Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TechMagneTic

tag

válasz gya/352 #923 üzenetére

Szia!
    Nálam szintén meg van az úszás alatti "bug"... Néha jól mér néha meg össze vissza. Konkrétan olyan, hogy elkezdek úszni és meg van az első 50 méter (Átérek a medence másik végére) és 200 métert ír az óra :F Majd fordítva is csal.. végén amikor lezárnám az úszást, hogy legyen meg a 2Km akkor 3-4 körön keresztül is mutatja, hogy 1900 méter, közben meg úsztam már 200 métert.. :W ... oké... akkor oldalsó gomb befejezem az edzést 1900m... és a végén az összesítő kiírja, hogy 1750 méter.... úgy, hogy 1900-nál állítottam le és közben meg úsztam vagy 2400 métert :O egy fos nálam az a helyzet úszásra :(((

• Lami66

őstag

válasz gya/352 #923 üzenetére

Én két okot tudok elképzelni. Az egyik, hogy az óra korábbi szoftverrel jól mért, de valamikor jött egy olyan frissítés, ami elrontotta ezt a funkciót. Ez miatt az új óra is ugyanúgy bakizik , mert azon már gyárilag rajta van a hibás frissítés.
    A másik hiba az asszonyban lehet, akinek megváltozott a karmunkája úszás közben, ami megzavarja az órát a mérésben.
    Kell csinálni egy kontroll tesztet. Valakit meg kell kérni, úszkáljon az órában egy fél órát. Ha annál is hibázik a vekker, akkor az első hibaverzió lesz a ludas (elcseszett frissítés).
    Nálunk a feleségem Samsung Watch Active2 órája csinál szüneteket edzések mérése közben, mindegy, hogy spinracing vagy túrázás. Nekem a Fit még sose csinált olyat, hogy valamit ne mért volna folyamatosan, akár túrázás, akár kutyaséta, akár bringázás. Viszont vízben nem szoktam vele mérni, mert a wellnesshétvégés medencébenpunnyadás opciót nem találom a választható sportok között :D

Új hozzászólás Aktív témák