-
Mobilarena
iGO Primo Nextgen- már a mobilodon is navigálhatsz
Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
"improved traffic service" - ez vajon mit takar?
"minor bugfixes and improvements" - ebből érezni valamit?Ez, hogy a térképek ilyen mérhetetlenül lassan frissülnek, egy vicc. Használok olyan programot, ami az OpenStreetMap térképeit használja. Augusztus óta legalább 3 alkalommal frissült.
-
<Adamsky>
nagyúr
Köszi a választ! Akkor ezek szerint jól döntöttem, hogy (ki)vártam. Szomorúan hallom, hogy a helyzet nem javult és az NNG-nek ennyit ér a fizető felhasználó.
(#299) trance89
Értem, amit mondasz, és részben igazat is adok Neked (pl. a roaming árak már tényleg nem vészesek), de a nagy büdös helyzet az, hogy a Waze - mint navigáció (!) - egy nagy darab kaki. Nehéz ezt elmagyarázni, de valahogy lassabb / pontatlanabb.. A szolgáltatások / funkciók terén is nagy az elmaradása. Csak két dolgot említenék: lane assistant, ill. az alagutak kezelése. Az esetek 90%-ban Pest megyében, ill. Pesten mozgok, és így a Waze tényleg hasznosabb számomra, de nagyobb utak alkalmával az iGO számomra jobb lenne.... de csak lenne ... -
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
Ha, megengeded, akkor ezzel kicsit vitatkoznék
"Egy kis körforgalomban 5-10m-es gps pontossággal esetleg késéssel simán be lehet nézni egy lehajtót ... "
Tapasztalatom szerint az iGO elég pontos (nem úgy, mint a Waze), mindazonáltal a pontatlanság (már ha van) attól még megmarad, hogy a "térkép nem forog". Ha pedig egy nagyobb "forgóról" van szó (vagy csak nem az első kihajtón hajtunk ki), akkor elég érdekesen néz ki az említett manőver: [link] -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
rescue01 #255 üzenetére
Ööö, nem ez volt a kérdés.
....de ha nagyon forszírozod, akkor igen. A "régi" iGO szerintem jobb.
Azokról az iGO-król pedig már ne is beszéljünk, amiket mindenféle hasznos skin-ekkel (pl: Gurjon) fel lehetett okosítani.
De, vissza a kérdéshez! Tehát, ez most bug vagy feature? Csak engem zavar, vagy mást is? Ha, utóbbi, akkor lehet jelezni kellene a fejlesztőknek. Ha valami nem, vagy nem igazán jó, akkor azt nem megszokni kell, hanem jobbá tenni, nem?
(#257) zsola32
Én speciel rászánnám a pénzt, ha olyan, vagy jobb lenne, mint amit megszoktam. De, ez így - egyelőre - nekem nem ér meg ennyit. -
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Erősen gondolkozom az iGO Navigation megvásárlásán, de egyfelől az új felület (még?) nem igazán jön be, másfelől eddig két olyan problémába futottam bele, amire nem találtam megoldást.
1. Ki lehet-e valahogy kapcsolni a térképen a jelzőlámpák jelzését?
2. Eléggé zavar az, hogy az új iGO a körforgalomnál nem forgatja a térképet, hanem "megáll", az autót jelző nyíl körbemegy a körforgalmon, majd a kihajtást követően fordul csak irányba a térkép. Lehet ezzel valamit kezdeni? Vagy ez csak szerintem gáz így?
Aktív témák
Hirdetés
Jelen állás szerint mindennemű beavatkozás a rendszer működésébe wareznek minősül, így ezen változtatások kitárgyalása, ezekben való segítségkérés és nyújtás továbbra is tilos. Ezekre a kérdésekre jelen pillanatban is várjuk az NNG válaszát. Az esetleges változásokról értesíteni fogunk benneteket! Köszönjük!
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest