Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz727
tag
Sziasztok
Na másfél hete nyúzom a készüléket.vasárnap este levettem a töltőről .38%-nál rátettem a töltőre 59ig felnyomtam,hosszabb túrát terveztem vele aznapra de sztornózta a viharos nap.most 22 %on van ,vagyis kb pont lemerülne mostanság.
Kb 4 óra 20 perc edzés volt vele (futás ,bicaj)
Kézemelésre feloldja a képernyőt,alvásfigyelés bekapcsolva,folyamatos pulzusfigyelés is megy.
Csendesebb környezetben jól használható a telefonálás része amit szinte csak erről bonyolítottam a héten
Ami negatívum kicsit az az hogy futásnál többet mér valamennyivel,de pl ma is futottam ,a rajt szerinte nem onnan volt ahol kezdtem ,meg ki is futottam a kerítésen.
5km én kb 400 méterrel többet mér.vigasztal hogy pl a strava is csal a telefonnal valamennyit.
Picit talán lassabb a telefonálás indítása, lassabban csatlakozik a készülékhez Bluetooth híváskor,és feloldja közben a készüléket és zsebben emiatt pl séta közben belezavarhat a telefonálásba a vétlen érintés(be van kapcsolva a telefonon a vétlen érintések rész)
Volt ezzel eleinte nyűgöm ,párszor kikapcsolta a hívást az órán,zsebén kívül sose volt vele gondom
A lényeg a lényeg Honor Band 4 et kinőttem,minőségi váltás volt. Nem bántam meg .egy két nyűg mindenhol van de legalább jó az üzemidő,pont ahogy terveztem
Új hozzászólás Aktív témák
ma Zenelejátszással és hívásfogadással bővült a Huawei mutatós és kitartó óraszériája – pár apróság azonban még mindig hiányzik.
- Revolut
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Motoros topic
- Fotók, videók mobillal
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Amazfit GTS 2 // Számla + Garancia //
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Kb 1 hetes és makulátlan Apple Watch S10 46mm Alu GPS+ Spigen tok (2év gari) BESZÁMÍTOK!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest