott es tonkreteszik....en ezert nem merek gst vanni mert jovore tuti a 6.0.0val tönkreteszik azt is.....7.0 val a 4et es igy tovabb......ha csak az iphone 5nem iphone 4 s super lesz.....mert az ujitas nem megy nekik...amugy szeretem az apple cuccokat..de talan steve halálával egy kicsit normalizalodik a politikájuk....
-
jimhun
senior tag
Erdekes a dolog. A felesegem 3G-jen 4.1-van es tokeletesen megy, nem azt mondom hogy olyan mint a 3.2-vel, de egy sms megnyitashoz kb 2mp kell meg barmelyik programhoz eleg 2-4mp Es mindig tokeletesen fel tudja venni, semmi gondja nincs vele. Annyi hogy neha ujrainditja(hetente egyszer). En javaslom csinalj rajta egy resetet vagy nem tudom mi lehet a gond. Persze azt el tudom kepzelni, hogy a 4.2 miatt lett ilyen, mivel 4.1-et azert adtak ki mert mindenki panaszkodott hogy a sima 4.0-tol lassu lett a telefon.
A vicc az hogy en vettem egy Sony-t es a 3GS-t odaadtam a felesegemnek, mivel ez azert joval gyorsabb. OK. Elso reggel nem ebresztett neki es elkesett a munkahelyrol, adta is vissza nekem. hogy koszoni szepen de ez a sz@r nem kell, neki a 3G tokeletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700K / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest