- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Írók: a Meta tudta, hogy jogvédett könyvekkel tréningezik az AI-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz adamfriday #548 üzenetére
Elég gyenge mind. Mintha óvódásoknak lenne azt összes... Az újak közül ez a digitalblue vagy mi a manó ami szerintem jó és sok infót is megjelenít.
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / iPad Pro M4 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
hatD
tag
Valószínű, hogy a légnyomás változás okozza a váltózó adatokat, de pontos értéket sajnos nem mutat, ez nem is várható tőle.
Mielőtt szervizbe viszed, feltétlenül próbáld ki a fent írt kb 2 méteres magasság változtatást, mert ha nincs eldugulva akkor egy másodpercen belül mutat mágasság változást. -
rewo
tag
válasz adamfriday #544 üzenetére
-
Tamás34
senior tag
Minden tiszta, nagyon vigyázok rá, még vízben sem volt soha. Meg hát 1936 méter? Fals adatot mutat. Viszem szervizbe, nem fontosak ezek, de még garanciális, és zavar hogy valami nem jó az órában. Köszönöm a segítséget!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
rewo
tag
Sziasztok! Tudja valaki, hogy mire jó a menüben található "Utazási kártya"?
-
hatD
tag
Nézd meg az óra hátlapján, hogy nincs-e eltömődve az érzékelő nyílása, mert ettől mutathat állandóan azonos értéket.
Egyéként azt, hogy mennyit mutat és ennek mi köze van a valósághoz, még nem fejtettem meg. De ez nem egy precíziós műszer e tekintetben nincs sok elvárásom.
A magasság változását viszont meglepően pontosan és gyorsan érzékeli.
Próbáld meg akár a lakásban is, hogy a padló síkjához, majd a fejed fölé nyújtod az órás kezedet, azonnal mutatja a kb 2 méteres különbséget.
Amennyiben ez nem így működik, akkor érdemes az esetleges eldugulás megkeresni. -
Bennyboy
őstag
kikapcsoltam mert így sztem nagyon zabálja az akkut. Remélem javítják majd egy frissítéssel.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Doller
tag
válasz adamfriday #537 üzenetére
Köszönöm szépen!
Így már jobb volt.🙂 -
Doller
tag
Azt tudja valaki, mit kell beállítani, hogy ha elindítója egy edzést, ne kiabáljon fél percig angolul? Talán azt már sikerült kikapcsolnom, hogy 10 perc után pofázzon ismét.
Rohadtul idegesít alapból is, főleg ha konditeremben vagy melóban indítom el.
Köszönöm! -
Bennyboy
őstag
Most bekapcsoltam az aod-t és elég furán működik a fényerő. Akkor veszi lejjebb amikor felemelem a csuklómat nem pedig fordítva. Másnál is ezt csinálja?
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Szinte állandóan minimális eltéréssel ugyanazt mutatja az óra 802 hpa és 1936 méter. Nem fontosak ezek az adatok, csak idegesít hogy vajon az óra a hibás? Csináltam egy resetet az órán de semmi. Másnál is van ilyen probléma? Köszönöm!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
-
Macika66
őstag
A legutóbbi frissítés óta 4-4,5 napot megy el csak AOD.
Mondjuk ez is szép, de azért jó lenne, ha reszelnének rajta valamit és újra 7-8 nap lenne, mint előtte volt... -
Zototh64
őstag
válasz StanDoFF #525 üzenetére
A bontással nekem sincs bajom, csak a visszacsatlakozással, Mate 20 Pro-val használom.
Nincs olyan face, ami mutatja az állapotot?
Nekem ez fontos lenne, mert mindig le van halkítva a telefonom, így csak az órán értesülök mindenről.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
Annyi gondom van, hogy ha megszakad a kapcsolat az óra és a telefon között, nem akar autómatikusan újra csatlakozni, ha hatókörön belülre kerülnek egymással.
Aplikációban az állandó keresés be van kapcsolva. Van még valahol valami beállítási lehetőség?Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
Zototh64
őstag
Csütörtökön megjött a 46mm-es :-) (Mate 20 Pro-val használom)
Eddig tetszik, minden bekapcsolva, folyamatosan.
74%-on érkezett, most 58% az akksi, nyilván a rendes tudását csak 1-2 hét, illetve 3-4 teljes töltés után lehet megállapítani. A vizet bírja ez is rendesen. A normális számlapokkal van baj, ez nem kérdés nálam sem. Egyet találtam amire nagyjából azt mondom, hogy elfogadható (DigitalLightBlue). A Galaxy Watch 46mm kicsit elkényeztetett ebben a dologban, bár azzal sem váltogattam őket.
Eddig úgy néz ki, hogy ez az óra fog maradni, és a Galaxy Watch megy a háztól :-)
Ami gondom van vele, hogy nem látom, hogy csatlakozva van e a telóhoz, vagy éppen nincs. Jelzés lecsatlakozásról, rezgés formájában megvan, ha messze megyek a telótól, de hogy mikor csatlakozik vissza arról nincs infó. Barátkozunk, jó lesz ez.Samsung Galaxy S23 Ultra 5G, Huawei Mate 20 Pro, Garmin Fenix 7X Pro Sapphire, Garmin Instinc 2X Solar ez eladósorba került a Fenix miatt, Garmin EDGE 1040
-
törölt tag
válasz CptAdamica #520 üzenetére
Talán 1 ami.. Feltettem, egy picit zsúfolt lett.
-
Brekecs
senior tag
Megint jött egy két számlap!
Windows 11 Pro x64 :-) Malwarebytes' Anti-Malware (Lifetime) + AdGuard (lifetime) ! + Wise Care 365 (lifetime) :-)
-
thebiker
tag
válasz JohnDoe_Hun #516 üzenetére
A telefont biztos nem kell....A health alkalmazáson belül az óra fülön van az alkalmazás menüpont majd ott van az értesítések
-
thebiker
tag
válasz JohnDoe_Hun #514 üzenetére
Ha az alkalmazások pontban nézed az értesítéseknél ott az Üzenetek az SMS-t jelenti.
-
ro3000
tag
válasz JohnDoe_Hun #512 üzenetére
Az SMS-nek külön kapcsolója van.
-
JohnDoe_Hun
tag
Sziasztok. Most vettem ilyen kütyüt. Szinte mindent be tudtam állítani rajta az üzenet értesítést kivéve. Messenger, viber, hívás stb. megy. P20pro a teló és health alkalmazás. Van vmi amin átsiklottam? Köszi
-
ro3000
tag
Azért az durva, hogy akár 100% különbség lehet elvileg 2 ugyan olyan óra között. A Watch 2 előtt volt 2 Amazfit GTR órám, mind a kettőt vissza kellett vinnem, mert 3-4 napot bírt csak. Szerencsére a szervíz mind két esetben adott csere utalványt, így lett most ez a HW GT2. De úgy tűnik, itt is a rosszabb példényból sikerült haza vinnem.
-
l86544
aktív tag
Mindent bekapcsolva, AOD-vel 5-6 nap. GPS használat nincs. Meg vagyok elégedve.
https://mowned.com/lajos-szab
-
ro3000
tag
Nektek, hogy alakul az üzemidő? Mert nekem közelében sincs a hangoztatott "nem akar lemerülni" irásokhoz. Úgy nézem, olyan 8-10 napot bír, úgy, hogy a GPS sose volt használva, és most a pulzusmérést is kikapcsoltam.
-
gyuri2008
veterán
Most 72000 Ft az MM-ben.
-
Macika66
őstag
válasz adamfriday #501 üzenetére
Így van, nem tudja, csak a 46 mm-es.
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Iqos cigaretta
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch 10,Silver, 46mm, + Midnight Loop, új, 2 év apple garancia
- Beszámítás! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- Apple watch series 8 45mm GPS
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával