Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én két okot tudok elképzelni. Az egyik, hogy az óra korábbi szoftverrel jól mért, de valamikor jött egy olyan frissítés, ami elrontotta ezt a funkciót. Ez miatt az új óra is ugyanúgy bakizik , mert azon már gyárilag rajta van a hibás frissítés.
A másik hiba az asszonyban lehet, akinek megváltozott a karmunkája úszás közben, ami megzavarja az órát a mérésben.
Kell csinálni egy kontroll tesztet. Valakit meg kell kérni, úszkáljon az órában egy fél órát. Ha annál is hibázik a vekker, akkor az első hibaverzió lesz a ludas (elcseszett frissítés).
Nálunk a feleségem Samsung Watch Active2 órája csinál szüneteket edzések mérése közben, mindegy, hogy spinracing vagy túrázás. Nekem a Fit még sose csinált olyat, hogy valamit ne mért volna folyamatosan, akár túrázás, akár kutyaséta, akár bringázás. Viszont vízben nem szoktam vele mérni, mert a wellnesshétvégés medencébenpunnyadás opciót nem találom a választható sportok között
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei jól árazott karperece félúton van egy aktivitásmérő és egy sportóra között GPS-szel, tíznapos üzemidővel és tűéles AMOLED panellel
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Samsung S Pen érintő ceruza gyári, újszerű, több db
- Ringke Xiaomi 14 edzett üveg képernyővédő.
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest