Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung topic
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Nekem ezekkel a fém óraszíjjakkal mindig az a bajom, hogy ha nem vagyok benne 100%-ig biztos benne, hogy valami minőségi nemes acél és/vagy nemesfém anyagból készül, akkor tuti ziher, hogy pár nap után kib*ssza a bőrömet.
Meg hát ugye az ilyen órát az ember leginkább aktivitás követésre használja, ami során általában verejtékezés van valamilyen szinten. Az elég jó hatékonysággal kezdi ki az ilyen "kétes eredetű" anyagokat. Én emiatt gumi szíj párti vagyok ezeknél az óráknál.
Amúgy jól néz ki, kíváncsi vagyok a használati tapasztalatokra hosszabb távon... -
Alteran-IT
őstag
És hogy, mi lett vele, a titán sérült meg, vagy csak a festékréteg? Érdekelne, mert néha én is odaverem
#409 N_A_S: A szervízből végül mi lett, cserélték, vagy csak javították? Bolton keresztül küldted, vagy egyenesen a Huawei-hez?
#435 Smith2007: Én is odaszoktam verni néha, de egyre jobban vigyázok rá, úgy simán nem is látszik rajta semmi, de ha kicsit jobban megnézem, bizonyos fényviszonyok mellett látszik, hogy pl. ahol a pánt van, ott a külső sarok részeknél mint ha a festék bizonyos pontokban meg lenne peregve, ugyanis fényesebb ott az óra, nem pedig olyan mint máshol, másnál mennyire bírja a festés? Illetve valaki tudna ajánlani rá jól bevált tokot védelemre? Főleg hogy még csak egy hónapja van meg
-
Black_Raven
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Qi töltésre váltott és prémium kivitelt kapott a Huawei óraszéria, ám okosabb nem lett.
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Univerzális 8-10" tablet tok Bluetooth billentyűzettel
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Telefonosok figyelem! Telefon tartozék kb 350db
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest