- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
válasz
Döglött Róka #122 üzenetére
igen, de mivel a Samu az AMOLED király és miatta nem lehet Glance, így
AMOLED =/ Glanceigen? vagy nem? vagy de?
-
Gusztáv
addikt
válasz
Döglött Róka #115 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné
. Itt látszik, hogy ez kb egyéni preferencia kérdése. Személy szerint nekem is a 830/930 kialakítása áll a szívemhez közelebb. De polikarbonátból is lehet minőségi készülékházat csinálni, amíg anyagában színezett. Nekem a 920-al a legnagyobb bajom a féltéglányi súlya volt, ahhoz képest a 925 egy megváltás volt. Viszont annak a fém kerete tényleg kb egy pillantástól sérült. A 830-nál alkalmazott fém ezerszer jobb/masszívabb.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Döglött Róka #115 üzenetére
Szerintem egyet érthetünk abban, hogy nem értünk egyet
Október óta van meg a 930, de nekem semmi probléma nincs vele, pedig ejtettem is már el nem egyszer padlóra meg járólapra is. Ellenben a 920-amat egyszer ejtettem el vonaton ülés közben(nem túl magasról), 2 sarka gyönyörűen szétnyomódott. Nálam sokkal strapabíróbb a fém keret mint a puha műanyag volt a 920-on. Strapább is meg igényesebb is. -
tomboy0013
veterán
válasz
Döglött Róka #112 üzenetére
Azért a fém keret akárki akármit mond sokat dob egy telefon megjelenésén és minőségérzetén is. 920 a 930 mellé téve játéktelefonnak tűnik a full műanyag miatt hiába lenne alapvetően szebb az egész dizájn a 920 esetén. Mellesleg ha rosszul ejted a telefont lehet az bármilyen anyagból törni fog legalább a kijelző(itt nincsenek százalékos arányok, vagy törik vagy nem). Én visszalépésnek látom ha csak polikarbonátot alkalmaznak. De legalább nem fog fájni a szivem a 950 után ha a 930 külsőre szebb marad
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest