- Három telefonnal készülhet a Nothing 2025-re
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Roborock S8 MaxV Ultra - a piacvezető csúcsmodellje
- Megpecsételheti az Edge-panelek sorsát a One UI 7
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
És ezzel volt "4%"-os piaci részesedésük ott?
Olyan 25millió készülék a Q3 ott, Micromax és Samsung a piacvezető. -
-
Csapoati
nagyúr
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Tényleg érdekes.
Tegnap találtam egy elemzést arról, hogy a Samsung mobil üzletága pár éven belül eltűnhet, köszönhetően a feltörekvő kínai gyártóknak. Mondjuk ez erős túlzás szerintem, de az üzenetével egyet tudok érteni: ugyan azt a hw-t fele annyiért odaadják. Nem mindenki fogja kifizetni a névért a felárat.
-
Matada2.3
veterán
Teljesen korrekt, bár nem nagy eredmény, kezdésnek jó
Finn the human
-
vicze
félisten
Nem olyan egyszerű az indiai piac elég érdekes amúgy. Mint írták sok a helyi gyártó, mint írtam Micromax a piacvezető ott Samsung előtt. Ezzel együtt nagyon erős politikai oldalról is a helyi termékek erőltetése, így akár gazdasági támogatással is olcsóbbak tudnak lenni.
Xiaomi se puszira gyártat Indiában, így szépen rákerülhet a Made in India, ami pluszt jelent a helyieknek.
Amúgy a Lenovo erősebb bevonulásával esnek vissza, valószínű ők meg tudják majd szerezni a 3. helyet a piacon mivel a Xiaomi online marketingje(mondjuk Indiában nem csak az van) kevés a sikerhez itt.
Kínában Xiaomi lassan egy komplett Amazon lesz, rengeteg saját névere címkézett termékkel, lassan a fogkefe is Xiaomi lesz. -
Grodd
tag
Azért nem csak a névért jár a felár. Ha ugyanolyan értékesítési és szervízhálózatot tartanának fent a kínai belpiacos dzsunkák, (ami mature piacokon alapkövetelmény) mint pl a Samsung, akkor rögtön eltünne ez az árkülönbség.Fejlödö piacokon (ami nagyon nem kicsi, és durván nö) persze labdába rúghatnak, de EU-ban vagy US-ben nincs esélyük.
-
vicze
félisten
-
Cathulhu
addikt
"a Samsung mobil üzletága pár éven belül eltűnhet"
Azert ez kicsit tul meresz, meg a nokianak se ment olyan gyorsan, pedig gyakorlatilag az osszes dontese hibas volt, amit csak meghozott a visszaeses idoszakaban. Meg a BB is leledzik itt-ott. Szoval a nagy gyartok nem egyik naprol a masikra es meg csak nem is par even belul vergodnek ki. Raadasul most nincs is a piacon olyan trend, amit a Samsung figyelmen kivul hagyna, ami miatt nagyot bukhatna par even belul, gyakorlatilag a kinaiak is csak ot masoljak. A samsung elszallt arai jelzik a legjobban mennyire nincs fenyegetett helyzetben.
Ashy Slashy, hatchet and saw, Takes your head and skins you raw, Ashy Slashy, heaven and hell, Cuts out your tongue so you can't yell
-
törölt tag
De a Samsung R&D részlegét sem lehet teljes mértékben ideszámolni kiadásként, hiszen ők másoknak is adnak el hardvert. Akkor már jobb lenne mondjuk a HTC-hez hasonlítani őket, vagy akár Sony, Motorola is lehet talán.
Amúgy meg a hazai piacukon elég jó support van a Xiaomi-re, de a nevesebb kínai márkák bármelyikére. Nemzetközi szinten ezt nyilván nem olyan egyszerű megcsinálni, de nem lehetetlen. Csak jó szervezés kell. Meglájuk, hogy pár év múlva hogy áll majd a piac, de szerintem sem fog már sokáig uralkodni a Samu.
-
Kékes525
félisten
Megérdemli a Xiaomi a sikert, jó telefonokat gyárt viszonylag olcsón.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
csongi
veterán
Igaz, az olcso arakhoz hozza tartozik a kevesebb kisebb halozat, kevesebb alkalmazott. De a csalodast onmagaban nem a draga ar okozza, hanem a draga ar ertek aranya. Volt par Csmcsung telefonom, ezekbol volt amit 5x szervizeltettem, de persze sosem talatak meg a hibat, pesig ugyan azzal vittem vissza. Szoval nincs akkora megbecsules, mint amekkora az ar kulonbozet. Rootolod a telefont es nincs garancia , mokas. Xiaomi alapbol rootolt, es nincs cirkusz vele. De a tobbi A brand is ugyen ez. Ezzel elismerik hogy a rendszeruk hibas es eroltetik. Xiaomi hetente frissul, egy csomo keszulekre elerheto. Szepen okosan reklamozza fel sajat magat.. okos megoldas. Megtanultak masolni, es akkor mi van? Biralta oket valaki, hogy legoznak meg a tervezes is kisebb. A samsungnal mikor volt utoljara tervezes, vagy a Sonynal? Szoval ha nekem lenne egy negyed millas telefonom, es megkerdeznek, mi ez s.* ami felebe sem kerult biztosan bosszantana. De ugyan ez forditva mid van s.*? Dehogy ez csak s.*, jaaa.. es legyintenenek egyet. . Kell meg par ev, Mire az elmezonybe valtozas lesz, eltunni nem fog, azert vannak a hatterbe olyan szerzodesek, amik vedik allami szinten oket, hiszen munkahelyet ad. De hajra xiaomi, igy tovabb, hasznalja az olcso munkaerot, es nem kihasznalja. Lesz e mogottuk penz? A sikerek utan tuti lesz, ott is vannak tokesek akik locsolnak bele penzt. Europa nagy falat lesz, itt a berek is masok es ha tulsagosan ia veszelyt jelentene, majd blokkoljak. Egyenlore nincs gond, de az erdeklodes a keszulekekbirant egyre nagyobb. A sors ironiaja hogy van konkurencia a nyakukba es ezzel konnyeden lehet kordaba tartani az egeszet. . A nokia rossz pelda, az par ev alatt elfogyott, hogy miert azt inkabb hagyjuk. De egy biztos, sokat tanultak belole, azt a latszolagos hibat a nagyok nem kovetik el meg egyszer. A kisebbek bele lepnek ugyan abba, se hat ez ilyen. , lehet segitenek nekik belelepni, vagy valoban ennyire vakok.
-
addikt
Maximálisan megérdemlik!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
törölt tag
Egyelőre nagyon gyenge teljesítmény. Ötször ennyit kellene realizálniuk ezen a piacon, ha el akarják érni éves szinten a 100 milliós eladást.
-
basa78
csendes tag
Ti tudnátok valamilyen statisztikát adni az oldal mobilos látogatottságáról? Biztos sokakat érdekelne, milyen eszközökről keresik fel az oldalt, milyen ezek felbontása, opprendszere, stb.
-
SkyLine3000
addikt
1 hónapja vagyok Xiaomi (Redmi 2 Pro) tulaj. Előtte szinte csak névről ismertem a márkát, meg talán teszteket olvastam tőlük itt a MA-n.
Heti frissítés, alap root, nagyon gyors rendszer és lesz rá MM is. És a frissítés nem csak a drágább telóikat érinti, hanem az összeset. Ez vonatkozik a heti frissítésekre és a MM-ra is. Előtte volt Lg és Samu telóm is ebben a kategóriában, de rendszersebességben egyik sem volt a közelében sem. Előbb-utóbb elkezdtek recegni, lassulni. 1-2 hét alatt. Itt 1 hónap után is ugyanolyan szmút a rendszer, mint első nap. Nincs tele bloatware cuccokkal a rendszer. Sőt! Szinte semmi ilyen szarság nincs. Nem bántam meg, h megvettem.
Ráadásul sokkal olcsóbban, mint az ilyen kategóriájú Samu, stb telefonokat.
Úgyh, hajrá Xiaomi![ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Olvastam én is pár helyen olyan cikket, hogy a Samu 5 éven belül akár el is tűnhet a Mobil gyártásból, mert nem tudnak árban versenyezni az egyre jobb Kínai telefonokkal. Másik cikkben volt, hogy az S7 olcsóbban fog nyitni mint ahogy az S6 kezdett. Kénytelenek levinni az árakat.
-
Phobion
őstag
válasz SkyLine3000 #22 üzenetére
kíváncsi leszek, hogy évekkel később is ilyeneket fognak-e produkálni, nekem a 4 éves SGS2 már kezd hanyatlásnak indulni.. ha előre látható lenne a MIUI jövője, akkor lehet beruháznék egy Xiaomi készülékre, illetve nagyon fontolgatom
megéri most beruházni egy "Redmi Note 2 PRO"-re, vagy várjak a következőre? -
Én már a MI5-t várom. Hajrá és jó lenne ha felénk is el kezdenék bontogatni a szárnyaikat.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
-
Fejvadi
nagyúr
válasz Luck Dragon #26 üzenetére
Én is azt várom már nagyon
(#27) ^Clown
Igen, ezt is olvastam, köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.