Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
pècsimunkás #658 üzenetére
Kell kb. 1 hét tanulás neki és utána beáll kb. arra szintre mint a Garmin Fenix 7 Pro (nálam ez volt amit utoljára a Balance váltott, mert a hétköznapokban bőven tudja azt amire nekem szükségem van és pontosságban tudja a Garmin szintjét hozni).
Meg bírom azt, hogy 2-3 havonta jön frissítés és nem csak csiszolgatnak a szoftveren, hanem rendre jönnek új funkciók is. Pl. magyarul is értő asszisztens szerintem nincs másik órában, de LiteOS-es órában szabad szöveges válaszadási lehetőség a fix üzenetek helyett sincs más órában. Éjszakai üzemmód (red/green/orange) is most került be a rendszerbe, amit csak a nagyobb Garminok és most a Galaxy Watch Ultra és részben az Apple Watchok tudnak csak.
Előny még, hogy nagyon könnyű, kb. észre sem veszem, hogy rajtam van.
Hátrány, hogy nem zafir a kijelző üvege, így egy védőüveget érdemes rá venni.
Ja és még egy hátrány, hogy a két AI (Aura és az Edző) fizetős szolgáltatás, de nem létkérdés a használatuk, no meg vannak akciók, így az Aura 2400 Ft-ért lett beaktiálva nálam egy évre (ez a relaxációban segít és lényegesen bővebb alváselemzést nyújt, nomeg egészségügyi kérdésekre képes válaszolni. /poénból múltkor a reggeli felkeléskor megírtam neki, hogy fáj a fogam, mire nem elutasított, hogy neki nem ez a funkciója, hanem konkrétan elkezdte kielemezni, hogy melyik fog és milyen fájdalom és, hogy valószínű gyökérkezelésre lesz szükségem és keressek fel egy fogorvost, majd szépen kikeresett párat a közelből/) .
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Villanyszerelés
- Okos Otthon / Smart Home
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Samsung topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Samsung Galaxy S22 Ultra tokok
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest