- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
Gyorsan meg is kérdezném, hogy valóban nagyon igényes modingot vajon itthon ki készít?
Én szeretném megkeresni egy megbízással, de egyelőre nem találtam senkit.
Nincs különösebb megkötés árban, viszont jól kinéző és ATOM igényes munkát várok el, letisztult köntösbe csomagolva.
Ötlet?
-
tatabánya
senior tag
elismerésem a moddingboy kolléga alkotásaihoz!
a #29 hozzászólásodban lévőket nem tudom jó, vagy rossz példának hoztad fel de én azokból se tennék egyet se a nappalimba... gondolom ezek nem is mindennapi használatra készülnek, bemutató darabok. lehet kapni jó pénzért minimál házakat, harisnyázott kábeleket és már is kész a PH user álma.
-
BiP
nagyúr
-
XtremLor
őstag
A tron-os motor nem rossz, bár én a kereket nem hagytam volna üresen 2 mélynyomót beraktam volna
, engem a felette lévő fa ház fogott meg ami hasonlít a thermaltake level 10-esre.
ModdingBoynak meg további sok sikert a munkáihoz, várjuk szeretettel a következő projectet is. Személy szerint nekem a hátulja tetszik legjobb a gépnek feldobta nagyon, az egerek is ütősek lettek.
-
Horbal
őstag
Szerintem nincs igazad abban az értelemben, hogy stílusra hivatkozol:
"művészileg stílusilag,nem üti meg a mércét"Melyik mércét? - mert sztem ennek a "világnak", "stílusnak" igenis megfelel a munka. Ez a stílus ilyen. Giccses? Az. Nekem tetszik? Nem. De ettől ez még nem stílustalan vagy szénné vágott - miért lenne az? Meg mi az, hogy szénné vágott? Hibátlan a munka szvsz, csak nem minimál, hanem mindent bele... Nem értem mi a gondod.
Nem kéne de respect.
-
ivarg
tag
Sajnos egyet kell értenem veled, átgondolatlan egy kicsit.
A készítőnek:
Az a monster logo, sajnos az útcákon lila neonokkal megvilágított lelakott Suzukikkal száguldozó hülye gyerekeket juttatja az eszembe, ami elveszi a dolog egyediségét és egyéniségét.
A fő törvénye design-nak az, hogy a kevesebb néha több..
Ettől még látszik, hogy megpróbáltad a legtöbbet kihozni a lehetőségeidből, de egy más típusú megközelítés szerencsésebb volna szerintem pl. egy saját tervezésű alakazat vagy egy játék lógója stb..
Remélem építőnek érzed a kritikát mert csupán ez a célom, nem el venni a kedvedet a dologtól.
Saját célra 3 éve készül a fából a HTPC dobozom és még sehol sem vagyok vele, sőt ha a jelenlegi verziót is kidobom akkor talán sosem lesz belőle semmi, tehát pontosan tudom mekkora munka tud lenni egy ilyen átalakítás.
De ettől még nem szabad kompromisszumokat kötni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest