- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zodicus
senior tag
válasz
Mahrenburg #637 üzenetére
Rövid értékelés: minőségi lap, azt hozta amit vártam. Az előlapi USB3 megviccelt, mert összeszerelés közben kicsit lehúzódott a 19pin-es csati és csak az 1ik port működött. Valamiért a win7 nagyon gyorsan bootol, pedig a konfig többi része változatlan. Hőmérséklete a cpu-nak netezés közben 35C, terhelve ma fogom mérni. Játékok alatt nem nagyon vettem észre jelentős gyorsulást. 3Dmark alatt gyorsult, unigine-t ma nézem. Egyéb tesztprogramokkal nem hiszem, hogy mérni fogok, mert a ramok csak 1600Mhz-esek. A lapon a Wifi nagyon jó, erősebb mint a különálló tp-link wifi kártya 3 antennával. A hanggal is minden oké, talán kicsit mintha tisztábbak lennének a hangok. Az új UEFI bios nagyon tetszik, szerintem áttekinthetőbb, mint a P67en volt. Sabertooth-t szerettem volna venni, de mivel azon nincs Wifi és a már említett tp-link PCI-os, így választottam ezt az MB-t és nem bántam meg. Próbáltam előidézni a sokat emlegetett USB3as hibát, de csak egy eszköz esetében sikerült (6 eszközből 4pendrive és 2HDD).
-
válasz
Mahrenburg #737 üzenetére
MSI Z87-GD65 Gaming
Jó kis videó,sztem a legjobb ami ezzel a lappal készült,én külön birom ezt a f@szit. -
válasz
Mahrenburg #624 üzenetére
Bocs,hogy csak most válaszolok.
Igen,masszív lap.
Abszolut nem gagyi kategória,nekem már a képekről is tetszett amikor még csak neten videón nézegtem. Élőben sokkal meggyőzőbb az alaplap,a sárkány nekem kifejezetten bejön rajta és egy Gaming alaplapon azt hiszem ez abszolut elfogadható.
Ugyhogy üzenem azoknak akik fikázták,hogy nekik ugy sem lesz ilyen,mert ugy sem váltanak.
A végső cél Rampage VI Extreme. -
Zodicus
senior tag
válasz
Mahrenburg #637 üzenetére
Persze. 12ig meg kell érkeznie
-
Zodicus
senior tag
válasz
Mahrenburg #618 üzenetére
Asus Z87 Expert & 4770K
-
Zeratul
addikt
válasz
Mahrenburg #375 üzenetére
-
Zeratul
addikt
válasz
Mahrenburg #346 üzenetére
Igen, de barom drága lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Fotó állvány eladó
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest