- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
stratova
veterán
válasz
Mercutio_ #263 üzenetére
Ezt én akartam elsütni de igaz
Már csak az Atom+ION illetve a Brazos alapú házikót kellene hozzá kicsit alacsonyabb órajelen (1.2 GHz) járatni. Ellenben sajnos nálunk ugyanez a dobozka ZBOX nano AD10 Brazossal jóval borsosabb áron van (Atom+ION felállásban csak sima ZBOX-ot láttam nano-t nem)
A házilag összeválogatott megoldás persze sokkal barátibb, ezért kellene VIA-s alaplap és akkor lehetne pénztárcabarát HTPC-t aplikálni Nano X2-re is, még ha nem is rendelkezik olyan grafikus képességekkel mint Brazos. -
Oliverda
titán
válasz
Mercutio_ #201 üzenetére
"Mikroachitektúrának szerves része AMD-nél az integrált GPU"
A kutyafülét része.
Itt a GPU és a CPU közötti legközelebbi pont csak a memóriavezérlő. Attól még elég messze vagyunk, hogy a GPU bármilyen szinten is a CPU mikroarchitektúra része legyen, de egyszer ez be fog következni. Szvsz valamikor 10 éven belül.
Az AIDA-ban nincs kétmagos VIA sajnos, illetve:[link]
"Tudom-tudom 1 mag, no gpu mantra, és persze szíved joga, ezt mint peremfeltételt meghatározni, de talán abból, hogy a hsz-ek egy tetemes része nem a tesztről, hanem erről a peremfeltételről szól következtethetünk rá, hogy nem ez volt a legjobb ötlet"
Én ebből teljesen másra következtetek, de ez már az én dolgom.
-
Translator
tag
válasz
Mercutio_ #30 üzenetére
:: Leginkább egy C-50, méginkább C-60-as AMD lett volna érdekes
Acer W500-am a maga C-30-as 5 W-jával is keményen oda... khm... keményítene... az Atomnak, asszem
:: A teszt jó, de azt a mindennapi használatnál érdemes figyelembe venni
Én is most láttam a címben, hogy CPU teszt.
Mondjuk azt furcsálltam, hogy a HT be van kapcsolva, azt nem értem, hogy az mennyire "csalás"...
Azt meg még kevésbé, hogy miért/mire jó mostanában az Atom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest