- Vodafone mobilszolgáltatások
- De mennyi az annyi?
- Magisk
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
ttt1
őstag
válasz Black_Raven #297 üzenetére
11.08.26. jött amiben benne van ez a Petal Maps is.
-
ttt1
őstag
válasz Black_Raven #294 üzenetére
Frissült nekem is végre az óra. Remélem most már mindenki a 11-es verziót használja.
-
kp78
addikt
Én ilyen nylon loop szíjat vettem 2 színben.
Nagyon kényelmes viselet és a tépőzár miatt az állítása is nagyon jó. [link]„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
mivan80
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap a matricás akció keretén belül én is vettem egy ilyen órát. Egyelőre nagyon tetszik.
Mivel Sparos vásárlás, így a fekete fluoroelastomer szíj járt hozzá, de nagyon szeretném a gyári Nebula szürke szíjat is beszerezni. Kerestem, de egyelőre még nem bukkantam rá sehol. Tudtok esetleg tippel, linkkel szolgálni?
Érdekelne az is, hogy a gyári kettőn kívül esetleg ki milyen szíjat szerzett be az órához?
Egyéb külön beszerezhető gyári/nem gyári kiegészítőkkel tapasztalat? Pl. töltő fej?
-
ttt1
őstag
válasz Black_Raven #288 üzenetére
42 mm kapott asszony, és frissített, megnézem majd melyik verzióra, meg mi a régió kódja.
-
pajorgergo
aktív tag
Sziasztok,
Aki Apple telefonnal használja az órát....jelenleg az a hiba áll fenn, hogy az istennek se akarja az óra a mért alvási adatokat továbbítani a telefonnak.
Ha android-os telefonhoz csatlakoztatom át az órát akkor sokadik próbálkozásra nagy nehezen átküldik.
Már mindent is próbáltam, appok törlése és újra telepítése, órát visszaállítottam gyárira...mindent próbáltam és tanácstalan vagyok. -
kp78
addikt
válasz Black_Raven #285 üzenetére
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz gyuri2008 #282 üzenetére
Én teljesen jól hallom a hívott felet, és ő is engem.
Nyilván nem a villamoson próbáltam hanem irodában / otthon, de ott jól használható.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
gyuri2008
veterán
Nektek is halk a hangszórója az órának,mikor arról beszélek vagy én vagyok süket?
Vagy a Samsung Galaxy Watch4 után tűnik annak?
Akivel meg beszélek az jól hall.
Teljesen új az óra,én bontottam fel.[ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
Samsung S20 fe mellé érdemes megvenni ezt a típust?
-
attila770
csendes tag
válasz pajorgergo #278 üzenetére
Nekem nem jelez, csak miután lerakták küld egy üzenetet. Valamit be kellene esetleg állítnom?
-
attila770
csendes tag
Sziasztok! Messenger bejövő hívás azonnali kijelzésére van valami megoldás? Mert nekem csak az elmulasztott bejövő hívásról küld üzenetet!
Köszönöm -
Black_Raven
veterán
válasz pajorgergo #275 üzenetére
Szia! Persze hogy bírja a strapát. A titán szuper és a zafír üveget próbáltam kulccsal/késsel/szikével összekarcolni de nem sikerült!
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
pajorgergo
aktív tag
GT2 Pro az egy óra alakú aktivitásmérő, értesítés kijelzéssel stb.
Egy Apple Watch viszont mondhatni inkább okosóra.
EGy GT 2 Pro simán bírja 1 hétig aksival, az Series 5 meg 1 napig.
Neked kell tudni mi a preferenciád, mire is akarod használni.GT2 Pro anyagminősége elsőosztályú, én mindenfajta védelem nélkül hordom és egy karc nincs rajta, vertem már oda véletlenül sok dolognak, de elég jól bírja.
Nekem az értesítés kijelzés, időjárás kijelzés, idő kijelzés, alvás figyelés, pulzus volt a fontos.
-
O.CS
aktív tag
válasz pajorgergo #273 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nem tudom eldönteni, hogy egy használt Apple Watch s5 vagy egy ilyen de új legyen.
Ez annyiből szimpatikusabb, hogy nagyobb a kijelzője. -
pajorgergo
aktív tag
Kompatilibis, de nekem 13 Pro Max-al úgy működik, hogy az időjárást és visszafelé az adatokat nem akarja küldeni, valami oknál fogva mindig be kell lépnem a Health app-ba újra csatlakozik és utána frissíti be a gyűjtött adatokat, néha nap minden működik gond nélkül, azát kezdődik randomra előről az egész hogy nem küld az óra adatokat.
Értesítések, hívás esetén jelez az óra, azzal a résszel nincs gond.
Van akinek meg hibátlanul működik, én még nem jöttem rá nálam mi okozza a hibát. -
O.CS
aktív tag
Iphon telefonnal mennyire kompatibilis ez az óra?
-
ystuc
tag
válasz Capricornus #267 üzenetére
Nekem a szinkronizálás van Stravara kötve. Ezt az appot használom rá:
[link]
Megvettem a teljes verziót, nekem jól működik.Ajándék csónak ne nézd a lapát!
-
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
Strava-val össze lehet kötni az órát? Használja itt így valaki?
Per aspera ad astra!
-
kp78
addikt
Ti meddig hagyjátok merülni az óra akksiját?
Telefonoknál azt mondják nem szerencsés 10-20% alá menni.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz kDaViD18 #260 üzenetére
Valószínű kevés ember lesz itt aki mindkettőt próbálta, de ilyen tesztek talán segíthetnek neked. >> [link]
-
kDaViD18
újonc
Heló , szerintetek most még megéri egy ilyen óra 60 ezerért? Vagy egy Amazfit GTR 3 jobb választás így 2022-ben? Leginkább a pontos mérések és a kinézet számítana
-
kp78
addikt
válasz pajorgergo #258 üzenetére
Nem tudsz helyet ahonnan lehetne olyat?
-
kp78
addikt
válasz pajorgergo #255 üzenetére
GT 2 Pro lett.
Most ismerkedem vele.
Első induláskor a firmware frissült 11.2.8.26-ra.
Ez a legfrissebb?
Jó a hozzákapott szíj, de valószínű azért vennék hozzá fémet, meg ami majd még megtetszik.
A korábban linkelt szíjból sajnos már csak olyan szín lenne, ami nem jön be.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
anrb
aktív tag
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata, mennyire érné meg a váltás GT2e-ről GT2 Pro-ra? Az árakkal és a specifikációval tisztában vagyok, a saját tapasztalatok érdekelnének. Köszönöm!
-
kp78
addikt
Ki melyiket választaná inkább?
HUAWEI Watch GT 3 vagy HUAWEI Watch GT 2 Pro
GT3 90e körül van most, GT2 Pro Spar-os matricás verzióban 60e.
Megéri a +30e-t a GT3?
-
beastars
tag
[kép] Legalábbis ez most az enyem
[ Szerkesztve ]
-
beastars
tag
Pedig iPhone
[ Szerkesztve ]
-
csabai022
tag
válasz Black_Raven #250 üzenetére
Nem tudom ,Telegram-on találtam.
-
csabai022
tag
-
csabai022
tag
https://www.huaweicentral.com/huawei-watch-gt-2-pro-gets-new-features-with-march-2022-firmware/
-
ttt1
őstag
válasz Black_Raven #244 üzenetére
Oh igazad van, már megörültem.
-
ttt1
őstag
válasz Black_Raven #240 üzenetére
Csak megjött
GT2 Pro] -
Black_Raven
veterán
Sziasztok! Ma vettem a GT2 Prohoz, szürke bőrszíjat, csaton a Huawei felirat. Nagyon baba és olcsó volt, csak 3500ft . Ha valaki szeretne venni bőrszijat, a Hardveraprón megtalálja 3 szinben.(simiszer fórumtárs által.)
[ Szerkesztve ]
-
ttt1
őstag
válasz Black_Raven #239 üzenetére
-
Black_Raven
veterán
Szia! Szerintem nincs jelentősége hogy te mit hiszel vagy mit nem. Ha lenne GT2 Pro órád, akkor tudnád hogy mikor jött rá bármilyen frissités. A cikk igen valós, és szószerint a GT2 kapta ezeket a frissitéseket, mert a Pro már tudta a nekik új funkciókat..
[ Szerkesztve ]
-
ttt1
őstag
válasz Black_Raven #237 üzenetére
[link] Ez 1 hónapos cikk azaz nem hiszem, hogy "hónapok" óta elengedték volna ..
-
Black_Raven
veterán
válasz GordonSamway #236 üzenetére
Szia! Hónapok óta semmi frissitést nem kapunk, lehet elengedték a GT2 pro kezét már..
-
GordonSamway
aktív tag
Sziasztok
Szerintetek mi itt a kis európában kapunk HarmonyOs frisssítést???
"Hosszú és eredményes életet!"
-
Usgyi
aktív tag
válasz meszeske #233 üzenetére
Szerintem ez az óra inkább az elegánsabb vonalat képviseli, mint a sportosat. Egy szilikon szíjjal szerintem furcsán nézne ki (bár nekem egyik szilikon szíj sem jön be, úgy néz ki vele a készülék, mint egy játék óra). Úszáshoz én mindenképpen fém szíjat vennék. Bármelyik 22mm-es megfelel, aminek ugyanilyen a rögzítése. Konkrét szíjat nem linkelek, rengeteg van belőle és mindenkinek más tetszik. Nézz körül, biztosan találsz olyat ami megfelel.
Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
meszeske
tag
Sziasztok ! Pár hete én is birtoklok egy Gt2 2 Pro okosságot. Egy IPhone -nal kommunikál és teljesen jól működik csaknem minden funkció. Van egy -két dolog amit még nem igazán tudok miként lehetne megoldani.
Például nem tudok rátölteni -folyamatosan megjelenítés- óraszámlapot. Az időszakosan működő számlapok szebbnél-szebbek, de csak pár másodpercig láthatók és csak az óra viselője élvezheti a meglehetősen változatos és valóban látványos megjelenítést. A "képernyő be " 5-20 másodperc intervallumban állítható funkció mikor aktív? Nekem látszólag semmit nem csinál. Megoldás...?Egy másik kérdés pedig az hogy milyen sportoláshoz /nem úszás/ használható minőségi és az óra szépségéhez méltó szíjat ajánlotok a jelenleg használatban lévő gyári szürke bőrszíj mellé ? / nem általánosságban hanem konkrét típusra , gyártmányra gondolok mérettel - kialakítással, szilikon vagy fém /.
Köszi -
gyuri2008
veterán
Tudja a folyamatos véroxigén mérést?
-
pajorgergo
aktív tag
Nemrég váltottam Mate 20 Pro-ról 13 Pro Max-re és azt kell mondjam, azért vannak gondok, gyakran eldobja az órát a telefon pedig már mindent is beállítottam.
Most amire bekergült, hogy az órán lévő számokat az órán töröltem manuálisan és utána már az iPhone-on az istennek se akarta vezérelni a Spotify-s zenelejátszót, csak azt írta ki hogy a Zeneszámok kezeléséhez lépjen be androidos készüléken a Health alkalmazásba.
Magyarul nem akart visszaváltani csak a telefon zenelejátszó vezérlés részre, hanem beakadt az óráról történő zenelejátszás résznél. -
Memphis79
aktív tag
12.1.1.310 van a mai nap..az alkalmazásra
[ Szerkesztve ]
Origin:Memphis79HUN
-
attila770
csendes tag
-
Zototh64
őstag
Sziasztok!
Másnak is 11.0.6.26 az utolsó fw, vagy csak nálam ragadt be?IPhone 16 Pro Max, Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
rzoli
senior tag
válasz Black_Raven #221 üzenetére
Köszönöm
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
rzoli
senior tag
Sziasztok
A gt2 pro classik és sport változat között van különbség?
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
lejbi
tag
Hello. Az óra a telefon GPS jelét nem tudja használni? Teremben focizunk, fém a tető szerkezet és az óra nem találja meg a GPS jelét. Nem találtam olyat, mint a samsungoknál, hogy ki lehet választani melyiket használja.
KösziÜdv: Lejbi
-
SsPL711
őstag
Milyen telefon, Android verzió?
Egészség app a legfrissebb?
Próbáltad az akkumulátor optimalizálás alól kivonni az Egészség alkalmazást?
Zárolva van az alkalmazás a memóriába?
Automatikus indulást engedélyezted az alkalmazás számára?[ Szerkesztve ]
Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
bara17
tag
Sziasztok,
Nem találtam erre bejegyzést, de az a problémám, hogy az értesítések duplán (sőt néha még többször) jelennek meg az órán? Mi lehet a hiba és a megoldás?
Köszönöm a választ.
-
Dino69
aktív tag
Sziasztok, Rufus nál most 66.700 Ft.. Annyiért már ajándék, szerintem
-
DomToretto
tag
Tudja valaki, hogy ennél az óránál van-e olyan lehetőség, hogy analóg watchface esetén a másodpercmutató mozgása közben "ketyegő" hangot adjon az óra?
-
ttt1
őstag
Kinek milyen firmware van rajta? Érdemes frissíteni?11.06.26 ajánlotta fel most.
-
Black_Raven
veterán
Pont ezért írtam előzménynek hogy 46mm Honor MagicWatch 2 volt ami rozsdamentes acélvázas és könnyebb volt + vékonyabb. Igen a bőrszíjjal még teszek egy próbát. Matt fekete fémszíjjal próbáltam mert van, egyből háromszor nehezebb lett. Tényleg strapabíró, mert kétszer már koppant akkorát hogy más óra összetört volna, ezen meg semmi nem látszik.(bezzeg a hűtőn)
[ Szerkesztve ]
-
ruzsass
tag
válasz Black_Raven #209 üzenetére
Ez a nehezebb kérdés elég relatív, mert akinek volt korábban acél vázas órája ebben a méretkategóriában, mint nekem ahhoz képest ez pillekönnyű óra és igen is érződik a titán súlycsökkentő szerepe, de aki a műanyag órákhoz szokott ahhoz képest érződik valóban, hogy nehezebb.
Érdemes egy próbát tenni a csuklón mielőtt megvennéd, mert nekem is vékony a csuklómnál, de én egy másik bőrszíjat választva, ami jobban megtörik/meghajlik a csatlakozásnál nagyon jó feszesre tudtam állítani az órát és azóta egyáltalán nem zavar a nagy mértete és egyáltalán nem lötyögős egyedül a vastagságát kell megszokni az órának, mert kezdetben elég könnyen odavágja az ember mert jobban kilóg a kéz síkjából, de szerencsére iszonyat strapabíró ez a váz és a üveg is.[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
válasz jackooo84 #208 üzenetére
Sztem nem az a gond hogy nagy, mert előtte a HMW2 is 46mm-es volt, hanem ez vastagabb és nehezebb is. (nekem se túl vastag a csuklóm)néha azon gondolkodok hogy eladom ez miatt, mert idegesit a súlya, nem értem hiszen a titán könnyebb mint a rozsdamentes acél elvileg. Csak azért van még meg mert tetszik nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
SsPL711
őstag
válasz jackooo84 #206 üzenetére
Attól függ mekkora a csuklód, meg óra típustól is függ, mert van amiből a 42mm-es is nagynak néz ki és van amiből a 46-os is még jól áll.
A Venu 2 45mm-es, úgy olvasom. A szíj tartó fülek távolsága és kialakítása határozza meg, hogy mennyire lesz nagy vagy pont jó a méret.
Angolul a lug to lug méret, magyarul nem tudom mi a jó kifejezés erre.Honor M6P, Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
SsPL711
őstag
-
jackooo84
tag
Mennyire nagy ez az óra? Kis csuklóm van és nem szeretnék egy bazi órát rá.
-
ttt1
őstag
Céges ajándéknak azért érdeems ezt választani nem ? Pro a sima GT2 között lehet dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest