Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yuri_1
tag
Hölgyek, Urak !
Akinek mostanában akku problémái adódtak próbáljon meg valamit. Én is beleszaladtam, elkeseredésemben, mivel az órával nem csináltam semmit és képes volt egy nagy alatt 40-50%-ot merülni, visszaraktam a gidano féle magyarított 1.7.5-öt és nagyon úgy fest megoldódott a dolog.
Azt gondolom, hogy nagyon elrontották a 2.0.3-play változatot. -
Yuri_1
tag
Na ilyet se láttam még. Balatonfüredre állítva működik ! DE csak azzal
Tudom, hogy jó a kézilabda Füreden de azt nem gondoltam, hogy a világ közepe
-
Yuri_1
tag
válasz
kicsi007 #2031 üzenetére
Úgy látszik ez általános probléma ! Örülök, hogy nem vagyok egyedül
mert már szét...ott az ideg. legyalultam a telefon alkalmazását, az órát leválasztottam (ezzel persze elvesztek a szálapjaim
) de időjárást nem sikerült kreálnom. Akinek sikerül megoldania véglegesen, hálás lennék ha leírná, hogy sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csatlakoztatott eszközei már voltak, igazi okosórája eddig viszont még nem - a Xiaomi az Amazfit Watchcsal száll be a fejlettebb kütyüpiacra.
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Apple TV eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest