- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
krisz727
tag
Sziasztok
Na másfél hete nyúzom a készüléket.vasárnap este levettem a töltőről .38%-nál rátettem a töltőre 59ig felnyomtam,hosszabb túrát terveztem vele aznapra de sztornózta a viharos nap.most 22 %on van ,vagyis kb pont lemerülne mostanság.
Kb 4 óra 20 perc edzés volt vele (futás ,bicaj)
Kézemelésre feloldja a képernyőt,alvásfigyelés bekapcsolva,folyamatos pulzusfigyelés is megy.
Csendesebb környezetben jól használható a telefonálás része amit szinte csak erről bonyolítottam a héten
Ami negatívum kicsit az az hogy futásnál többet mér valamennyivel,de pl ma is futottam ,a rajt szerinte nem onnan volt ahol kezdtem ,meg ki is futottam a kerítésen.
5km én kb 400 méterrel többet mér.vigasztal hogy pl a strava is csal a telefonnal valamennyit.
Picit talán lassabb a telefonálás indítása, lassabban csatlakozik a készülékhez Bluetooth híváskor,és feloldja közben a készüléket és zsebben emiatt pl séta közben belezavarhat a telefonálásba a vétlen érintés(be van kapcsolva a telefonon a vétlen érintések rész)
Volt ezzel eleinte nyűgöm ,párszor kikapcsolta a hívást az órán,zsebén kívül sose volt vele gondom
A lényeg a lényeg Honor Band 4 et kinőttem,minőségi váltás volt. Nem bántam meg .egy két nyűg mindenhol van de legalább jó az üzemidő,pont ahogy terveztem[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest