- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
Új hozzászólás Aktív témák
-
SkyLine3000
addikt
1 hónapja vagyok Xiaomi (Redmi 2 Pro) tulaj. Előtte szinte csak névről ismertem a márkát, meg talán teszteket olvastam tőlük itt a MA-n.
Heti frissítés, alap root, nagyon gyors rendszer és lesz rá MM is. És a frissítés nem csak a drágább telóikat érinti, hanem az összeset. Ez vonatkozik a heti frissítésekre és a MM-ra is. Előtte volt Lg és Samu telóm is ebben a kategóriában, de rendszersebességben egyik sem volt a közelében sem. Előbb-utóbb elkezdtek recegni, lassulni. 1-2 hét alatt. Itt 1 hónap után is ugyanolyan szmút a rendszer, mint első nap. Nincs tele bloatware cuccokkal a rendszer. Sőt! Szinte semmi ilyen szarság nincs. Nem bántam meg, h megvettem.
Ráadásul sokkal olcsóbban, mint az ilyen kategóriájú Samu, stb telefonokat.
Úgyh, hajrá Xiaomi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Hugo Barra, a Xiaomi talán legismertebb embere bejelentette, hogy a harmadik negyedévben hét számjegyű mennyiséget sikerült készülékeikből eladni a világ második legnépesebb országában.
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Nothing Phone (1) 5G 8/128GB Dual Sim Mobiltelefon
- Google Pixel 9 Pro 256GB Obsidian, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest