Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ugyan úgy feldobja az Amazfit-et, ha letörlöm, akkor meg azt, hogy telepítsem..Hehh, a legújabb magyarított Amazfit app mellett viszont megy a MiFit. De a régi Amazfit-et felrakva nekem nem ment.
-
válasz
kosturica #2190 üzenetére
Hazaértem kipróbálom. Most a 2.3 van fent Amazfitből, és 3.3 MiFitből, de ha utóbbiban próbálok csatlakozni, akkor csak feldobja előbbit, ha párosítottam vele előtte, ha nem.
Még egy dolog: Pacefied ROM alatt hol tudom állítani a napi kitűzött célt? Ahol gyári ROM alatt(napi áttekintés-részletek-fentről lehúz) ott most nem jön le fentről semmi..
-
Ha valaki most tervezi az óra vásárlását, kupon akció lesz a GB-n. 89.44 dollár az ár. Nem eu express, de én most rendeltem kettőt aliról és úgy jött át a vámon, hogy élmény volt nézni...
-
Yuri_1
tag
Hölgyek, Urak !
Akinek mostanában akku problémái adódtak próbáljon meg valamit. Én is beleszaladtam, elkeseredésemben, mivel az órával nem csináltam semmit és képes volt egy nagy alatt 40-50%-ot merülni, visszaraktam a gidano féle magyarított 1.7.5-öt és nagyon úgy fest megoldódott a dolog.
Azt gondolom, hogy nagyon elrontották a 2.0.3-play változatot. -
porkiy
aktív tag
Sziasztok, amik itt [link]vannak apk-k abból lehet csinálni valahogy wfz-t?
-
Nekem általában 5 napot bír ki az aksi és akkor még olyan 15-20%-on van. Néha el szoktam vinni edzeni is, bár arra polárt használok. Kérdés: Most van ebbe az órában összes 97 km kinti edzés (gpsel mért), ha a héten elviszem és eléri a százat ki fogja jelezni, mert most 97.12 km van benne? Meddig tudja jegyezni? El fogja csúsztatni a tizedes jegyet és csak egy tizedes jeggyel méri majd, vagy mit fog csinálni?
-
A MiFit csak azért jön jól, mert van hozzá mérlegem is, az meg az Amazfittel nem megy. Plusz ha jól rémlik a MiFit tud Google Fit szinkront.
Eddig nem akartam hozzá nyúlni, de a minapi akksis malőr után az most épp még jó ugyan, de az alvásomat hajnal 4-től mérte csak, a folyamatos pulzus meg hol megy, hol nem így 2 reset után, úgyhogy gondoltam megpróbálok valamit mielőtt kihajítom az ablakon..
-
Dwatti
addikt
válasz
Barthezz2 #2174 üzenetére
PACEfied ROM HU telepítése
bootloader feloldás a szövegben. -
Tud valaki adni egy leírást a bootloader nyitáshoz, és egy olyan ROM felrakásához, amivel megy a MiFit is?
-
Dwatti
addikt
válasz
martina79 #2172 üzenetére
Szia. aqua. hu vagy extreme digitalnak vannak üzletei ahol szerintem megtudod nézni az órát.
Szerintem nem nagy női kézen sem, egy garmin nagyobb. Az értesítések betűmérete azért elég kicsi. Inkább csak értesítésnek jó mint olvasni. Futni nagyon jó, zenehallgatás nélkül akár 8 +óra gps-el. -
martina79
tag
válasz
Terka0812 #2171 üzenetére
Nagyon köszi a részletes választ .
A Bip nem tud zenét csak telóval ,meg csupa kérdőjel ,az nem szimpi, meg külsőre , anyaghasználatra a Pace tetszetősebb képeken . Nem lehet vhol megtapicskolni Media markt , vagy egyéb ? A pace 2 miatt megy még lentebb egy picit az ára ? Mindenképp magyar garival venném . -
Terka0812
csendes tag
válasz
martina79 #2170 üzenetére
Szia!
Én androiddal használom, de tudtommal mindenféle mókolás nélkül lehet használni almás készüléken.
Az órához tartozó applikációt le lehet tölteni az app store-ból hozzá ,a lényeg, hogy IOS 9 vagy újabb legyen a telódon.Az üzeneteket olvashatóan írja ki, az ékezetes betűk kicsit furák, és nem mindig tagolja helyesen a szavakat, de egyáltalán nem zavaró. Ha hosszú üzenetet kapsz, csak az első 2-3 mondatot jeleníti meg belőle, az egészet nem tudod elolvasni.
Futáshoz teljes mértékben ki tudod váltani a telefont. Van benne GPS és zenelejátszó. A telót el lehet felejteni.
Élőben nem nagyobb mint egy átlagos óra, az átmérője 45 mm. Láttam én már nagyobb női órát is.
Az amazfit bip-től többet tud, bár én a bip-et annyira nem ismerem. Hogy anyag használatban jobb azt nem tudom, de az enyémen egy karc sincs, pedig nem kímélem. Itt egy oldal ahol össze van hasonlítva a két óra.
[link]
Ha csak futáshoz kell, és az értesítésekhez, akkor érdemes elgondolkodni a bip-en, de tudtommal a bip az ékezetes betűk helyett kérdőjeleket ír, ez lehet zavaró.Hogy kinek mennyit bír az óra, az olvasottak alapján teljesen változó, attól függ, hogy használod és milyen funkciók vannak bekapcsolva.
Nekem minden funkciója be van kapcsolva, a folyamatos pulzus mérés van kikapcsolva, így jobb esetben nálam 5 napot kibír. Estére sem kapcsolom ki, és az órával folyamatos a szinkronizáció.
En óránként kapok 4-5 emailt, és a messenger üzeneteket is jelzi, szóval elég sokat dolgozik az óra.Futásnál már más a helyzet. Folyamatos GPS, pulzusmérés, és a zenét is az órán keresztül hallgatom, így egy másfél órás futás alatt nálam egy jó 25-30%-ot lezabál az akksiból.
-
martina79
tag
Sziasztok !
Ezt az órát ajánlották , lenne egy pár kérdésem :
- mindenféle mókolás , variálás nélkül iPhone 6s-sel szeretném használni
-üzenetek , értesítések korrekt ,olvasható megjelenítése
- teló kiváltására futáshoz
- átlagos női kézen mennyire bumfordi ? képen hatalmasnak tűnik
- a Bip volt a másik , amit néztem . Ez annyival okosabb , jobb minőségű , amennyivel drágább ?
- tök átlagos használattal , vagy inkább többségében az alatti használat , 1 hetet bír az aksi
?
Nagyon köszi előre is . 😊 -
-
válasz
Barthezz2 #2163 üzenetére
Reset után 90% akksinál akár milyen számlapot állítok be, nem ébred se dupla koppra, se gombra, csak gomb hosszan nyomására jön be, hogy "kikapcs-mégse".
Aztán észre vettem, hogy néhány számlap a felébresztési kísérlet idején kiírja az akksi helyén, hogy "batt low", pedig ha hosszan nyomós módszerrel ébresztem, ugyan úgy 90%.. Azt hiszem, ezt én b@xtam el, mikor az utóbbi időben 2x fullra merítettem. Úgy tűnik megzakkant tőle.. -
kosturica
őstag
Nekem nem merül jobban, mint régebben, de iszonyat furcsaságokon kapom.
Múltkor letettem az asztalra, egyszer csak felvillant a kijelző és teljesen magától számlapot váltott. Nem volt BT kapcsolatban a telefonnal se összedugva a PC-vel!! Ezek után bekapcsoltam a BT-t , elindítottam az Amazfitet és ennek hatására visszaváltott a számlap.
Ma jött az igazi meglepi: egyszer csak látom, hogy megy a zenelejátszó, de nem a megszokott helyén aktívkodott, hanem az értesítési mezőben, ahol a mailek stb jönnek. Eltüntetni is csak restarttal tudtam!Gondolom, hogy meghekkelte az MSZP!
-
Enyém szerintem megadta magát.. tegnap feltöltöttem(20 órája) és megint 27%-on állok.. 4-5 napokat szokta bírni ugyan ilyen felhasználással..
Még kap egy resetet, ha azután se lesz jó, akkor azt hiszem így jártam..
-
snakebait
senior tag
Gyári rom van rajta, mikor megvettem jezett, hogy van frissítés, lefrissítettem azóta ez van. Nem mérek rajta szinte semmit, csak éjjel megy az alvás figyelés, nappal is a Bluetooth csak párszor van bekapcsolva, hogy átvigye az adatokat a mobilra. Tehát nincs folyamatos kapcsolat. Próbáltam gyári számlappal, de akkor sem bírta tovább mint egy másikkal. Az este éjfélkor vettem le a töltőről 100% és most van 93%-on. Semmit nem csináltam csak egy szinkron volt mobillal meg viselem oszt annyi
-
Dwatti
addikt
válasz
snakebait #2158 üzenetére
A számlap sem mindegy melyiket használod van amelyik jobban meríti. Tegnap este 28%-on raktam le most 23 %-on áll. Jelenleg a stratos Seven2 számlapját használom.
-
cbatesz
tag
válasz
snakebait #2158 üzenetére
3 nap 4 óra utolsó töltés óta 54 %-on van most, Bluetooth csak szinkronkor van bekapcsokva a telón naponta két haromszor, így nincs értesítés se a telo mindig a közelemben van, éjjel alvásfigyelés megy, napközben egy pár pulzusmérés, volt 1 óra bicikli gps-el, fényerő automatán, gyári rom, de letöltött számlap van rajta, ha több a gps akkor kevesebb időt tud persze, szerintem ez nem rossz
-
snakebait
senior tag
Olvasom itt ezeket az üzemidőket mint a Tiéd is, de nem tudom hogyan produkálja nálatok. Nekem egy hónapos az órám és tényleg nem mérek vele semmit, se GPS se semilyen aktivitás, pulzus mérés is csak pár alkalommal volt ez az egy hónap alatt és max. 4 napot bírja. Igaz ha 20%-on van akkor töltőre teszem, de akkor is kevesellem ahhoz képest amiket írtok
-
kkdesign
senior tag
válasz
Macika66 #2153 üzenetére
Nekem is kb ezt hozza.
én másra nem használom mint napközbeni állandó pulzus mérés, ha reggeles vagyok akkor alváshoz is ha esélyes hogy túl kóma vagyok és a teló+ óra a szekrényen nem elég hangos és kell rezgés is
belső óralappal, nem utólagosan rátett számlap.
Általánosságban 6 és 3/4 nap, de pont úgy jön ki hogy a 7. napot már nem bírná így 10% körül felteszem tölteni. -
OutsideR
aktív tag
Nekem kezdetektől fogva nagyjából 5 órát bír a cucc. Kb fél éve van meg.
-
Macika66
őstag
Tavaly augusztusi az Amazfitem, 7 nap 8 órát megy el.
Ha megy a folyamatos pulzusmérés, akkor 6,5 napot. -
Tegnap este(10 körül) vettem le töltőről az órát, reggelre 15%-on volt. Ez már a második ilyen eset.
Nem örülnék, ha egy évet sem húzna ki.. -
BaginZe
tag
válasz
mediumgecso #2142 üzenetére
Másik kábellel nekem nem ment, úgyhogy elővettem inkább a gyári kábelét, és azzal egyből felismerte.
-
válasz
mediumgecso #2146 üzenetére
Igen, igen
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Használja vki az órát Ios-szel? Van rá amazfit program?
Köszönöm -
lfarkas
aktív tag
Vagy még másik USB port.
-
kicsi007
tag
válasz
mediumgecso #2142 üzenetére
Próbáld meg, hogy addig nyomod bekapcsolt állapotban a gombot (kb.10 másodperc), amíg újra nem indul az óra. Nekem ez segített!
-
Dwatti
addikt
válasz
mediumgecso #2139 üzenetére
" megint előjött a hiba " hogyan oldódott meg régebben ?
esetleg Óra ki és bekapcs ? Vagy pucold meg az érintkezőket. -
Dwatti
addikt
válasz
Biluxzsolt #2137 üzenetére
Lehet valami Samsung biztonsági beállítás hogy 3.fél használhassa az értesítéseket ,telefonkönyvet stb
-
mediumgecso
őstag
Sziasztok!
Megint előjött a hiba, hogy ha radugom gépre az órát, nem ismeri fel mint tárhely így nem tudok watchfacet ratolteni.
Win 10 64bit.
Mi a probléma?? -
válasz
Biluxzsolt #2137 üzenetére
Dobd ki a samsungot?
-
Biluxzsolt
aktív tag
Nahát ez érdekes. Az óra a másik telefonnal tökéletesen működik. A Note 4-en ezért csináltam ez gyári visszaállítást,de ugyan úgy nem működik.
Mit tudok még csinálni? -
lfarkas
aktív tag
Sziasztok. Feltelepítettem a naptár progit. Sajnos nem követi a napok múlását és a napok nevei haloványak. Tudtok vmi-t amit én nem ezzel kapcsolatban? üdv.
-
Dwatti
addikt
válasz
Biluxzsolt #2132 üzenetére
Értesítés beállításnál nem kapcsoltad ki véletlenül a push notification - t?
-
Megjött az első alis amazfit is minden ok simán átjött a vámon. A másik is már hazai feldolgozásnál jár. A feleségem végeredményképen egy Lemfo K88h-t választott nem tudom milyen lesz ha megjön akkor megszadizom kicsit és kiderül.
-
Biluxzsolt
aktív tag
Sziasztok!
Másfél hete van 2 db Amazfit Pace(Eustockos).
2 Xiaomi telóval használjuk, teljes megelégedéssel.
Viszont az egyikre pár nap után nem jönnek meg az értesítések.
Teljesen azonosak a beállítások a két telefonon és órán is.
Az imént töröltem és újra telepítettem Z Amazfit Appot, meg az órán is csinálnám egy Factory resetet.
Engedély megvan az értesítés hozzáféréséhez.
Mi nem veszek észre?Szinkron része jól működik, lépés, alvás szív megjelenik az appban.
-
Dwatti
addikt
Amazfit Pace & Stratos számlapok HU v. @gidano-nak köszönhetően elérhető !
apk verziót (képen a számlap) az APK Installer for PC - HU -val a legegyszerűbb feltelepíteni !
-
Ubi
tag
Megjött az új órám, nagyon tetszik. De egy dolgot nem találok. Hol lehet a lépésszámlálót állítani? Gondolom ott lehet kikapcsolni az ulesre való figyelmeztetést is. Jol gondolom?
-
válasz
kakukkmarci #2120 üzenetére
Én is rendeltem ilyet az aliról, de csak részben vagyok vele megelégedve. Rohadt nehéz felvenni és még a szőrt is tépi a kezemen, mikor felveszem. Időnként kicsúszik alóla a szíj és vissza kell igazítani és sportolásnál sem mindig elég szoros és így írja a mérés pontosságát... ez mondjuk nem csúszik ki a bebújtatóból. Gondolkozok már rajta, hogy visszacseréljem a régire, csak lusta vagyok...
-
BaginZe
tag
Sziasztok! Potszijra van ajánlott beszerzési forrás?
-
lfarkas
aktív tag
Urak!
Korábban szó volt a napközbeni alvásfigyelésről. Mint tudjuk a mi kütyünkből kihagyták ezt a szolgáltatást, pedig némelyek életvitelében ez hasznos program.
Amennyiben a fórumtársak között van olyan aki megfelelő nyelvtudással a gyártó és az XDA felé is jelezné és kérné ezt az opciót, akkor biztos vagyok abban, ha ez teljesül akkor mindenki örömmel használná. Honor band 3 ban megvolt és remek "képet" adott az alvásminőségről a nap 24 órájában. Mély, könnyű és REM alvásról is !!!
Akit érdekel: https://hu.wikipedia.org/wiki/Rapid_Eye_Movement[link] -
Dwatti
addikt
A kavarás az angol és a kínai nyelvvel szerintem az első piacra dobott English verzióval fordulhatott elő. Ez már a múlté. A nemzetközi verzióval nincs gond, mértékegységet átlehet állítani. Mi Fit Spacefield rommal müködik. nekem megfelel az amazfit watch program vagy a Strava szinkronizálás.
-
Macika66
őstag
Nem tudom, hogy aki az idézett mondatokat leírta, az látott-e saját kezében Amazfit Pace órát.
Az enyémet a dobozból kivéve azonnal át lehetett állítani km-re és 24 órásra.
És ez tavaly nyáron volt.Az érintést meg kell szokni, nem annyira reszponzív, mint egy mobiltelefon, de én ennek az okát abban látom, hogy azért nem annyira érzékeny, hogy ne élesítse magát minden véletlen érintésre.
-
Ubi
tag
A rendeljkinait.hu-un olvastam: " A kavarás az angol és a kínai nyelvvel sem tesz jót a megítélésnek. Az pedig, hogy nem lehet átállítani a mért értékeket SI mértékegységekre, egyenesen nevetséges. Azt sem nagyon értem, hogy az angol verzióval miért nem képes a Mi Fit és az Amazfit normálisan működni. Pedig milyen jó lenne visszanézni a több héten át tartó fejlődésünket egy szép webes felületen, ahová kiexportáltuk az adatainkat."
Ezekre gondoltam elsősorban és az érintés reagálására.
Köszönöm szépen, hogy válaszoltál a sok kérdésemre!
-
Dwatti
addikt
Szia !
- Kijelző napsütésben jó , félhomályban is látszódik. Este vagy sötétebb beltérben már kell a háttér világítás - de az csak megfelelő (lehetne jobb is de az az üzemidő kárára menne ) 5 fényerősség van.
- Kézmozdulat kijelző bekapcsolásra belehet állítani
(kb 10-böl 7 a működési arány )
- Szoftveresen már több frissítés volt kezdeti hiányosságokon sokat javítottak. (mire gondoltál konkrétan ?)
- Szerintem nem lassú a szoftver. Watch face- óra számlapot is lehet már hozzá adni (több ezer van )
- Vízálló, de tartósan vízbe merülni vagy úszni nem ajánlott ! Terepfutó versenyen vizesárkot vagy kisebb távot átúszni lehet.Bármilyen más hiányossága is van az órának ár/értékben még mindig jó ! Szerintem jól is néz ki mert letisztult forma.
Én vásárlás előtt garmin és suunto órákban gondolkodtam. Eddig nem bántam meg hogy az Amazfit Space-t választottam. Véleményem szerint inkább sportos mint okos óra - de számomra ez volt a szempont is. -
Ubi
tag
Sziasztok Tulajok!
Nagyon elgondolkodtam az általatok már régóta használt órán. Elolvsatam 1-2 tesztet, és visszaolvastam a fórumban is. Kérdezném, hogy mind az órán, mind a telefonon lévő szoftverfrissítéseknek köszönhetően megjavultak a szoftveres gondok? Több tesztben olvastam, hogy lassú és az az Achilles sarka az órának. Érdekelne még az is, hogy mennyire vízálló? Nem találtam egyértelmű válaszokat. Lehet vele úszni? Mennyi ideig bírja a vizet? Mivel élőben nem láttam még sehol, kinek hogy tetszik az óra? Bár ez szubjektív dolog.
Köszönöm előre is! -
lfarkas
aktív tag
Urak!
A kis ikonok között a pici áthúzott téglalap mit jelöl? (Ha láma a kérdésem nem mosolyog:-)Más: A BT Ikon gyárilag hiányzik?
Továbbá: a bekapcsolt BT fogadhat fájl-okat?
Wi-fi -vel milyen müveleteket végezhetünk?Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- Old Skies teszt
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Videós, mozgóképes topik
- Politika
- Path of Exile 2
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch Active 2, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Ultra 2, 2+ év gari, AppleCare+, számla, plusz szíjak
- Apple Watch Surf Blue Sport Loop - 38/40/41MM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W dokkoló (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest