- Magisk
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
válasz
Plazmacucci #134 üzenetére
Véleményem szerint a Microsoft,most inkább az olcsóságra fog rámenni. Nem megy arra az irányba,mint a Nokia,hogy meg kell adni a módját anno,hogy milyen is egy okostelefon,főleg a csúcsmodellek kategóriájában.
Ahogy írták korábban, a Microsoft cég inkább csinál 1-2 évente 2-3 modellt és kész. Nem kíván a Samsung S6 Edge ,a Note 5 és az IOS iPhone 6 Pro babérjaira törni. -
Ádám16
addikt
válasz
Plazmacucci #134 üzenetére
Olvasd el ujra az első szot, alahuzva. Siman lehet meg valamilyen phablet a 950XL-én kívül.
-
-
Ádám16
addikt
Nekem nagyon bejön. A continuum miatt gondolkodok a W10M-nál maradáson, plusz még mindig ez az UI tetszik a legjobban, akármennyire elmentek android irányba.
Mindenesetre érdemes lesz kivárni, mi lesz az alkalmazásokkal, mert a jelenlegi állapot siralmas.A telefonhoz pedig annyit, hogy én is várok egy piros 6"-os felsőkategóriásra Windows-sal, de hátha az 1550 hozza majd nekünk valamikor még idén.
-
QwErTy42
addikt
válasz
Plazmacucci #127 üzenetére
Egy csúcsmodellnél nem hiszem el ezt az érvet. Szerintem a Samsung csak simán ki akart tolni az MS-tal.
-
-
no1r
őstag
válasz
Plazmacucci #125 üzenetére
akkor még nem volt balhé a csámcsunggal...
2014es modelleknél ha jól tudom már csak az IPS panelosokban volt Glance (ha volt)[link]
"So why not use an AMOLED display with display memory? That answer comes down to money, as we were told they are only too cost prohibitive for that particular combo. LG and Samsung are big AMOLED display manufacturers, and we’re guessing that the combo of 1080P, AMOLED and display memory components are not as mass produced as others, or there is something else keeping their prices too high for Nokia." -
-
no1r
őstag
válasz
Döglött Róka #122 üzenetére
igen, de mivel a Samu az AMOLED király és miatta nem lehet Glance, így
AMOLED =/ Glanceigen? vagy nem? vagy de?
-
-
no1r
őstag
tudjátok mi jutott eszembe?
ha ezek tényleg IPS paneles cuccok lesznek, akkor az MS megint tökön lövi magát hogy a flagshipekből hiányozni fog a Glance? -
Gusztáv
addikt
válasz
Döglött Róka #115 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné
. Itt látszik, hogy ez kb egyéni preferencia kérdése. Személy szerint nekem is a 830/930 kialakítása áll a szívemhez közelebb. De polikarbonátból is lehet minőségi készülékházat csinálni, amíg anyagában színezett. Nekem a 920-al a legnagyobb bajom a féltéglányi súlya volt, ahhoz képest a 925 egy megváltás volt. Viszont annak a fém kerete tényleg kb egy pillantástól sérült. A 830-nál alkalmazott fém ezerszer jobb/masszívabb.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Döglött Róka #115 üzenetére
Szerintem egyet érthetünk abban, hogy nem értünk egyet
Október óta van meg a 930, de nekem semmi probléma nincs vele, pedig ejtettem is már el nem egyszer padlóra meg járólapra is. Ellenben a 920-amat egyszer ejtettem el vonaton ülés közben(nem túl magasról), 2 sarka gyönyörűen szétnyomódott. Nálam sokkal strapabíróbb a fém keret mint a puha műanyag volt a 920-on. Strapább is meg igényesebb is. -
Döglött Róka
veterán
válasz
tomboy0013 #114 üzenetére
Szamomra ezek elsosorban eszkozok, es fontos hogy birja a strapat. A femhaz nem birja hacsak nem az egeszet fel centi vastag acelbol van, ami ugye lehetetlen.
Szep a 930, nekem is az van, de hasznalhatosag tekinteteben visszalepes a 920hoz kepest. Ehhez se hordok tokot, kopik is a fekete keret mint a rossebb.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Döglött Róka #112 üzenetére
Azért a fém keret akárki akármit mond sokat dob egy telefon megjelenésén és minőségérzetén is. 920 a 930 mellé téve játéktelefonnak tűnik a full műanyag miatt hiába lenne alapvetően szebb az egész dizájn a 920 esetén. Mellesleg ha rosszul ejted a telefont lehet az bármilyen anyagból törni fog legalább a kijelző(itt nincsenek százalékos arányok, vagy törik vagy nem). Én visszalépésnek látom ha csak polikarbonátot alkalmaznak. De legalább nem fog fájni a szivem a 950 után ha a 930 külsőre szebb marad
-
teshowatti
csendes tag
Én egy 730 frissitést várok, (740 vagy 750? lesz?) Dual sim és 5 colig... Igazából túl sok elvárásom már nincs, még a 730 is jó lenne, de még pár hónapot kibirom a droiddal, aztán kidobom a szemétbe
-
Döglött Róka
veterán
válasz
tomboy0013 #110 üzenetére
Latszik, a 920-am gyonyoruen kopott. Szvsz nem ez a polikarbonat elonye, hanem hogy igenytelen anyag ami sokmindent kibir. Olyan eseseket elt tul a 920 ami utan meg a 3310 is elismeroen csettint. En utalom a femkeretes uveghatlapos csicsa keszulekeket, amikre ha nem veszel tokot akkor egy ranezestol ripityara torik.
Remelem a 950-nel elfeljtik a femkeretet. Az a 930 legnagyobb hatranya.
-
no1r
őstag
válasz
voyager4.4 #107 üzenetére
szerintem most a csamcsung szappantartó burkolataira gondoltál...
-
tomboy0013
veterán
válasz
Plazmacucci #109 üzenetére
Mert az fényes. De a matt 930 hátlapon nem igazán látszanak a karcok és szerintem a 950 is matt lesz. Legalábbis nekem a tavaly októberi vásárlású 930-on nem látszik semmi csak ha nagyon közelről erős fényen vizsgálom.
-
válasz
Az nem gáz mert a sárga 920 is jól néz ki, de vattával is meg lehet karcolni .
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Szep volt, nezz utana milyen anyag a polikarbonat
-
voyager4.4
senior tag
Polikarbonát borítás... ez most komoly ???
Gyakorlatilag a 735-öt is ezért nem vettem meg... ilyen fröccsöntött műanyag hatású az egész szvsz.
-
benjonino
tag
válasz
tomboy0013 #93 üzenetére
"A Continuum hiánya még jelenleg nem lesz érvégás."
Majd elválik, hogy milyen mély a nyúl ürege. Szvsz egy másik világba nyíló ajtót jelent a Continuum. Én pl egyes egyedül ezért a fícsörért várom a 950-s megjelenését.
-
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013 #103 üzenetére
Már nem emlékszem, hogy ténylegesen mennyi volt, gondolom az MA nem a garancia nélküli sufnigsm verziót vette alapul, plusz a 150 körüli nekem azt jelenti, hogy nem haladja meg a 160-at.
Persze az, hogy mennyibe került a 930 akkor, a kérdés szempontjából lényegtelen. Azért remélem, hogy a 950 is ekörül lesz és jó is lenne nekem vagy 3-4 évre. -
jeni
félisten
Több gyártó is jelezte,hogy amikben a 810 SOC van azok szokottnál jobban melegednek. A Qualcomm technologies gyártó ezt elismerte és helyette a 808,illetve a 820 SOC gyártására állnak át.
Magyarán SOC 810 megbukott. -
chipesz
őstag
válasz
tomboy0013 #88 üzenetére
"Ahhoz képest, hogy ez most a WP platform egyértelmű csúcsa, a 150 ezer forint körüli nyitóár nem veszélyesen magas." - Mobilarena
-
rozsasandor9
tag
Kíváncsian várom!
-
no1r
őstag
válasz
tomboy0013 #93 üzenetére
én még mindig azt fájlalom, hogy a 1020 nem lett idővel sem Miracast enabled, pedig (elvileg) a Soc tudná...
egyáltalán nem gondolkodnék váltáson -
Halkow.
senior tag
Jó választás volt ez a soc, még egy sztereó hangszóró megoldás ütne a dologban.
-
tomboy0013
veterán
válasz
Tigerclaw #90 üzenetére
Olvass egy kicsit utána a WP7-8 közötti váltásnak, mi miért történt mert nagyon nem jól látod a dolgokat. A WP8-as készülékek (legalábbis a Lumiák) megkapják a 10-et. Közel 3 éve jelent meg a Lumia 920 és még az is megkapja a W10M-t. A támogatással semmi gond nincs. Simán megéri a régi szériát is megvenni, már csak az ára miatt is. A Continuum hiánya még jelenleg nem lesz érvégás. Szóval nincs ok ami miatt rossz döntés lenne WP8/8.1-es Lumiát venni miután megjelentek a újak.
-
-
Tigerclaw
nagyúr
Én a Lumia 800-al megtapasztaltam, hogy mit jelent az MS számára a kompatibilitás. Már most látni, hogy ugyanaz fog történni. Lesz néhány telefon, ami kap valamit, de nem az egész csomagot. Én már senkinek sem ajánlanék vételre semmilyen WP8-as telefont. Inkább várjon még a cserével, akármilyen telefont is akar venni.
Azt lehet tudni, hogy az MS mellett kitől várható új W10-es model?
-
Gusztáv
addikt
válasz
#32839680 #61 üzenetére
A legutolsó interjú alapján pont a 7xx és 8xx sorozat további léte a kérdéses. Most úgy áll a dolog, hogy lesznek a budget telefonok (szerintem ez a 430-tól a 640-ig bezárólag), a flagship-ek (950/950XL) és lesz a vállalati szegmensnek szánt készülék(ek). Na ez az utolsó kategória, amiről még nem tudunk semmit. Nagyon remélem, hogy nem a hatos szériára gondolnak.
Én ide a 830 utódját tudnám elképzelni 5" környékén, FHD kijelzővel 2 GB rammal, Snapdragon 615 vagy 808 SOC-al, RealSense előlapi kamerával, Qi töltéssel, nagy akkuval és a 640XL kamerájával (+OIS), és remélhetőleg Continuum-al. Persze ez csak találgatás, de a Windowscentrálon volt egy hír, hogy még van egy készülőfélben lévő modell. -
Ricardo
titán
Nekem tetszik. Ha lenne 5-körüli méretben szerintem sikeres lenne.
-
dtraveller
csendes tag
Jó telefon lesz, csak az október/november van nagyon messze.
-
icp1970
senior tag
Ez már nekem túl nagy.Egyébként tetszene.
-
Matada2.3
veterán
Tetszik ez a képzelet, már csak meg kellene valósítani.
-
Воланд
titán
normalisabb kepek. valakiket jol magara haragitott az ms, hogy ennyi minden kiderult, hetekkel a hivatalos bejelentes elott....
-
Tigerclaw
nagyúr
Vajon mikor jön majd új "kameraphone" a Lumia családba?
-
gerii
addikt
Az október, novemberi megjelenést nem tudom hogy gondolják, baromi késő lesz, az több mint egy év új 7/8/9 széria nélkül... Remélem legalább a spec és a képek kiszivárognak hamarosan.
-
zombinyul
addikt
Csecse motyo lesz, ha tenyleg ilyen lesz. Az 5.2 meg nem tul nagy, ha normalis, vekony kavat tesznek melle. Windows ala eleg brutal lesz ez a SOC, nalam mar S400-ra epitve is csak ugy hasit a WP (mondjuk meglatjuk mire lesz eleg az 1 giga + Snapi 400 Win 10 alatt). Varos mar, nagyon varos.
-
jacis
nagyúr
Lehet hogy benevezek majd egy ilyen XL-re.
-
imisomogyi
aktív tag
Ez az irányvonal nem valami jó. A Nokiával sikerült egy kb 0%-os piaci részesedésből egy pár százalékosat csinálni, ami azért nem elhanyagolható. Azzal, hogy elindulnak ebbe a konzervatívabb ms irányba szerintem pont azt szúrják el, amit a nokia hozzá tudott tenni, és szépen lassan el hal majd a rendszer, mert arra van ítélve szvsz. És, hogy milyen ez a fon a "render" alapján? Fantáziátlan, ormó nélküli.
Részemről bedobom a windows phone-t (mobile-t) a mélyvízbe egy sziklát hozzákötve. -
QwErTy42
addikt
Ha elhagyják a fém keretet, akkor 930-at veszek.
Ha full polikarbonát házas telót akarok, akkor veszek 735-öt, az is kiszolgálja az igényeimet. A 930 egyik komoly vonzereje a számomra a fém keret és az elég jó kamerája. -
Beri78
őstag
jáj de jó!
legyen karácsony -
Oppenheimer
nagyúr
RAM, SoC, aku: ehh
-
Aucor
senior tag
Hogy lehet ilyen ocsmány telefont piacra dobni? Az a kidudorodó kamera...
-
aprokaroka87
nagyúr
vajon a Snapi 810 itt is "égő" lesz majd?
-
Šolaire
veterán
Remélem a színekből nem csak ennyi választék lesz. Én anno sárga 1520-at szerettem volna csak akkor éppen nem volt. Ez az október november is hiba villantani kellene már valamit a 1520 is 2 éves lassan kellene valami utód helyette.
-
törölt tag
amire kiforrja magát a technológia (2 monitor kezelése legalább, gyors átviteli technológiák, több app ) és talán a többi gyártó is villant hasonlót (főleg google-re leszek kíváncsi erre mit lép) és lesz 6,4" körül telefonjuk előfordulhat hogy visszatérek win vonalra... az ubuntu telefon-dokkolod- desktop környezetét amikor először (és sajnos utoljára) láttam demóként fellélegeztem hogy navégre...
-
Воланд
titán
persze hogy van bizonyitek. masodik link, elo demo a builden.
-
Gusztáv
addikt
Erre van is valami konkrét bizonyíték, vagy csak gondolod? Mert eddig hivatalosan az hangzott el, hogy olyan hardver kell hozzá, ami támogatja a 2 független kijelző meghajtását. Nem tudom, hogy pl a mostani Snapdargon chipsetek ezzel hogy állnak, de eddig senkitől nem láttunk ilyet.
Plusz gondolom az USB 3 sávszélessége sem árt, tekintettel arra, hogy a dokkolón van hdmi kimenet, meg usb portok. És tudtommal a 930 usb-je sem MHL-es, szóval már csak kép kiküldése is problémás lenne.@tomboy0013: tudtommal a hivatalos név Windows 10 Mobile
-
Chrys_
addikt
Miért a 810-zel szerelik, amikor mindenhol azt írják, hogy melegedési problémái vannak (vagyis nincsenek, mert ezt a feature-t nagyon tudja)?
-
Pearce
aktív tag
válasz
tomboy0013 #25 üzenetére
Aztán az ilyen mindenhol ugyanaz fog futni-ból jön az a felvetés, hogy akkor a mobil OS-en lehet-e asztali programokat futtatni, hisz mindkettőn Windows fut.
Hogy ON is legyek, baromi jól néz ki ez a 950 XL a render kép alapján.
-
tomboy0013
veterán
Olyan nem lesz. W10-el szerelt készüléket veszel maximum.
Felejtsük már el a WP10 nevet, hónapokkal ezelőtt megírták, hogy nem Windows Phone néven fog futni a következő főverzió. A csapból is az folyik hogy egységesek lesznek a platformok és mindenhol Windows 10 lesz a neve.
-
Wesder
titán
Nagyon meleg ez a Continuum
-
Paul119
addikt
Kár a színek miatt egy piros fehér nem lenne rossz
-
GD
őstag
osztán kétkártyás lesz-e ebben a zászlóshajó bandában, e?
-
kpal
nagyúr
válasz
Plazmacucci #5 üzenetére
Ja ja ,most nagyon elfejetették ezt a méretet . Lenne 6 és 5"-os telefonok.
-
csizi90
aktív tag
"Mindenki olyan színű autót választ magának amilyet akar, amennyiben az a fekete" H. Ford
-
törölt tag
Az a render by igen fellengzős. Paintben is komolyabbat lehet összehozni.
-
törölt tag
Én mindig abban a tudatban voltam eddig, hogy ezek a színek nem fogynak olyan jól, és lehet, hogy emiatt is jutottak ilyen döntésre.foxymaci - elnézést kérek, ha valakit megsértettem, nem az volt a cél. Csak hogy a fiatalabbaknak tetszenek a színes telefonok, de lehet rosszul gondoltam.
-
benjonino
tag
Nekem tetszenek a szögletes telefonok, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy oldalnézetből legyen szimmetrikus. A szappantartó forma nem jön be.
Ellenben a kamera körüli kör alakú kidudorodás egyenesen taszít. Tudom, hogy kell a vastagítás a kamerának, de attól még nem tetszik. Ezért volt számomra csúnya a Lumia 1020-as.Kérdés: Állítólag attól, hogy egy L930-ra felkerül a WP10, még nem fogja tudni maradéktalanul a Continuum-t. Csak a most bemutatásra kerülő új készülékek fogják tudni. Mi az ami kell még bele hardveresen?
-
Nem tetszésemet fejezem ki, hogy a nagyobb nem hat colos!
-
batai15
félisten
5,7 " nagy tégla test ,még csak le sincs kerekítve . Fogja majd vágni az ember kezét. Grat ms ha valóban ilyen lesz . Ha lenne esze az msnek lenne egy kissebb változata is.
-
Воланд
titán
na vegre, lehet kifejezni a nemtetszest itt is.
ez, hogy nem lesznek szinek, csak fekete meg feher nem tudom, hogy kinek a fejeben fogalmazodott meg eloszor, de innen is gratulalok neki. szvsz tul nagy koltseget nem jelentett volna, hogy ha a cyan, sarga, zold piros szinek megmaradnak. emelett az a hulye 1mm vastag aluminium kor nem tudom, hogy minek kell a kamera kore. az foleg a fekete hazzal lesz csodas. azt sem ertem, hogy miert kell a hangero gombok koze betenni a power bombot, valahogy nem tartom logikusnak ezt az elrendezest, meg akkor sem, ha plusz funkciot rendelnek hozza. aztan ez az oktober, november elerhetoseg szinten egy vicc. na, majd jovore.
jah, es irisz, nem retina.
-
oszi666
őstag
Ezek a méretek elég durvák, legalább a kisebb lehetett volna 5" alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Xbox Series X|S
- Magisk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 7 - Újszerű, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- Samsung Galaxy S22 Plus 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 - 49 mm - Használt, karcmentes - Gyári garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest