Hirdetés
- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Xiaomi 17T Pro – korábban érkezik a siker?
- Négyfelé kanyarodhat az iPhone 19 kijelzője
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Én már a MI5-t várom. Hajrá és jó lenne ha felénk is el kezdenék bontogatni a szárnyaikat.
Én is azt várom már nagyon

(#27) ^Clown
Igen, ezt is olvastam, köszi. -
^Clown
addikt
-
Luck Dragon
támogató
Én már a MI5-t várom. Hajrá és jó lenne ha felénk is el kezdenék bontogatni a szárnyaikat.
-
Tian66
senior tag
kíváncsi leszek, hogy évekkel később is ilyeneket fognak-e produkálni, nekem a 4 éves SGS2 már kezd hanyatlásnak indulni..
ha előre látható lenne a MIUI jövője, akkor lehet beruháznék egy Xiaomi készülékre, illetve nagyon fontolgatom
megéri most beruházni egy "Redmi Note 2 PRO"-re, vagy várjak a következőre?
Megéri. Nekem is Redmi Note 2 van. Egy csoda. Pláne ennyiért.
-
Phobion
addikt
1 hónapja vagyok Xiaomi (Redmi 2 Pro) tulaj. Előtte szinte csak névről ismertem a márkát, meg talán teszteket olvastam tőlük itt a MA-n.
Heti frissítés, alap root, nagyon gyors rendszer és lesz rá MM is. És a frissítés nem csak a drágább telóikat érinti, hanem az összeset. Ez vonatkozik a heti frissítésekre és a MM-ra is. Előtte volt Lg és Samu telóm is ebben a kategóriában, de rendszersebességben egyik sem volt a közelében sem. Előbb-utóbb elkezdtek recegni, lassulni. 1-2 hét alatt. Itt 1 hónap után is ugyanolyan szmút a rendszer, mint első nap. Nincs tele bloatware cuccokkal a rendszer. Sőt! Szinte semmi ilyen szarság nincs. Nem bántam meg, h megvettem.
Ráadásul sokkal olcsóbban, mint az ilyen kategóriájú Samu, stb telefonokat.
Úgyh, hajrá Xiaomi!kíváncsi leszek, hogy évekkel később is ilyeneket fognak-e produkálni, nekem a 4 éves SGS2 már kezd hanyatlásnak indulni..
ha előre látható lenne a MIUI jövője, akkor lehet beruháznék egy Xiaomi készülékre, illetve nagyon fontolgatom
megéri most beruházni egy "Redmi Note 2 PRO"-re, vagy várjak a következőre?
-
Fejvadi
nagyúr
Tényleg érdekes.
Tegnap találtam egy elemzést arról, hogy a Samsung mobil üzletága pár éven belül eltűnhet, köszönhetően a feltörekvő kínai gyártóknak. Mondjuk ez erős túlzás szerintem, de az üzenetével egyet tudok érteni: ugyan azt a hw-t fele annyiért odaadják. Nem mindenki fogja kifizetni a névért a felárat.
Olvastam én is pár helyen olyan cikket, hogy a Samu 5 éven belül akár el is tűnhet a Mobil gyártásból, mert nem tudnak árban versenyezni az egyre jobb Kínai telefonokkal. Másik cikkben volt, hogy az S7 olcsóbban fog nyitni mint ahogy az S6 kezdett. Kénytelenek levinni az árakat.
-
SkyLine3000
addikt
1 hónapja vagyok Xiaomi (Redmi 2 Pro) tulaj. Előtte szinte csak névről ismertem a márkát, meg talán teszteket olvastam tőlük itt a MA-n.
Heti frissítés, alap root, nagyon gyors rendszer és lesz rá MM is. És a frissítés nem csak a drágább telóikat érinti, hanem az összeset. Ez vonatkozik a heti frissítésekre és a MM-ra is. Előtte volt Lg és Samu telóm is ebben a kategóriában, de rendszersebességben egyik sem volt a közelében sem. Előbb-utóbb elkezdtek recegni, lassulni. 1-2 hét alatt. Itt 1 hónap után is ugyanolyan szmút a rendszer, mint első nap. Nincs tele bloatware cuccokkal a rendszer. Sőt! Szinte semmi ilyen szarság nincs. Nem bántam meg, h megvettem.
Ráadásul sokkal olcsóbban, mint az ilyen kategóriájú Samu, stb telefonokat.
Úgyh, hajrá Xiaomi! -
tonerz
aktív tag
-
törölt tag
-
basa78
csendes tag
Ti tudnátok valamilyen statisztikát adni az oldal mobilos látogatottságáról? Biztos sokakat érdekelne, milyen eszközökről keresik fel az oldalt, milyen ezek felbontása, opprendszere, stb.
-
törölt tag
Egyelőre nagyon gyenge teljesítmény. Ötször ennyit kellene realizálniuk ezen a piacon, ha el akarják érni éves szinten a 100 milliós eladást.
-
Jeanne d'Arc
addikt
Maximálisan megérdemlik!
-
csongi
veterán
Igaz, az olcso arakhoz hozza tartozik a kevesebb kisebb halozat, kevesebb alkalmazott. De a csalodast onmagaban nem a draga ar okozza, hanem a draga ar ertek aranya. Volt par Csmcsung telefonom, ezekbol volt amit 5x szervizeltettem, de persze sosem talatak meg a hibat, pesig ugyan azzal vittem vissza. Szoval nincs akkora megbecsules, mint amekkora az ar kulonbozet. Rootolod a telefont es nincs garancia
, mokas. Xiaomi alapbol rootolt, es nincs cirkusz vele. De a tobbi A brand is ugyen ez. Ezzel elismerik hogy a rendszeruk hibas es eroltetik. Xiaomi hetente frissul, egy csomo keszulekre elerheto. Szepen okosan reklamozza fel sajat magat.
. okos megoldas. Megtanultak masolni, es akkor mi van? Biralta oket valaki, hogy legoznak meg a tervezes is kisebb. A samsungnal mikor volt utoljara tervezes, vagy a Sonynal? Szoval ha nekem lenne egy negyed millas telefonom, es megkerdeznek, mi ez s.* ami felebe sem kerult biztosan bosszantana. De ugyan ez forditva
mid van s.*? Dehogy ez csak s.*, jaaa.. es legyintenenek egyet.
. Kell meg par ev, Mire az elmezonybe valtozas lesz, eltunni nem fog, azert vannak a hatterbe olyan szerzodesek, amik vedik allami szinten oket, hiszen munkahelyet ad. De hajra xiaomi, igy tovabb, hasznalja az olcso munkaerot, es nem kihasznalja. Lesz e mogottuk penz? A sikerek utan tuti lesz, ott is vannak tokesek akik locsolnak bele penzt. Europa nagy falat lesz, itt a berek is masok es ha tulsagosan ia veszelyt jelentene, majd blokkoljak. Egyenlore nincs gond, de az erdeklodes a keszulekekbirant egyre nagyobb. A sors ironiaja hogy van konkurencia a nyakukba es ezzel konnyeden lehet kordaba tartani az egeszet.
. A nokia rossz pelda, az par ev alatt elfogyott, hogy miert azt inkabb hagyjuk. De egy biztos, sokat tanultak belole, azt a latszolagos hibat a nagyok nem kovetik el meg egyszer. A kisebbek bele lepnek ugyan abba, se hat ez ilyen.
, lehet segitenek nekik belelepni, vagy valoban ennyire vakok. -
Kékes525
félisten
Megérdemli a Xiaomi a sikert, jó telefonokat gyárt viszonylag olcsón.
-
törölt tag
De a Samsung R&D részlegét sem lehet teljes mértékben ideszámolni kiadásként, hiszen ők másoknak is adnak el hardvert. Akkor már jobb lenne mondjuk a HTC-hez hasonlítani őket, vagy akár Sony, Motorola is lehet talán.
Amúgy meg a hazai piacukon elég jó support van a Xiaomi-re, de a nevesebb kínai márkák bármelyikére. Nemzetközi szinten ezt nyilván nem olyan egyszerű megcsinálni, de nem lehetetlen. Csak jó szervezés kell. Meglájuk, hogy pár év múlva hogy áll majd a piac, de szerintem sem fog már sokáig uralkodni a Samu.
-
Grodd
tag
"a Samsung mobil üzletága pár éven belül eltűnhet"
Azert ez kicsit tul meresz, meg a nokianak se ment olyan gyorsan, pedig gyakorlatilag az osszes dontese hibas volt, amit csak meghozott a visszaeses idoszakaban. Meg a BB is leledzik itt-ott. Szoval a nagy gyartok nem egyik naprol a masikra es meg csak nem is par even belul vergodnek ki. Raadasul most nincs is a piacon olyan trend, amit a Samsung figyelmen kivul hagyna, ami miatt nagyot bukhatna par even belul, gyakorlatilag a kinaiak is csak ot masoljak. A samsung elszallt arai jelzik a legjobban mennyire nincs fenyegetett helyzetben.
Meg Samsung esetében azt se kéne figyelmen kívül hagyni, hogy a mobilos beszállítópiacon gyakorlatilag megkerülhetetlenek, ami nem kis helyzeti elōnyt biztosít számukra.
-
Cathulhu
addikt
Tényleg érdekes.
Tegnap találtam egy elemzést arról, hogy a Samsung mobil üzletága pár éven belül eltűnhet, köszönhetően a feltörekvő kínai gyártóknak. Mondjuk ez erős túlzás szerintem, de az üzenetével egyet tudok érteni: ugyan azt a hw-t fele annyiért odaadják. Nem mindenki fogja kifizetni a névért a felárat.
"a Samsung mobil üzletága pár éven belül eltűnhet"
Azert ez kicsit tul meresz, meg a nokianak se ment olyan gyorsan, pedig gyakorlatilag az osszes dontese hibas volt, amit csak meghozott a visszaeses idoszakaban. Meg a BB is leledzik itt-ott. Szoval a nagy gyartok nem egyik naprol a masikra es meg csak nem is par even belul vergodnek ki. Raadasul most nincs is a piacon olyan trend, amit a Samsung figyelmen kivul hagyna, ami miatt nagyot bukhatna par even belul, gyakorlatilag a kinaiak is csak ot masoljak. A samsung elszallt arai jelzik a legjobban mennyire nincs fenyegetett helyzetben.
-
vicze
félisten
Azért nem csak a névért jár a felár. Ha ugyanolyan értékesítési és szervízhálózatot tartanának fent a kínai belpiacos dzsunkák, (ami mature piacokon alapkövetelmény) mint pl a Samsung, akkor rögtön eltünne ez az árkülönbség.Fejlödö piacokon (ami nagyon nem kicsi, és durván nö) persze labdába rúghatnak, de EU-ban vagy US-ben nincs esélyük.
Nem csak az. A Samsungnak éves 10milliárdos R&D költsége is van, azt se árt kitermelni.
Xiaomi nem igazán fejleszt semmit, telefon oldalon főleg komponens legózás, nyilván saját tervezéssel, de még az is bérgyártásban saját gyár nélkül. Más termékeket pedig átcímkéz. -
Grodd
tag
Tényleg érdekes.
Azért nem csak a névért jár a felár. Ha ugyanolyan értékesítési és szervízhálózatot tartanának fent a kínai belpiacos dzsunkák, (ami mature piacokon alapkövetelmény) mint pl a Samsung, akkor rögtön eltünne ez az árkülönbség.Fejlödö piacokon (ami nagyon nem kicsi, és durván nö) persze labdába rúghatnak, de EU-ban vagy US-ben nincs esélyük.
-
vicze
félisten
Nem olyan egyszerű az indiai piac elég érdekes amúgy. Mint írták sok a helyi gyártó, mint írtam Micromax a piacvezető ott Samsung előtt. Ezzel együtt nagyon erős politikai oldalról is a helyi termékek erőltetése, így akár gazdasági támogatással is olcsóbbak tudnak lenni.
Xiaomi se puszira gyártat Indiában, így szépen rákerülhet a Made in India, ami pluszt jelent a helyieknek.
Amúgy a Lenovo erősebb bevonulásával esnek vissza, valószínű ők meg tudják majd szerezni a 3. helyet a piacon mivel a Xiaomi online marketingje(mondjuk Indiában nem csak az van) kevés a sikerhez itt.
Kínában Xiaomi lassan egy komplett Amazon lesz, rengeteg saját névere címkézett termékkel, lassan a fogkefe is Xiaomi lesz. -
Воланд
titán
-
Matada2.3
veterán
Teljesen korrekt, bár nem nagy eredmény, kezdésnek jó

-
^Clown
addikt
Tényleg érdekes.
-
Csapoati
nagyúr
-
^Clown
addikt
-
Semm1
tag
-
Csapoati
nagyúr
-
vicze
félisten
És ezzel volt "4%"-os piaci részesedésük ott?

Olyan 25millió készülék a Q3 ott, Micromax és Samsung a piacvezető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Most építs gépet, amíg nem késő! — A várható áremelkedésekről
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Búcsúzóul itt a fekete Apple Vision Pro
- Nagyobb kijelzőt kap a Xiaomi 18 Pro - hátul
- Rap, Hip-hop 90'
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 512GB BLUE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL //
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB BLUE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- TELJESEN ÚJ - 0 CIKLUSOS iPhone 17 Pro 256GB ORANGE // GYÁRI FÜGGETLEN // EU MODELL
- Samsung Galaxy A55 128GB Normál Állapot,1 Év Garancia
- Moto G86 5G 8/256GB 0-perces Bontatlan 1 Év Garancia
- Óriás! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5700 / RTX 3080 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad 40AN Thunderbolt 3 Workstation Dock (Gen1)
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple Watch Ultra 49mm akkumulátor 91%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: aiMotive Kft.
Város: Budapest