Félmillióan töltötték le az NNG SzülinAppját

Hirdetés

Az NNG térképes szoftverei nagyon sok gépjármű navigációs rendszerén megtalálhatók, sőt, az iGO az iOS-en elérhető Primo mellett exkluzív formában néhány androidos mobilkészüléken is felbukkant az elmúlt évek folyamán, itthon azonban csak nemrégiben és tíz napig lehetett az NNG zöld robotos térképalkalmazásához hozzájutni, méghozzá az iGO Navigáció tízéves évfordulója kapcsán.

A SzülinApp, bár csak offline funkciókkal és Magyarország térképpel rendelkezik, a promóció lejárta után is használható minden gond nélkül, természetesen magyar hangcsomagokkal és friss adatbázissal. A promóció után néhány hónappal, még idén érkezhet az iGO legújabb verziójának hivatalos, teljes értékű androidos változata, illetve az iOS-re is érkezik a legfrissebb fejlesztés.

Balogh Péter, a hazai navigációs cég első embere lapunknak adott interjújában elmondta, hogy a SzülinApp marad egyfajta ajándék Magyarországnak a maga korlátaival, ám ingyenes használatával, míg a teljes értékű, androidos iGO navigációs szoftver minden funkciót felkínál majd, és számos másik ország és régió térképe elérhető lesz, természetesen fizetős változatban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés