- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Den Hadnagy
senior tag
Ja, mert az Android egyenlő a szirszar fingós appekkel? De megmondtad a frankót.
On:
Az ötlet amúgy tetszik, bár olyan hatalmas igényt eddig nem éreztem erre...A gmailt kezeli az outlook, viber crossplatform... Max még smsről jöhet értesítés, vagy egyik-másik játék szólhat...
Tán még az lehet, hogy játék közben jelzi a hívást, ha az ember nem hallja a fejhallgató miatt.
Nekem ezek jutnak eszembe a saját szokásaim alapján.Nem értem a fanyalgást, miért baj, ha egy operációs rendszert kiadó vállalat hasznos kényelmi extrát épít be, figyelembe véve a droid elterjedtségét? Ha jól megoldják, nem kell külsős alkalmazással terhelni pluszban a rendszert. De az MS fikázása megy alapértelmezett módon, tegyenek bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest