Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én két okot tudok elképzelni. Az egyik, hogy az óra korábbi szoftverrel jól mért, de valamikor jött egy olyan frissítés, ami elrontotta ezt a funkciót. Ez miatt az új óra is ugyanúgy bakizik , mert azon már gyárilag rajta van a hibás frissítés.
A másik hiba az asszonyban lehet, akinek megváltozott a karmunkája úszás közben, ami megzavarja az órát a mérésben.
Kell csinálni egy kontroll tesztet. Valakit meg kell kérni, úszkáljon az órában egy fél órát. Ha annál is hibázik a vekker, akkor az első hibaverzió lesz a ludas (elcseszett frissítés).
Nálunk a feleségem Samsung Watch Active2 órája csinál szüneteket edzések mérése közben, mindegy, hogy spinracing vagy túrázás. Nekem a Fit még sose csinált olyat, hogy valamit ne mért volna folyamatosan, akár túrázás, akár kutyaséta, akár bringázás. Viszont vízben nem szoktam vele mérni, mert a wellnesshétvégés medencébenpunnyadás opciót nem találom a választható sportok között
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest