Új hozzászólás Aktív témák
-
Spec
őstag
Nekem ezekkel a fém óraszíjjakkal mindig az a bajom, hogy ha nem vagyok benne 100%-ig biztos benne, hogy valami minőségi nemes acél és/vagy nemesfém anyagból készül, akkor tuti ziher, hogy pár nap után kib*ssza a bőrömet.
Meg hát ugye az ilyen órát az ember leginkább aktivitás követésre használja, ami során általában verejtékezés van valamilyen szinten. Az elég jó hatékonysággal kezdi ki az ilyen "kétes eredetű" anyagokat. Én emiatt gumi szíj párti vagyok ezeknél az óráknál.
Amúgy jól néz ki, kíváncsi vagyok a használati tapasztalatokra hosszabb távon...[ Szerkesztve ]
"They were the only species to offer true resistance to the Borg." – Seven of Nine
-
kp78
addikt
Én a vásárlói vélemények számát / átlagát szoktam elsőre nézni, ezen bolt neve nekem semmit sem mond.
Akkor véleményed szerint megbízható?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
0 és 4 vásárlói értékeléssel ennyiért én nem rendelnék innen.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Alteran-IT
őstag
És hogy, mi lett vele, a titán sérült meg, vagy csak a festékréteg? Érdekelne, mert néha én is odaverem
#409 N_A_S: A szervízből végül mi lett, cserélték, vagy csak javították? Bolton keresztül küldted, vagy egyenesen a Huawei-hez?
#435 Smith2007: Én is odaszoktam verni néha, de egyre jobban vigyázok rá, úgy simán nem is látszik rajta semmi, de ha kicsit jobban megnézem, bizonyos fényviszonyok mellett látszik, hogy pl. ahol a pánt van, ott a külső sarok részeknél mint ha a festék bizonyos pontokban meg lenne peregve, ugyanis fényesebb ott az óra, nem pedig olyan mint máshol, másnál mennyire bírja a festés? Illetve valaki tudna ajánlani rá jól bevált tokot védelemre? Főleg hogy még csak egy hónapja van meg
-
Black_Raven
veterán
Titán háza és kerámia hátlapja van. Ezáltal exkluzívabb megjelenése van. Több funkciója van, pl van app telepités, van automatikus véroxigénmérés, van vezetéknélküli töltés stb. De már a zafír üveg is elég lenne, mivel semmivel nem tudod összekarcolni. (de gyémánttal)
[ Szerkesztve ]
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Steam topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest