- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terka0812
csendes tag
válasz
martina79 #2170 üzenetére
Szia!
Én androiddal használom, de tudtommal mindenféle mókolás nélkül lehet használni almás készüléken.
Az órához tartozó applikációt le lehet tölteni az app store-ból hozzá ,a lényeg, hogy IOS 9 vagy újabb legyen a telódon.Az üzeneteket olvashatóan írja ki, az ékezetes betűk kicsit furák, és nem mindig tagolja helyesen a szavakat, de egyáltalán nem zavaró. Ha hosszú üzenetet kapsz, csak az első 2-3 mondatot jeleníti meg belőle, az egészet nem tudod elolvasni.
Futáshoz teljes mértékben ki tudod váltani a telefont. Van benne GPS és zenelejátszó. A telót el lehet felejteni.
Élőben nem nagyobb mint egy átlagos óra, az átmérője 45 mm. Láttam én már nagyobb női órát is.
Az amazfit bip-től többet tud, bár én a bip-et annyira nem ismerem. Hogy anyag használatban jobb azt nem tudom, de az enyémen egy karc sincs, pedig nem kímélem. Itt egy oldal ahol össze van hasonlítva a két óra.
[link]
Ha csak futáshoz kell, és az értesítésekhez, akkor érdemes elgondolkodni a bip-en, de tudtommal a bip az ékezetes betűk helyett kérdőjeleket ír, ez lehet zavaró.Hogy kinek mennyit bír az óra, az olvasottak alapján teljesen változó, attól függ, hogy használod és milyen funkciók vannak bekapcsolva.
Nekem minden funkciója be van kapcsolva, a folyamatos pulzus mérés van kikapcsolva, így jobb esetben nálam 5 napot kibír. Estére sem kapcsolom ki, és az órával folyamatos a szinkronizáció.
En óránként kapok 4-5 emailt, és a messenger üzeneteket is jelzi, szóval elég sokat dolgozik az óra.Futásnál már más a helyzet. Folyamatos GPS, pulzusmérés, és a zenét is az órán keresztül hallgatom, így egy másfél órás futás alatt nálam egy jó 25-30%-ot lezabál az akksiból.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NBA és kosárlabda topic
- PayPal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 S8 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 8 9 10 S8 S9 S10 41-45mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple.
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest