Hirdetés
- TCL 50 NxtPaper 5G - átgombolom magam monokrómiába
- Yettel topik
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- One UI zápor esett a hétvégén
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TechMagneTic
tag
Én annó előrendeltem szóval az elsők között kezdtem el használni de az életben nem bírt nálam szerintem 1 hetet vagy 8 napot
Most úgy töltöm, hogy ha 30% körül van akkor töltöm fel. Ez nálam 3 max 4 nap és vége. Minden létező funkció be van kapcsolva és mindent is mér mindenkor. Nekem a 4-5 nap is tökéletes
-
geotom
tag
Akkor kérdezek
A rezgés mennyire erős, nap közben mozgás, munka alatt érezhető? A rezgés mintája állítható (Xiaomi,Amazfit,Samsung-ban igen)?
Értesítések érkezésénél bekapcsol a kijelző, hogy vizuálisan is jelezzen. A fentieknél és már a H band 8-nál is igen!
Az e-mail végig olvasható? Az sms, viber igen.
A lépés szám mennyire valid? A samsung közelítőleg sem, a többinél kb. egyforma.
Úszást jól méri és pulzust is mér közben? A H band 8 tökéletes!
Most hirtelen ennyi -
geotom
tag
Neked Fit-ed van?
Kérdezhetnék néhányat? Akár privátban is lehet, bár szerintem leendő Fit tulajoknak is hasznosak lehetnek!
Nem akarok még egy cuccot venni a fióknak (nejem már csúnyán néz rám)
Mindegyiknek van valami bibije a Xiami-k Amazfitek nem jól kezelik az úszást, A Huawei band 7 az értesítéseket H band 8-ba
ígérték, hogy javítják (nem). Most kínomban vettem egy Samsung Fit 3-at ami megint az úszásban hektikusEzek közül még a Huawei a legkevésbé kompromisszumos, ezért gondoltam teszek egy utolsó próbát a Fit se-vel. De kéne infó mielőtt kivág az asszony
-
geotom
tag
-
gya/352
tag
Koszonom a tipet.
A szoftverproblemat azert nem tartom valosnak mert ha ilyen gondot okozna akkor gondolom masnal is lenne es lenne ra visszajelzes ami miatt jott volna ujabb javito frissites. De ez nyilvan a kovetkezo frissitesnel derul majd ki biztosan.
A masik lehetoseg inkabb szoba johet mert regebben mindig csak melluszast vegzett es akkor nem volt ilyen problema. Most valtogatja a mell es hatuszast es talan ezt nem tudja lekezelni az ora(?). Bar az teny hogy az uszasnemet meg felismeri.
Mondtam neki hogy probalja ki ugy hogy csak egyfele uszast vegez es figyelje meg hogy ugy pontos-e.
Vagy csinalja kulon a mell es hatuszast es kulon inditsa mindkettohoz a merest. -
gulupeti
senior tag
Nos, igazad volt, kaptam egy teljesen újat. Más a serial is, mondjuk ezt már tegnap is láttam, de én bontottam ki a dobozt, kijelző fóliázva, más a készülék alverzió száma is vagy hogy mondják. A régi nevének a vége talán 5FA volt, ez pedig C54. Szóval örülök, most frissítem, meg lakom be éppen. Huaweijel korábban sem volt gondom, ha telefont is kellett gariztatni, igen korrektül jártak el, kedvenc márkám volt, sajnálom, hogy kinyírták őket.
Már a 4. frissítés jön egymás utánban.
-
EAndrew
aktív tag
Ez lehet jó tipp, mert sem az S22, sem a Flip nem látja, mindkettőn 13as van. Van itthon még egy s10 és egy A12 a gyerekeknél, majd lenyúlom őket és megnézem.
Update: az S10en 12es van, azon nem működik, itt is huawei fiókba akár dobni. Bluetooth nem látja, bár a huawei egészség igen
-
tibee77
őstag
Sajnos mast nem hasznalok.De a problema konkretan az, hogy telon megjön az üzenet, orän viszont nem es ilyenkor ranezek a huawei health progira a telon es kimutatja , hogy nincs csatlakozva az ora, kezzel kell ujra felcsatlakoztatnom.Szoval valami miatt megszakad a kapcsolat.
-
Neleta
tag
Tehát tudsz fizetni kártyaadat elmentése nélkül is.
Tény, mivel így fizetem/fizetjük be az MVM Vodefone/Telekom számlákat is, amiket példának felhoztál. Nem kell kártyát regisztrálni. A Huawei alkalmazásban pedig nincs opció, vagy elmented a kártyád, vagy nem vásárolsz, de ezt már lentebb párszor leírtuk. -
gulupeti
senior tag
Korábban is váltottam már üzenetet velük ezen a felületen, bár akkor funkcionális probléma volt a kiindulási alap, nekem akkor eléggé valós személynek tűnt a válaszok alapján (nem egy Telekomos Vandának), de akkor lehet tévedtem.
A probléma természetesen akkor sem oldódott meg és azóta sem. Valamiért újraraktam a Health appot még áprilisban és az év első három hónapjára vonatkozó alvás adataim hiányosan kerültek vissza.
Én ezt akkor is gáznak érzem... van egy súgó és visszajelzés menüpont, ahol ki lehet választani a témát, lehet csatolni képet, le lehet írni a probléma okát, mindezt csupán azért, hogy lényegében húzz egy sorszámot, amivel tovább kell molyolnod a weben. -
gulupeti
senior tag
Azért írta más is itt, hogy egyáltalán nem veszi észre a sport tevékenységet, nem teljesen egyedi az eset.
Valamint azt is írták többen, hogy sport közben, valami komolyabb kütyüvel hasonlítva néha 20-30 eltérés is van a pulzus között, és ilyet is tapasztaltam már én is, 120-125 körüli pulzust mutogat, miközben tudom és érzem, hogy azzal a tempóval haladva ennél jóval több. (Persze azt is olvastam, hogy te összehasonlítottad egy másik eszközzel és szinte teljesen egyező adatokat mutatott) 115-120-as pulzusa kb. akkor van az embernek kerékpározás közben, ha normál tempóval elmegy boltba kenyérért...Az első dologgal kapcsolatban egyébként rájöttem egy hatásos, de azért nem 100%-os módszerre, mert azért volt kivétel, csak nem osztottam még meg itt. Indulás előtt nyomok az órán egy restartot, így már készülődés közben látszik, hogy több a pulzus, és bicikli közben is jól mér 10-ből 8-9x mondjuk. A hét valamelyik napján pont volt egy kivétel, elindultam látom bemelegítő tartományban a pulzus, 1-2 perccel később zsírégető tartomány, 1 perccel később látom beesett újra a 69-75-ös tartományba, amikor azt sem tudja, hogy mi van, mentem kb. 10 km-t, aztán csak észrevette magát.
Szóval így már együtt tudok élni vele, nyilván múltkor hirtelen felindulásból írtam, amit írtam, de nem gondolom, hogy ez normális, hogy minden bicikli alkalmával restartolgatni kell.
-
M0RGI
őstag
A telefon is amoled. Lehet, hogy tényleg aktív volt a szemkímélés a telefonon.
Most kikapcsoltam, de így is más a kettő.
Talán a telefonon van valami színprofil még. De nem is lényeges végül is, csak volt egy lcd számlap ami telefonon jól nézett ki, olyan igazi zöldes lcd háttérrel, az órán meg kékesebb lett. -
M0RGI
őstag
Köszi szépen!
Pedig ez volt az egyik szempont.Jó lett volna, ha azt a napi 20 perc kerékpározást is figyelembe veszi.
Na mindegy, azért megtartom. Google Fit-tel összelőni a Huawei alkalmazást továbbra sem lehet? Nincs vmi. trükk?
Egyébként ha indul a kültéri séta, akkor az annyival több a sima lépésszámlálásnál, hogy lesz gps is? -
juuzer
addikt
Köszönöm!
Igen, így már értem.
Neleta (#717):
Bevallom nem találtam még eddig olyan menüpontot sehol. :/ Meg NFC-n keresztül se fizetek, úgyhogy nem tudom. :/
Amit látok, hogy az óra firmware-e 1.1.0.38, ami ha jól látom a korábbi hozzászólások alapján más, mint a "sima" Watch Fit-é.
-
-
jocee91
csendes tag
Szalagon talán nem, de egy két jó saját ötletet meg fogok csinálni. Illetve, shopban lévő jó elképzelésekhez fogok hozzányúlni és megcsinálni őket (szerintem) jobbra. Aki szeretné, nagyon szívesen elküldöm bármelyiket ingyen, mert ezeket elsősorban magamnak csinálom, nem azért, hogy pénzt keressek belőle.
Amit lehet, felrakok a shopba is majd.
Egy példa:
Shopban jelenleg kapható jó elképzelés (egyébként megvettem ezt is)
Saját szemhez és funció igényekhez szabott saját gyártmány, de stílusban hasonló
:
-
jocee91
csendes tag
Én ebből a bankkártyás kérdésből sosem csináltam problémát. Ami adatot akarnak azt úgyis kinyerik, nem gondolnám, hogy bármilyen hátránya van bankkártyát megadni, feltéve hogy a megfelelő helyen és megfelelő feltételek mellett teszed.
Nekem is be van mentve minimum 10-20 helyre a kártyám (ebay, ali, paypal...), de soha nem volt még belőle problémám és hacsak valami nagyon durva dolog nem történik szerintem nem is lesz.
Tesómat már 2x törték meg, egyszer paypalon (-6 ezer ft), egyszer google playen (- 30 ezer forint), de mindkettő saját hibájából. Gyenge jelszó, ismeretlen smsek követése és adatok megadása, "betörésre" figyelmeztető emailekkel nem foglalkozás.
Mivel én eléggé otthon vagyok ebben a témában én segítettem neki és erre elég szigorú policyk vannak, mindkét alkalommal egy nagyon gyors felülvizsgálat után 2-3 napon belül gond nélkül visszakapta a pénzét, nem engedélyezett tranzakcióra hivatkozva. Semmit nem kellett küldenünk csak nagyjából leírni mi történt, a többit megnézték ők és intézkedtek.
Azért nem kívánom senkinek hogy arról kapjon sms-t, hogy eltűnt 100 ezer a kártyáról de szerintem az ilyen "támadások" 99%-a kivédhető. Egyszer láttam valakit egy postban aki arról panaszkodni, hogy az egyik külföldi áruházról mindenki törölje magát mert veszélyes, 6-700 ezret rántottak le a kártyájáról, de kérdezném, miért kell egy folyószámlán ennyi pénzt tartani vásárlási limit nélkül.
-
Neleta
tag
Attól függ, hogy hol vagy szerintem. Én is tesztelgettem. Belvárosban házak között akár 10 perc is volt a felismerés, aztán kijjebb parkolóban kb. 3 másodperc, erdőben tisztás közepén szintén pár másodperc.
Ami érdekes, az a km és lépésszámlálása. Barátnőm Apple Whatchán 9 km-et mutatott az egész napos csavargásunk úgy, hogy egész nap együtt voltunk (elutaztunk) pontosan ugyanannyit kellett volna mérnie, nálam 12 km-t! Na azért a 3 km elég nagy különbség. Valahogy az apple termékek mérési adataiban jobban bízom. -
Bibby
addikt
Nem olyan nagy rejtély ám ez...
Ha felébreszted a kijelzőt, az óra rögtön pulzusmérésbe kezd, láthatod is minden alkalommal, alul világít a zöld szenzor. Ezért változik valós időben a pulzusszám amikor nézed.
Ha azonban a kijelző "alszik", akkor a szokásos mintavétel szerint csinálja, ami néhány perces. -
gulupeti
senior tag
-
gulupeti
senior tag
Megtörtént a restart, mindkét eszközön, kíváncsi leszek, hogy lesz-e eredménye.
A karperecet egyébként újra szoktam sűrűbben, bicikli végeztével azt vettem észre, hogy szeret túlmérni, ilyenkor egy restart helyrerakja.
A lépésszámot egyébként mérte ettől függetlenül a Fit, láttam is a kijelzőjén, mégis ezt az üzenetet kaptam ma is, pontban nyolckor. -
Scyllarus
Semmi probléma, nem vezettél félre senkit, egyszerűen annyira hasonlít a két óra, hogy senki nem gondol erre.
Ilyen adapter megoldja a szíj problémát, és 5-10 ezres szíjak helyett bármilyen óccsó 20 mm szíjat rá lehet tenni.
Van feketében és fém színű is, aliexpressen kettő dollár ami már az áfát is tartalmazza.
[link] -
keselyü57
tag
Nálam nem a telefon által mért lépésszámmal van a gond. Az egészség alkalmazásban mutat többet mint ami az órán van. Ami az üzeneteket illeti, szerintem már átnéztem mindent. Az órán megvannak az értesítések, nekem az a gondom, hogy amikor megérkezik a kijelző sötét marad, csak rezeg. Így kénytelen vagyok ha kell, ha nem nyomkodni a gombot, hogy megtudjam nézni. Nem ez az első ilyen jellegű eszközöm, egyikkel sem volt ilyen gondom. Azért köszönöm, hogy időt szántál rám
-
adabra
senior tag
Köszi, most végigolvastam az összes hozzászólást.
Tetszik a Fit, de lehet, hogy mégis inkább a Huawei Band 6-ot választom. GPS nélkül megvagyok, és jobban tetszik a keskenyebb kialakítás, és a valószínűleg hosszabb üzemidő.
Egyébként ugyanaz, mint a Honor Band 6, csak a Huawei kicsit letisztultabb design.
-
adabra
senior tag
Az ár nálam sem elsődleges, de nyilván feleslegesen nem választom a drágábbat.
Az üzemidő hogy alakul?
A GPS pontosságával kapcsolatban van infód? ld. https://youtu.be/MjkwXz0kZ1M?t=338 -
adabra
senior tag
Köszönöm. Még nincs ilyen kütyüm, és vacillálok, hogy ez legyen vagy a Honor Band 6-os.
Emellett szól a GPS és az automatikus fényerő állítás,
a másik mellett kicsit kisebb méret és ár (kb 19-20 kHUF -ért lesz hamarosan kapható)Nem tudom, hogy a GPS tényleg fontos-e, mert most futáshoz és túrázáshoz mindig viszem a telefonomat is.
Bizonytalan vagyok. Vagy mégsem?
-
ufonauta
aktív tag
Bár nem értek, hozzá, de szerintem az is számít, hogy az adott időben az adott helyről éppen adott időjárási viszonyok között hány műholdat lát. Ezért igazából egy vele együtt ugyanott, ugyanakkor futtatott ellenőrző eszközzel (ami lehet egy viszonylag pontos Garmin is) összehasonlítva lehet véleményt alkotni róla.
-
ufonauta
aktív tag
Én állandóan hordom és csak napi egy órát szobakerékpározok, így akkor nálam a gps nem is kapcsol be. Nekem 7 napot bír, (vasárnap estétől-vasárnap estéig 12%-ra ment le) igaz be van kapcsolva az AOD, de azt napközben a melóban kilövöm. Főképernyőre rátapizok és elsötétül az óra. Mintha az utolsó frissítés óta jobban bírná úgy is, hogy be van kapcsolva az automatikus SpO2 mérés is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Huawei jól árazott karperece félúton van egy aktivitásmérő és egy sportóra között GPS-szel, tíznapos üzemidővel és tűéles AMOLED panellel
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Futás, futópályák
- Tippmix
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elite: Dangerous
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest