- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Luck Dragon #26 üzenetére
Én is azt várom már nagyon
(#27) ^Clown
Igen, ezt is olvastam, köszi. -
^Clown
addikt
-
Én már a MI5-t várom. Hajrá és jó lenne ha felénk is el kezdenék bontogatni a szárnyaikat.
-
Phobion
őstag
válasz
SkyLine3000 #22 üzenetére
kíváncsi leszek, hogy évekkel később is ilyeneket fognak-e produkálni, nekem a 4 éves SGS2 már kezd hanyatlásnak indulni..
ha előre látható lenne a MIUI jövője, akkor lehet beruháznék egy Xiaomi készülékre, illetve nagyon fontolgatom
megéri most beruházni egy "Redmi Note 2 PRO"-re, vagy várjak a következőre? -
Fejvadi
nagyúr
Olvastam én is pár helyen olyan cikket, hogy a Samu 5 éven belül akár el is tűnhet a Mobil gyártásból, mert nem tudnak árban versenyezni az egyre jobb Kínai telefonokkal. Másik cikkben volt, hogy az S7 olcsóbban fog nyitni mint ahogy az S6 kezdett. Kénytelenek levinni az árakat.
-
SkyLine3000
addikt
1 hónapja vagyok Xiaomi (Redmi 2 Pro) tulaj. Előtte szinte csak névről ismertem a márkát, meg talán teszteket olvastam tőlük itt a MA-n.
Heti frissítés, alap root, nagyon gyors rendszer és lesz rá MM is. És a frissítés nem csak a drágább telóikat érinti, hanem az összeset. Ez vonatkozik a heti frissítésekre és a MM-ra is. Előtte volt Lg és Samu telóm is ebben a kategóriában, de rendszersebességben egyik sem volt a közelében sem. Előbb-utóbb elkezdtek recegni, lassulni. 1-2 hét alatt. Itt 1 hónap után is ugyanolyan szmút a rendszer, mint első nap. Nincs tele bloatware cuccokkal a rendszer. Sőt! Szinte semmi ilyen szarság nincs. Nem bántam meg, h megvettem.
Ráadásul sokkal olcsóbban, mint az ilyen kategóriájú Samu, stb telefonokat.
Úgyh, hajrá Xiaomi! -
basa78
csendes tag
Ti tudnátok valamilyen statisztikát adni az oldal mobilos látogatottságáról? Biztos sokakat érdekelne, milyen eszközökről keresik fel az oldalt, milyen ezek felbontása, opprendszere, stb.
-
törölt tag
Egyelőre nagyon gyenge teljesítmény. Ötször ennyit kellene realizálniuk ezen a piacon, ha el akarják érni éves szinten a 100 milliós eladást.
-
Maximálisan megérdemlik!
-
csongi
veterán
Igaz, az olcso arakhoz hozza tartozik a kevesebb kisebb halozat, kevesebb alkalmazott. De a csalodast onmagaban nem a draga ar okozza, hanem a draga ar ertek aranya. Volt par Csmcsung telefonom, ezekbol volt amit 5x szervizeltettem, de persze sosem talatak meg a hibat, pesig ugyan azzal vittem vissza. Szoval nincs akkora megbecsules, mint amekkora az ar kulonbozet. Rootolod a telefont es nincs garancia
, mokas. Xiaomi alapbol rootolt, es nincs cirkusz vele. De a tobbi A brand is ugyen ez. Ezzel elismerik hogy a rendszeruk hibas es eroltetik. Xiaomi hetente frissul, egy csomo keszulekre elerheto. Szepen okosan reklamozza fel sajat magat.
. okos megoldas. Megtanultak masolni, es akkor mi van? Biralta oket valaki, hogy legoznak meg a tervezes is kisebb. A samsungnal mikor volt utoljara tervezes, vagy a Sonynal? Szoval ha nekem lenne egy negyed millas telefonom, es megkerdeznek, mi ez s.* ami felebe sem kerult biztosan bosszantana. De ugyan ez forditva
mid van s.*? Dehogy ez csak s.*, jaaa.. es legyintenenek egyet.
. Kell meg par ev, Mire az elmezonybe valtozas lesz, eltunni nem fog, azert vannak a hatterbe olyan szerzodesek, amik vedik allami szinten oket, hiszen munkahelyet ad. De hajra xiaomi, igy tovabb, hasznalja az olcso munkaerot, es nem kihasznalja. Lesz e mogottuk penz? A sikerek utan tuti lesz, ott is vannak tokesek akik locsolnak bele penzt. Europa nagy falat lesz, itt a berek is masok es ha tulsagosan ia veszelyt jelentene, majd blokkoljak. Egyenlore nincs gond, de az erdeklodes a keszulekekbirant egyre nagyobb. A sors ironiaja hogy van konkurencia a nyakukba es ezzel konnyeden lehet kordaba tartani az egeszet.
. A nokia rossz pelda, az par ev alatt elfogyott, hogy miert azt inkabb hagyjuk. De egy biztos, sokat tanultak belole, azt a latszolagos hibat a nagyok nem kovetik el meg egyszer. A kisebbek bele lepnek ugyan abba, se hat ez ilyen.
, lehet segitenek nekik belelepni, vagy valoban ennyire vakok.
-
Kékes525
félisten
Megérdemli a Xiaomi a sikert, jó telefonokat gyárt viszonylag olcsón.
-
törölt tag
De a Samsung R&D részlegét sem lehet teljes mértékben ideszámolni kiadásként, hiszen ők másoknak is adnak el hardvert. Akkor már jobb lenne mondjuk a HTC-hez hasonlítani őket, vagy akár Sony, Motorola is lehet talán.
Amúgy meg a hazai piacukon elég jó support van a Xiaomi-re, de a nevesebb kínai márkák bármelyikére. Nemzetközi szinten ezt nyilván nem olyan egyszerű megcsinálni, de nem lehetetlen. Csak jó szervezés kell. Meglájuk, hogy pár év múlva hogy áll majd a piac, de szerintem sem fog már sokáig uralkodni a Samu.
-
Cathulhu
addikt
"a Samsung mobil üzletága pár éven belül eltűnhet"
Azert ez kicsit tul meresz, meg a nokianak se ment olyan gyorsan, pedig gyakorlatilag az osszes dontese hibas volt, amit csak meghozott a visszaeses idoszakaban. Meg a BB is leledzik itt-ott. Szoval a nagy gyartok nem egyik naprol a masikra es meg csak nem is par even belul vergodnek ki. Raadasul most nincs is a piacon olyan trend, amit a Samsung figyelmen kivul hagyna, ami miatt nagyot bukhatna par even belul, gyakorlatilag a kinaiak is csak ot masoljak. A samsung elszallt arai jelzik a legjobban mennyire nincs fenyegetett helyzetben.
-
vicze
félisten
-
Grodd
tag
Azért nem csak a névért jár a felár. Ha ugyanolyan értékesítési és szervízhálózatot tartanának fent a kínai belpiacos dzsunkák, (ami mature piacokon alapkövetelmény) mint pl a Samsung, akkor rögtön eltünne ez az árkülönbség.Fejlödö piacokon (ami nagyon nem kicsi, és durván nö) persze labdába rúghatnak, de EU-ban vagy US-ben nincs esélyük.
-
vicze
félisten
Nem olyan egyszerű az indiai piac elég érdekes amúgy. Mint írták sok a helyi gyártó, mint írtam Micromax a piacvezető ott Samsung előtt. Ezzel együtt nagyon erős politikai oldalról is a helyi termékek erőltetése, így akár gazdasági támogatással is olcsóbbak tudnak lenni.
Xiaomi se puszira gyártat Indiában, így szépen rákerülhet a Made in India, ami pluszt jelent a helyieknek.
Amúgy a Lenovo erősebb bevonulásával esnek vissza, valószínű ők meg tudják majd szerezni a 3. helyet a piacon mivel a Xiaomi online marketingje(mondjuk Indiában nem csak az van) kevés a sikerhez itt.
Kínában Xiaomi lassan egy komplett Amazon lesz, rengeteg saját névere címkézett termékkel, lassan a fogkefe is Xiaomi lesz. -
Matada2.3
veterán
Teljesen korrekt, bár nem nagy eredmény, kezdésnek jó
-
^Clown
addikt
Tényleg érdekes.
Tegnap találtam egy elemzést arról, hogy a Samsung mobil üzletága pár éven belül eltűnhet, köszönhetően a feltörekvő kínai gyártóknak. Mondjuk ez erős túlzás szerintem, de az üzenetével egyet tudok érteni: ugyan azt a hw-t fele annyiért odaadják. Nem mindenki fogja kifizetni a névért a felárat.
-
Csapoati
nagyúr
-
vicze
félisten
És ezzel volt "4%"-os piaci részesedésük ott?
Olyan 25millió készülék a Q3 ott, Micromax és Samsung a piacvezető.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hugo Barra, a Xiaomi talán legismertebb embere bejelentette, hogy a harmadik negyedévben hét számjegyű mennyiséget sikerült készülékeikből eladni a világ második legnépesebb országában.
- Politika
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Battlefield 7
- Bestbuy játékok
- Tőzsde és gazdaság
- Ubuntu Linux
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest