Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parallaxis

addikt

válasz pècsimunkás #658 üzenetére

Kell kb. 1 hét tanulás neki és utána beáll kb. arra szintre mint a Garmin Fenix 7 Pro (nálam ez volt amit utoljára a Balance váltott, mert a hétköznapokban bőven tudja azt amire nekem szükségem van és pontosságban tudja a Garmin szintjét hozni).

Meg bírom azt, hogy 2-3 havonta jön frissítés és nem csak csiszolgatnak a szoftveren, hanem rendre jönnek új funkciók is. Pl. magyarul is értő asszisztens szerintem nincs másik órában, de LiteOS-es órában szabad szöveges válaszadási lehetőség a fix üzenetek helyett sincs más órában. Éjszakai üzemmód (red/green/orange) is most került be a rendszerbe, amit csak a nagyobb Garminok és most a Galaxy Watch Ultra és részben az Apple Watchok tudnak csak.
    Előny még, hogy nagyon könnyű, kb. észre sem veszem, hogy rajtam van.
    Hátrány, hogy nem zafir a kijelző üvege, így egy védőüveget érdemes rá venni.
    Ja és még egy hátrány, hogy a két AI (Aura és az Edző) fizetős szolgáltatás, de nem létkérdés a használatuk, no meg vannak akciók, így az Aura 2400 Ft-ért lett beaktiálva nálam egy évre (ez a relaxációban segít és lényegesen bővebb alváselemzést nyújt, nomeg egészségügyi kérdésekre képes válaszolni. /poénból múltkor a reggeli felkeléskor megírtam neki, hogy fáj a fogam, mire nem elutasított, hogy neki nem ez a funkciója, hanem konkrétan elkezdte kielemezni, hogy melyik fog és milyen fájdalom és, hogy valószínű gyökérkezelésre lesz szükségem és keressek fel egy fogorvost, majd szépen kikeresett párat a közelből :D /) .

Új hozzászólás Aktív témák