- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
Nem fogynak jól a Windows 10-es mobilok, ezért a Microsoft az Android felé nyit
Nem fogynak jól.... Szarul fogynak, vagy sehogy. Tartok tőle, hogy a MS már teljesen elásta magát mobilfronton. -
zsoltti
senior tag
Na, akkor egyre közeledik a Note6 a pletyka a beteljesüléshez?? [link]
-
Béééla
őstag
Inkább a droid wear cuccokkal kéne barátkoznia, mert szánalmas, hogy egy okoscucc nem köthető a lumiákhoz, és nem egy embertől hallottam már, hogy gyakorlatilag emiatt lett a következő telója is droidos.
-
Fejvadi
nagyúr
Nem lenne rossz.
-
oris
aktív tag
Lehet, hogy offtopic itt,de megkérdezem: az outlook naptárbejegyzéseit hogyan lehet ingyenesen szinkronizálni a google naptárral? Kipróbáltam a sync2 alkalmazást, de 40 €-t sokallok ezért a - szerintem - alapnak tekinthető szolgáltatásért.
-
MartOOn
addikt
válasz
Den Hadnagy #34 üzenetére
no problemo
-
iihorvath
tag
Talán nincs is olyan messze az idő, amikor megjelenik a Microsoft saját Priv-je?
Mert ennek amit "10" alatt művelnek semmi értelme.
Az asztali 10-zel kapcsolatban is olyan érzésem van, mint anno amikor a 98 SE után feltettem a gépemre a Milleniumot és örültem, hogy új, meg színes, meg millenium, aztán pár hét múlva sírva futottam vissza a 98SE ölelő karjaiba... A windows 10 mobile esetében is hasonló a feeling csak ott androidhoz vagy ios-hez futok... -
MartOOn
addikt
válasz
Den Hadnagy #26 üzenetére
-
Gusztáv
addikt
A MS-nak az a lényeg, hogy minnél többen használják a szolgáltatásait. Ők ebből élnek, az egész Mobile first, cloud first erről szól. Teljes mértékben hidegen hagyja őket, hogy a felhasználó mindezt milyen eszközről teszi. Ha a WP-nek 30%-os részesedése lenne, akkor se mondanának le a maradék 70%-ról.
-
Den Hadnagy
senior tag
Ja, mert az Android egyenlő a szirszar fingós appekkel? De megmondtad a frankót.
On:
Az ötlet amúgy tetszik, bár olyan hatalmas igényt eddig nem éreztem erre...A gmailt kezeli az outlook, viber crossplatform... Max még smsről jöhet értesítés, vagy egyik-másik játék szólhat...
Tán még az lehet, hogy játék közben jelzi a hívást, ha az ember nem hallja a fejhallgató miatt.
Nekem ezek jutnak eszembe a saját szokásaim alapján.Nem értem a fanyalgást, miért baj, ha egy operációs rendszert kiadó vállalat hasznos kényelmi extrát épít be, figyelembe véve a droid elterjedtségét? Ha jól megoldják, nem kell külsős alkalmazással terhelni pluszban a rendszert. De az MS fikázása megy alapértelmezett módon, tegyenek bármit.
-
Balint1408
aktív tag
Na erre kiváncsi leszek.
-
moleculez
veterán
1, Nem lenne egyszerűbb ráfeküdni UWP appokat írni azokhoz amik ezt használnák ki? Pl egy WhatsApp rendesen osszeszinkronizálva?
2, ha ez el is készül, a mobilos appokat fel kell erre készíteni (bele kell tenni a megfelelő kiegészítéseket), vagy az android notif centerből olvas Cortana? -
haxiboy
veterán
Örülnék neki hogy PC-n láthatnám bármiféle segédprogram nélkül a droidos értesítéseket
-
macskea
őstag
Blendet mindenkinek.
-
Pearce
aktív tag
-
HyP3b0y
senior tag
Nem növekszik a népszerűsége a saját platformnak, ezért támogatom a riválisokat.
Ettől növekedést várnak vagy csak én értem félre az egészet?
-
lettyke
tag
Ígérgetések, dátumok, álmok, remények, 5 éves terv, zavarkeltés, mégsem úgy, talán, leszarom, majd akkor, lehetőség, stb.
Na számomra ma ezt jelenti a Windows Phone.
De kitartok! -
MartOOn
addikt
A fingós appokat is kezelni tudom majd win10 alól? Ez nekem nagyon fontos hisz emiatt használok androidot...
Latom megy a kapalozas... A szirszar droid megoldasok azert csak bekereulnek/atkerulnek ios es wp alá is. Csak jol atnevezzuk oket...
-
Hányadikavanma...
Viszont ha tényleg igaz, akkor is személy szerint feleslegesnek érzem ezt a szolgáltatást. A telefon úgyis mindig nálam van.
-
Воланд
titán
kimaradt a cikkbol a lenyeg, hogy ez a funkcio jon ugyan ugy windows 10 mobile-ra a nyari frissitessel. szoval semmivel sem fog ez elobb mukodni androidos telefon es win10-es pc kozott, mint win10m es win10 kozott.
jobban jarsz, hogy ha elolvasod a forrast, mert annak kb minden masodik mondata van csak leforditva.
"A dolog visszafele is működne: az androidos eszköz megjelenítené a Műveletközpont értesítéseit, mondjuk az időjárási frissítéseket képekkel."
ilyen mondjuk nincs a forraskent megjelolt cikkben.
-
.LnB
titán
Na nem azért de ez a funkció még a Win10-es L930-as mobilommal sem működik (vagy nem láttam sehol ezt az opciót). Akkor miért Androiddal működne? Vagy miért lenne az Android amivel először működne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest