- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
Döglött Róka #115 üzenetére
Kinek a pap, kinek a papné
. Itt látszik, hogy ez kb egyéni preferencia kérdése. Személy szerint nekem is a 830/930 kialakítása áll a szívemhez közelebb. De polikarbonátból is lehet minőségi készülékházat csinálni, amíg anyagában színezett. Nekem a 920-al a legnagyobb bajom a féltéglányi súlya volt, ahhoz képest a 925 egy megváltás volt. Viszont annak a fém kerete tényleg kb egy pillantástól sérült. A 830-nál alkalmazott fém ezerszer jobb/masszívabb.
-
Gusztáv
addikt
válasz
#32839680 #61 üzenetére
A legutolsó interjú alapján pont a 7xx és 8xx sorozat további léte a kérdéses. Most úgy áll a dolog, hogy lesznek a budget telefonok (szerintem ez a 430-tól a 640-ig bezárólag), a flagship-ek (950/950XL) és lesz a vállalati szegmensnek szánt készülék(ek). Na ez az utolsó kategória, amiről még nem tudunk semmit. Nagyon remélem, hogy nem a hatos szériára gondolnak.
Én ide a 830 utódját tudnám elképzelni 5" környékén, FHD kijelzővel 2 GB rammal, Snapdragon 615 vagy 808 SOC-al, RealSense előlapi kamerával, Qi töltéssel, nagy akkuval és a 640XL kamerájával (+OIS), és remélhetőleg Continuum-al. Persze ez csak találgatás, de a Windowscentrálon volt egy hír, hogy még van egy készülőfélben lévő modell. -
Gusztáv
addikt
Erre van is valami konkrét bizonyíték, vagy csak gondolod? Mert eddig hivatalosan az hangzott el, hogy olyan hardver kell hozzá, ami támogatja a 2 független kijelző meghajtását. Nem tudom, hogy pl a mostani Snapdargon chipsetek ezzel hogy állnak, de eddig senkitől nem láttunk ilyet.
Plusz gondolom az USB 3 sávszélessége sem árt, tekintettel arra, hogy a dokkolón van hdmi kimenet, meg usb portok. És tudtommal a 930 usb-je sem MHL-es, szóval már csak kép kiküldése is problémás lenne.@tomboy0013: tudtommal a hivatalos név Windows 10 Mobile
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Interactive Brokers társalgó
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest