- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZorkasT
csendes tag
Nagyon szép munka, minden elismerésem!
-
Omega81
senior tag
válasz
Moddingboy #95 üzenetére
Nos én elég nagy fórumos múlttal rendelkezem, nem sorolom, hol voltam aktív tag az elmúlt évtizedben!
Egy dolog viszont biztos. Facebookon miután megosztottam a cuccost, Feleségem ezt a prohardveres topikot olvasva ennyit írt:"Lassan az irigység orvosi képlet lesz az egyetemen és hatalmas összegeket fognak kutatásokra fordítani ennek megfejtésére, mely szerint hol helyezkedik el az agyban az a tekervény, mely ezt kiváltja!
"
Őszintén gratulálunk ehhez a remekbe szabott alkotáshoz!
Üdv:
Tamás, Brigi, Martin, Vivien (azaz Mi és a gyerekek)
-
Moddingboy
Modder
Köszönöm az újabb hozzászólásokat!
jones965 - Ez pontosan így van.
A negatív kritikát is el kell fogadni aminek (a pozitív hozzászólásokhoz hasonlóan) valamilyen szinten ösztönző hatása is van viszont egyedül azt nem szeretem amikor a kedves illető nem tudja kulturált módon kifejezni magát.
ovecs - Én szívesen segítek neked, de sajnos nem teljesen értem a kérdésedet
A videóban hol bukkan fel ez a kiegészítő?
Kellemes hétvégét Mindenkinek!
-
Omega81
senior tag
Le a kalappal, gratulálok a szép munkához és az elismerésekhez!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ovecs
senior tag
Azt nemt udja valaki, hogy a videon lathato "szerszamnak" mi a neve ? Konkretan arra a kiegeszitore gondolok, ami 1 fem korrfuresz szeruseg 1 fem rudon. Szerintem ez nekem jo lenne furogeppel kombinalva, szereztem 1 apple g4 es hazat, amit szeretnek atalakitani, hogy belerakhassam az atx konfigom
-
Cypresss
senior tag
Gyorsan meg is kérdezném, hogy valóban nagyon igényes modingot vajon itthon ki készít?
Én szeretném megkeresni egy megbízással, de egyelőre nem találtam senkit.
Nincs különösebb megkötés árban, viszont jól kinéző és ATOM igényes munkát várok el, letisztult köntösbe csomagolva.
Ötlet?
-
DeathAdder
veterán
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
Hát én 5 percig szakadtam az aláírásodon
-
Napfénysüti
nagyúr
Érdekes és jó cikk lett, sok sikert Moddingboynak!
-
Gerisz
addikt
Szánalom ez a leszólás ami itt megjelenik!
Ken Block Ford Fietájára adta az ihletet, és az nem minimal, hanem szines és "vad".Nagyon szép munka Moddingboy!
Öröm azt is olvasni, hogy támogatókra találtál mégha a cikk inkább arról is szól, dehát valahogy viszonozni kell!
A Logout-on már rég elolvastam az írásod, az jobban tetszett.
-
-
jones965
Modder
Szép volt Moddingboy!
Aki színpadra megy, az ki van téve a jó és kevésbé jó kritikáknak,
de már megszoktuk. Ez is része ennek a hobbynak.
A legfontosabb a szakmai elismerés, a többi a fogyasztói társadalom szubjektív vélemény formálása. -
opeter87
senior tag
Moddingboy logoutos bejegyzései és a cikkben szereplő válaszok alapján nincs hiányérzetem. De ezt nem is írtam ilyet. Számomra mindössze a kérdések volt túl egyszerűek. Összességében pedig az egész írás inkább egy cikkhez hasonlított, mint egy interjúhoz. Én mindössze ezt a szubjektív véleményemet szerettem volna megosztani.
-
opeter87
senior tag
Gratula Moddingboy-nak az eredményekért
Logout-on már olvastam korábban a Gymkhana házról.De ilyen gyenge cikket viszont nem tudom mikor olvastam a Ph-n. Egyszerű, felületes kérdések és hemzseg a szponzor linkektől. Értem én, hogy csak így lehetett, de akkor is.
-
Madn!ght
addikt
A Monsteres logo nekem is birizgálja a fantáziámat. Esetleg a fémbe maratva, vagy kivágva, és hátulról megvilágítva.
Gratula, és sok sikert, kitartást a további munkáidhoz!
-
Gyufaaa
veterán
Brutál ügyes! Sok sikert a további munkáihoz!
-
engusz
veterán
Azok koze a szerencsesek koze tartozom, akik lattak a hazat eloben. Egy dolgot el kell ismerni: a leheto legreszletesebben lett kidolgozva, meghozza olyannyira, hogy akar el is kezdhetne arulni valamelyik gyarto.
Moddingboy a honapok alatt egyszer sem torpant meg, vegig tervezett es elszant volt. Ritka az ilyen kitarto es hatarozott ember.
-
törölt tag
válasz
hyperspace #52 üzenetére
Okés, majd előkotrom, én egy video házába építettem annó, laptop és asztali pc alkatrészekből egy xbmc alapú médialejátszót.
-
bercsi
aktív tag
Akinek van egy kis kézügyessége és kreativitása az könnyen össze tud hozni egy ilyet. Nem kell tőle elájulni!
-
fondorlatos
aktív tag
Kiváló munka! Csak így tovább.
-
-
És hatalmas elismerés, illetve az is, hogy létezik még hagyományos szponzoráció is.
Várjuk a következő ötletet. Hihetetlen szép , és aprólékos, részletes profi munka -
SLYM
veterán
nagyon kemény, simán megüti azt a szintet a cucc, hogy boltokban, tömegtermékként is lehetne forgalmazni, mint gamer ház
-
kiskaktusz
addikt
válasz
Moddingboy #62 üzenetére
Köszi szépen!
Ezek is jól sikerültek
-
Moddingboy
Modder
válasz
kiskaktusz #60 üzenetére
Köszönöm az újabb kommenteket!
kiskaktusz - Itt találsz még képeket az egerekről.
Tartozott mindegyikhez munkanapló is még anno a radikalmod.hu-n (csak sajnos az összes blog odalett és az oldal is elég rossz állapotban van)
Srodney - "ízlésben eléggé eltérőek a vélemények,kinek a pap,kinek a paplan ezért kár a másikat fikázni..." - Ott a pont
-
haromegesz14
aktív tag
Szép és igényes munkák, a rágcsálók külön tetszettek!
Jó volt olvasni ilyen témáról hazai viszonylatban!
-
kiskaktusz
addikt
Olvastam már a logouton...
Az egerekről lehetne még képet kérni? Mert arról nem is tudtam, hogy moddolja azokat is
-
Motion_Blur
félisten
Ügyes!!
-
Boxi88
őstag
Nagyon ügyes és igényes alkotások! Grat hozzájuk!
-
albert8
veterán
Valaki nem tudja véletlen mi annak a számnak a cime ami a video alatt megy?
-
Apika
addikt
Én is gratulálok moddingboy látványos munkáihoz!
-
Srodney
senior tag
hmmm....láttam már pár forumot a házzal kapcsolatban,de ennyire csak a magyar fórumozókat tudja megosztani.azt is hozzá kell tenni hogy ami jó vagy úttörő azon hamar túl is lendülnek,viszont ami kérdéses azon vitatkoznak,nem tudom melyik a jobb,abszolut nyerőnek lenni vagy megosztónak lenni.
mégegygondolat: ízlésben eléggé eltérőek a vélemények,kinek a pap,kinek a paplan ezért kár a másikat fikázni... -
Mazsika
őstag
Nagyon szép munkát végeztél, végig olvastam a cikksorozatodat is! Én is jobb szeretem a minimalista moddingot, de ez... nagy tuti! Gratulálok a díjaidhoz! További sok sikert!
Az irigyekkel meg ne törődj... -
FoBCRaistlin
őstag
Sajnos engem sem igazán nyűgözött le. Semmi extrát nem találok az alkotásokban.
De csak hajrá! -
törölt tag
Biztos én vagyok a fikagép, de ezekben egy fikarcnyi kreativitás nincs. Festék, meg pár giccses gyári szar. Tudom, csináljak jobbat, hát én már csináltam, abban egy ilyen szokásos marhaság nincs
-
MZperX75
addikt
válasz
tatabánya #47 üzenetére
Én sem tenném be a szobámba
,én a minimálisnak vagyok a híve ,a kevesebb ,nálam jóval több...A koncepciók,mint variációk!
Lelkes kollégának,ment a link....
Ha tehetném ne látszódjon semmi a billentyűzeten és a monitoron kívül!
Csak az a fránya sok sok vezeték!Moddingboy:
Remélem,nem bántásnak veszed amit leírtam,a szándék építőjellegű volt!
OFF
-
Le a kalappal szép munka.
-
Moddingboy
Modder
Sziasztok!
Nagyon meglepett amikor a PH! főoldalán rábukkantam a riportomra (persze tudtam, hogy ki fog kerülni csak azt nem, hogy ma). Személyesen már megtettem, de itt is szeretném megköszönni eszterencsnek és rudinak, hogy meglátogattak. Továbbá köszönöm a sok kommentet amiket írtatok!
Legyen az pozitív vagy építő jellegű kritika. Mindkettő nagyon sokat jelent számomra bár a kritikához csak annyit fűznék, hogy olyan házat NEM lehet építeni ami minden embernek tetszik.
Különbözőek vagyunk más-más stílussal és ezt el kell fogadni. A moddingnak többféle irányzata van és kéretik nem összehasonlítani más-más kategóriába eső gépeket. Egyszerűen csak el kell fogadni amit már fentebb is említettem.
MZperX75 - Azon a képen valóban az én házam látható és elég sok külföldi oldalon rábukkanhatsz. Az egyedi vonalzó pedig ami a gépnek van támasztva a bit-tech hónap modja díjam amit egy híres moddertől kaptam. Név szerint Bill Owen-ről van szó. Remélem a képáradat után tudod, hogy melyik az ő gépe.
Saját blogjában ezt írta velem kapcsolatban.aerosmith - A logoutos cikkben találhatsz az elejéről is képet. (meghajtó elejének moddolása folyamatban
)
-
tatabánya
senior tag
elismerésem a moddingboy kolléga alkotásaihoz!
a #29 hozzászólásodban lévőket nem tudom jó, vagy rossz példának hoztad fel de én azokból se tennék egyet se a nappalimba... gondolom ezek nem is mindennapi használatra készülnek, bemutató darabok. lehet kapni jó pénzért minimál házakat, harisnyázott kábeleket és már is kész a PH user álma.
-
MZperX75
addikt
Az arányokat te kevered!
Nem volt ilyen jellegű hasonlat,mondandómban!Ami a cikkben a képeken látszódik,az meg kell hogy mondjam,nem jó.
Ezen nincs mit szépíteni(ill azon van mit)Képzelj el egy stílusos szobát,akár nappalit akár hálószobát,vagy egy dolgozószobát.
Ezeket a kis kolléga által összehozott házikókat hová tudnád elhelyezni?Én a gyerekszobába,a transformer mellé,a yoda alá.
Amit linkeltem az nem azt jelenti,hogy az etalon,és csak azok tetszenek!
Csak mint stílus,egyedi kreatív formabontó... és persze még sorolhatnám.Nehéz ,és sok sok munka kell,hogy az adottságból tehetség legyen!
A srácnak nagyon nagyon jó adottságai vannak,sok türelemmel és munkával ez fejleszthető.
(Egy szakma kitanulása az iskolában nem ér véget!)
No de mindegy!
OFF -
Malachi
veterán
remek munka, nagyon jól elkaptad Ken Block Fordjának a stílusát, nem véletlen a számos rangos elismerés. csak így tovább!
MZperX75 - szerintem egy kicsit kevered itt az arányokat, egy első novellás -tehetséges - írópalánta fejéhez sem szokás hozzávágni, hogy az írása nem ér fel a Nagy Gatsby-hez. másrészt pedig nézd meg a kocsit, nézz utána a Gymkhana stílusnak és akkor mondd, hogy bazári, meg csicsás. nem. éppen, hogy jól visszaadja azt.
-
MZperX75
addikt
Na egy hasonlót találtam ,lelkes ifjú kolléga megoldásához hasonlóan,ha ugyan az akkor boccs,nem magyar oldalon volt.
Van azért igen gagyi is a kínálat között!
Ez most más:
-
BiP
nagyúr
-
albert8
veterán
NAgyon jó cikk
kösz srácok -
XtremLor
őstag
A tron-os motor nem rossz, bár én a kereket nem hagytam volna üresen 2 mélynyomót beraktam volna
, engem a felette lévő fa ház fogott meg ami hasonlít a thermaltake level 10-esre.
ModdingBoynak meg további sok sikert a munkáihoz, várjuk szeretettel a következő projectet is. Személy szerint nekem a hátulja tetszik legjobb a gépnek feldobta nagyon, az egerek is ütősek lettek.
-
nincsisbéla
aktív tag
Hatalmas tisztelet!
-
M107
addikt
A gyerek egy Isten
Ha lenne egy számítógépház gyártó vállalkozásom őt alkalmaznám mint fő designer-t + igazgatóhelyettes lenne egyben
Megéri a pénzét ügyes és jól dolgozik
Csak így tovább -
-
nicu71
addikt
csak gratulálni tudok,fantasztikus vagy.
-
törölt tag
Én csak azt nem értem, miért kell egy energiaital márkát ennyire az arcunkba nyomni. Egyáltalán nem értem miért lesz jobb valami attól, ha egy márka logója van rajta.
-
MZperX75
addikt
-
rep3at
őstag
Lehetőségeidhez mérten tényleg mindent kihozol a munkáidból, csak így tovább, van egy olyan érzésem hogy sokat fogunk még hallani rólad.
-
kovgab
tag
Szép kivitelezés, bár a márkafüggetlenség (monster, dg) jót tenne egy következő projektnek.
A fehér-fekete kombó eltalált dolog. -
Horbal
őstag
Szerintem nincs igazad abban az értelemben, hogy stílusra hivatkozol:
"művészileg stílusilag,nem üti meg a mércét"Melyik mércét? - mert sztem ennek a "világnak", "stílusnak" igenis megfelel a munka. Ez a stílus ilyen. Giccses? Az. Nekem tetszik? Nem. De ettől ez még nem stílustalan vagy szénné vágott - miért lenne az? Meg mi az, hogy szénné vágott? Hibátlan a munka szvsz, csak nem minimál, hanem mindent bele... Nem értem mi a gondod.
Nem kéne de respect.
-
{Zodiac}
senior tag
-
ivarg
tag
Sajnos egyet kell értenem veled, átgondolatlan egy kicsit.
A készítőnek:
Az a monster logo, sajnos az útcákon lila neonokkal megvilágított lelakott Suzukikkal száguldozó hülye gyerekeket juttatja az eszembe, ami elveszi a dolog egyediségét és egyéniségét.
A fő törvénye design-nak az, hogy a kevesebb néha több..
Ettől még látszik, hogy megpróbáltad a legtöbbet kihozni a lehetőségeidből, de egy más típusú megközelítés szerencsésebb volna szerintem pl. egy saját tervezésű alakazat vagy egy játék lógója stb..
Remélem építőnek érzed a kritikát mert csupán ez a célom, nem el venni a kedvedet a dologtól.
Saját célra 3 éve készül a fából a HTPC dobozom és még sehol sem vagyok vele, sőt ha a jelenlegi verziót is kidobom akkor talán sosem lesz belőle semmi, tehát pontosan tudom mekkora munka tud lenni egy ilyen átalakítás.
De ettől még nem szabad kompromisszumokat kötni. -
MZperX75
addikt
Sry!
Itt nem az a lényeg,hogy nekem mi tetszik,hanem ifjú kolléga munkáiról van szó,erről írt véleményemről.Most ha linkelek is olyat ,akkor jössz azzal ,hogy az neked nem tetszik,ilyen jellegű vitáknak,meg számomra nincs itt helye.
(persze ,hogy haragos ne légy azért utána nézek,ha van megy a link)
-
Mumukuki
aktív tag
"Egyenlőre legyen az én titkom, hogy milyen témákon gondolkodom, de amint kezdetét veszi a munka, publikálni fogom a Logout.hu-n is."
Javítás: Egyelőre
-
buzus
aktív tag
Azért a Big Bang Marshalt még bevasalnám tőlük haver!!!
(Mondd nekik hogy az új munkádhoz kell)
Máskor a hardwarehez építsd a házatMár gratuláltam a munkádhoz, de azért most újra megteszem!
-
oriic
HÁZIGAZDA
PlayIT-en láttam élőben a házat. Csodaszép volt. (Bár nekem kicsit kicsi.
) A aláírás megszerzéséhez meg sok sikert.
(#13) MZperX75
Linkelj pls olyan moddingolt házat ami neked is tetszik. A két fajta moddingot ne keverd össze. Ez nem minimal modding.
-
Angel1981
veterán
válasz
Silentfrog #1 üzenetére
Csak úgy, mint én!
Az a mézeskalács ház a legeredetibb moddig ötlet, amit valaha láttam! -
MZperX75
addikt
Giccsparádé,szénné vágott gyári házakkal,össze vissza lefújt(kicsit ízléstelen )
Gyerekszobába a G.I. Joe mellé való!Ne haragudjatok meg biztos nagyon sok,munka és fáradság van benne,de művészileg stílusilag,nem üti meg a mércét ,egy pár év kell még a fiúnak,
ne csüggedj gyakorlás gyakorlás! (azért látszik ,hogy nagyon ügyes vagy)OFF
-
callmeakos
veterán
Minden elismerésem.
Ez kedvet is adott kisebb csináld magad moddoláshoz, de a jelenlegi hely ahol lakom (34 nm2 panel lakás) nem ad elég teret erre -
Petyyyyy
addikt
Oltári jól néznek ki ezek a házak, a Gymkhana Mod-tól meg lementem hídba
Gratula és nagy UP! -
_NCT
addikt
Le a kalappal! Jó volt olvasni a cikket, látszik h kitartással mit el lehet érni
Nehogy Block megkérjen h ugyan csinálj már neki egy ilyen gépet
-
tommjee
senior tag
Az egerek nagyon adják ! szép munka
-
IreN!CuS
addikt
Grat szép munka
-
Csak nehogy aztán a Block, DC, meg a Monster pereljen...
Amúgy gratulálok hozzá, nagyon jó lett. -
tothzoli
tag
Ez valami bitang jól néz ki
-
Sz.Miki
őstag
Gratulálok az igényes munkához!
-
fatallerror
addikt
ilyen thermaltake házam volt 7 évig : D mármint eredeti külsejében :Đ
-
LÁZ
addikt
Gratula
-
Silentfrog
veterán
Ennyit tudok hozzászolni.:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest