- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- iPhone topik
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
iGO Primo Nextgen- már a mobilodon is navigálhatsz
Aktív témák
-
trance89
őstag
válasz
<Adamsky> #306 üzenetére
és az egyik leggyorsabban fejlődő magyar vállalatként vannak emlegetve, ódákat zengenek róluk minden magyar nyelvű cikkben
szégyen, ennyit tudok rá mondani...(#305) DM43
Érkezett egy kis program frissítés.
ÚJDONSÁGOK
- the awaited Truck & Caravan InApp feature is available
- improved traffic service
- minor bugfixes and improvementsvagyis kizárólag azért adtak ki egy újabb verziót hogy még több dologért lehessen fizetni...
-
vlevi
nagyúr
válasz
<Adamsky> #303 üzenetére
Ja, igen, sávinformáció.
Ezeréve benne van az igo primoban, és nagyon jól jött, amikor a bécsi bevezetőn a 6 sávból mutatta, hogy melyik 2 sávba soroljak be, sőt még a táblákból is mutatja, hogy a bevezetőn melyik felé menjek. Nagyon nagy kár, hogy nem foglalkoznak a programmal -
trance89
őstag
válasz
<Adamsky> #296 üzenetére
mert júniusban jó ötletnek tűnt?
ezt pontosan előre megjósoltuk, marad a waze az legalább használható és hogy őszinte legyek már külföldön sem indítom el ezt a 3 betűst ****t, a waze pár megát eszik egy több100 km-es útvonalon a mai eu adatroaming árak is annyira lecsökkentek hogy bőven megengedheti magának még a legszegényebb ember is, aki pedig ritkán futkosik külföldre annak egyáltalán nem éri meg az igo-ba akár egyetlen centet is fektetni -
BaLee
addikt
válasz
<Adamsky> #251 üzenetére
Kérdésedre nem tudom a választ de szerintem ez egy teljesen logikus dolog, hogy nem forog körforgalomban. Egy kis körforgalomban 5-10m-es gps pontossággal esetleg késéssel simán be lehet nézni egy lehajtót, így meg tudni fogod hol kell kimenni, ha jól emlékszem egy pont mutatja a helyzetedet.
Engem ez nem, hogy nem zavart de még meg is jegyeztem, hogy ez milyen okos megoldás. -
vlevi
nagyúr
válasz
<Adamsky> #256 üzenetére
"A "régi" iGO szerintem jobb."
Egyetértek.
Ami legjobban hiányzik, az automatikus madártávlat. Ha nincs 3-5km-nél közelebb navigációs pont, akkor átváltott 2D észak nézetbe, mint egy hagyományos térkép, amin láttam, hogy hol járok, nagyjából merre tervez.
A mostani navigációkkal (mindegyikkel, nem csak az IGO), csak azt látom, hogy megyek az orrom után, de, hogy hova, merre, azt nem. Ez hiányzik, mert 2D térképről hamar ki lehet szúrni, ha valamerre félretervez.
Aktív témák
Hirdetés
Jelen állás szerint mindennemű beavatkozás a rendszer működésébe wareznek minősül, így ezen változtatások kitárgyalása, ezekben való segítségkérés és nyújtás továbbra is tilos. Ezekre a kérdésekre jelen pillanatban is várjuk az NNG válaszát. Az esetleges változásokról értesíteni fogunk benneteket! Köszönjük!
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 kisebb-nagyobb hibával
- Nokia 105 4G (2023) charcoal, Nokia 110 4G (2023) midnight blue
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió,146 cm, 4K Ultra HD ,Android, Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Canon EOS 250D kiegészítőkkel, táskával (CSAK 200 expoval !!! )
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- 1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest