Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én két okot tudok elképzelni. Az egyik, hogy az óra korábbi szoftverrel jól mért, de valamikor jött egy olyan frissítés, ami elrontotta ezt a funkciót. Ez miatt az új óra is ugyanúgy bakizik , mert azon már gyárilag rajta van a hibás frissítés.
A másik hiba az asszonyban lehet, akinek megváltozott a karmunkája úszás közben, ami megzavarja az órát a mérésben.
Kell csinálni egy kontroll tesztet. Valakit meg kell kérni, úszkáljon az órában egy fél órát. Ha annál is hibázik a vekker, akkor az első hibaverzió lesz a ludas (elcseszett frissítés).
Nálunk a feleségem Samsung Watch Active2 órája csinál szüneteket edzések mérése közben, mindegy, hogy spinracing vagy túrázás. Nekem a Fit még sose csinált olyat, hogy valamit ne mért volna folyamatosan, akár túrázás, akár kutyaséta, akár bringázás. Viszont vízben nem szoktam vele mérni, mert a wellnesshétvégés medencébenpunnyadás opciót nem találom a választható sportok között
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei jól árazott karperece félúton van egy aktivitásmérő és egy sportóra között GPS-szel, tíznapos üzemidővel és tűéles AMOLED panellel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Gitáros topic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NBA és kosárlabda topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Macska topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- OnePlus 11 - Spigen Tough Armor telefontok, fekete
- Apple Airtag 4 Pack Bluetooth Nyomkövető, Bontatlan, Új, 4 Darabos Csomagolás, 1 Év Apple Garancia
- Nem magyar kiosztású Apple Smart Keyboard folio 12,9"
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest