- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Hamarosan lesz a Nothingnak mondani valója
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
geotom
tag
Sziasztok!
Évtizedekig Xiaomi Band vonalon mozogtam 6-os volt az utolsó, de kalandvágyból áttértem a Huawei band 7-re. Sajnos sok tekintetben visszaesést tapasztalok a mibandhez képest! Pl. a rezgés erőssége kritikán aluli a mb.-hez viszonyítva, az üzeneteket nem egészen jeleníti meg a mb. végig görget rajtuk! Azért indultam ezen a vonalon, mert az úszást jobban monitorozza van pulzus mérés is közben. Egyébként szeretem a Huawei-t
Na most jönne a kérdésem: a Watch fit new is hasonló problémákkal küzd? Érdemes lecserélnem a Smart band 7-et?
Legalább a rezgő motorja erősebb? A mobilarénás tesztben azt írja, hogy közép erejű , itt meg valaki azt írta, hogy lepkef..ng. Melyik az igaz?
Üdv -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Hol tudom beállítani azt, hogy mennyi ideig kapcsoljon be a kijelző csuklómozdulat esetén? Illetve arra nincs mód, hogy ha értesítés érkezik, akkor automatikusan bekapcsoljon? Mert így elég gáz, hogy állandóan hajlogatni kell a kezem ha meg akarom nézni, hogy mi jött. -
Nálam is leszűkült a kör. Van két kedvenc és egy nagyonkedvenc számlap, szokat cserélgetem. De többnyire a nagyonkedvenc van fenn. Pár hete ránéztem a számlap választékra hátha akad valami új, favoritnak. Hát azt az embertelenül rengeteg izlésficamos rettenetet, te jó ég! Kb egy óra után feladtam. Maradnak az eddigiek.
-
Jó, hogy megpiszkáltuk kicsit a fórumot, máris jött egy frissítés:
1.0.7.12
A leírás szerint a megjelenítésnél javítottak valamit.
És tényleg, ott volt mit csinálni, mert az órán nem lehetett számlapot váltani, csak a telefonos alkalmazásban. Most ismét működik az órán a számlapváltás -
Nos, igazad volt, kaptam egy teljesen újat. Más a serial is, mondjuk ezt már tegnap is láttam, de én bontottam ki a dobozt, kijelző fóliázva, más a készülék alverzió száma is vagy hogy mondják. A régi nevének a vége talán 5FA volt, ez pedig C54. Szóval örülök, most frissítem, meg lakom be éppen. Huaweijel korábban sem volt gondom, ha telefont is kellett gariztatni, igen korrektül jártak el, kedvenc márkám volt, sajnálom, hogy kinyírták őket.
Már a 4. frissítés jön egymás utánban.
-
válasz
gulupeti
üzenetére
Tekintve, hogy a jelenlegi kisker ára 25 ezer Ft (akkor a nagyker nettó ár valahol 15 ezer alatt van), ezért bármiféle szétszedés, javítás egyenlő a gazdasági totálkárral. Olcsóbb cserélni a szervíznek, mint vacakolni vele, szóval szerintem egy teljesen új cuccot fogsz kapni.
-
Elküldtem két hete a Fitet a TMX-hez, márciusig még volt rá gari, az ősz/tél folyamán már vállalhatatlanul pontatlanul működött rajta a pulzusmérés, homlokegyenest az ellenkezőjét csinálta, mint ami valójában történt. Nyugalmi állapotban akár 130-150-es pulzus, miközben, kb. 62 volt.
Sport közben pedig, mondjuk szobabicikli közben egyfolytában ilyen 105 körüli bemelegítő tartományt mutogatott (már ha a tevékenység megkezdése előtt volt rajta restart), kültéri kerékpározás esetén pedig ilyen 30-cal alul mért.Kicsit féltem, hogy kapcsiból elutasítják, nem tudom az ilyet hogyan tesztelik le, valaki elmegy benne futni?
De szerencsére nem ez történt, egy múlt heti alkatrészre várós üzenet után ma újabb értesítés jött: megjavítva. Wow. Azt írják a javítási adatokban, hogy fődarab csere, alkatrész csere, teszt. Felhasznált alkatrészek: komplett készülék.
A héján kívül akkor lehet küldenek egy újat, vagy lehet mindenestől, néhány nap múlva kiderül. Kíváncsian várom, hogy hogyan fog működni. -
-
M0RGI
őstag
Sziasztok! Ismét egy kérdés, hátha csak én nem találom.
Hogyan lehet az óra menüjét ikonos stílusúra állítani? Watch fit 2 tudja, jól néz ki és szeretném beállítani.
Köszi! -
EAndrew
aktív tag
Na azt hiszem megoldódik. Annyi történt, hogy úgy tűnik Android 10től felfelé kell csinálni fiókot vagy telefonszámmal vagy petalmail-el. Kipróbáltam az A12es samsungon és párosítás előtt ezt megcsinálja majd csak utána engedélyezi a párosítást, persze ehhez engedélyezni kell minden finomságot (mint pl harmadik féltől származó fiókok adatai, böngészések history-ja,...), ezektől kiver a víz.
OFF:
Tudom hogy mindenki gyűjti nincs hiú ábrándom, de picit bosszant, hogy egy fitnesz óra esetében eladják, hogy kellenek az ilyen adatok, de ugyan minek ha nem a másik rendszer adatainak betekintéséhez és felhasználói szokások elemzéséhez. -
-
EAndrew
aktív tag
Ez lehet jó tipp, mert sem az S22, sem a Flip nem látja, mindkettőn 13as van. Van itthon még egy s10 és egy A12 a gyerekeknél, majd lenyúlom őket és megnézem.
Update: az S10en 12es van, azon nem működik, itt is huawei fiókba akár dobni. Bluetooth nem látja, bár a huawei egészség igen
-
Csak tippem van, hogy a Flip-en levő új android lesz a ludas. A Huawei a 10-es droidot kapta meg utoljára. Azóta az emuit fejlesztik, de minden cuccuk droid 10-en van, mert szankciók miatt nem kapnak újabb droidot (és 5G-t se, meg gugli cuccokat se). A Samsung S9 még régebbi droiddal van (10-es talán) azzal azért működik. A Flip-en 12 vagy 13 droid van, és ez lehet a gond.
Persze az is lehet, hogy teljesen más oka van. Huawei telefonnal tökéletesen hibamentes. -
EAndrew
aktív tag
Nem. Innen szedtem le én is. Már többször próbáltam, már úgy is, hog kompletten az alkalmazást másoltam át a régi telefonról, de így sem. Már próbáltam a huawei mobile service-t is feltenni, de így sem működik.
-
EAndrew
aktív tag
Sziasztok,
Feleségemnek van egy ilyen watch fit elegant órája, eddig egy s9es samsunggal használta, viszont kapott egy Flip4-es-t. Ezzel viszont nem tudom párosítani. Feltettem az egészség alkalmazást, látja is a kereső de a társítás gombra kattintás után mindig a Huawei fiókba dob, de oda meg nem tudok belépni, de eddig sem kellett a fiók.
Az órát visszaállítottam, párosítás módban van, az s9 újra megtalálja, ott megy a párosítás, igaz ott a Bluetooth menüben is látja az órát, a Flipen nem.
Tud valaki segíteni? -
M0RGI
őstag
Még egy kis segítséget szeretnék kérni.
Folyamatos pulzusszámfigyelésnél hol lehet a mintavételezést 10 percre csökkenteni? Üzemidőben talán jobb lenne, mint a mostani két percenkénti. -
tibee77
őstag
Sajnos mast nem hasznalok.De a problema konkretan az, hogy telon megjön az üzenet, orän viszont nem es ilyenkor ranezek a huawei health progira a telon es kimutatja , hogy nincs csatlakozva az ora, kezzel kell ujra felcsatlakoztatnom.Szoval valami miatt megszakad a kapcsolat.
-
M0RGI
őstag
Halihó!
AOD-t hogyan lehet bekapcsolni?
Nekem nincs ilyen menüpont, hogy:
Beállítások > Kijelző > Folyamatos megjelenítés -
klooo
tag
Másnak is csak 95%-ra tölt fel?
-
tibee77
őstag
Szevasztok.
Vettem nemreg egy ilyet kütyüt es olyan problemam van vele, hogy neha mintha megszakadna a kapcsolat a telommal.Egyszer megjönnek a fb üzenetek, egyszer nem.Masnal is elöfordul ez a problema?Elöre is köszi. -
Nincs ilyen lehetőség sem az óra menüjében, sem a telefonon az Egészség appban. Bazirgálásra annyi lehetőség van, hogy újraindítod, vagy gyári visszaállítás. Én nem vettem észre, hogy romlott volna az érzékenysége. Hozzáteszem, hogy új korában sem volt olyan ami nekem a tökéletes érzést adná, de összeszoktunk.
-
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Be lehet valahol állítani a csukló felemelés érzékenységét?
Egyelőre nem találtam ilyent és jó lenne érzékenyebbre állítani, mert nem mindig akarja az igazságot. -
Dare2Live
félisten
Tudja vki, hogy a watch fit és a watch fit 2szíj/ strapek kompatibilisek, jó az egyikhez az ami a másikhoz?
-
kp78
veterán
-
-
Neleta
tag
Hát 94 vagy 95-99 között ok, 90-95 között érdemes odafigyelni, 90 alatt már orvoshoz kell fordulni, de mindezt akkor, ha nem egyszeri, hanem min. 1 napig folyamatosan ezt az értéket mutatja. Nekem akkor sokszor jelezni, mikor lépcsőzőm. Tehát ha a gyakorlatban mindig bejelezne, mert leugrik alacsonyra, én hülyét kapnék speciel.

-
Neleta
tag
Szerintem elég a 90%-es határinál a véroxigénszint jelzés. nekem van, hogyha felfelé gyalogolok pl. és kapkodom a levegőt, akkor pl. 89-re megy, de van, hogy csak 92%. Nem kell, hogy még az is jelezzen folyamatosan. 90 alatti értéknél kell odafigyelni, ha tartósan lent van.
Számlapot én se láttam, ahol ezt külön mutatná, de véleményem szerint erre nincs szükség, elég akkor, ha jelzést ad, hogy lehet baj.
-
Én sem láttam olyan számlapot ami folyamatosan mutatná a véroxigén szintet.
Akadnak olyan számlapok, amiknek egy részén változtatni lehet, hogy milyen adat legyen ott. Esetleg azoknál ki lehet rakni ezt az adatot. Vagy volt itt valaki aki számlapot szerkesztett. Talán ő meg tudná oldani. -
M0RGI
őstag
Sziasztok!
Ha már számlapok. Miért nincs egy letölthető számlapon sem SpO2 érték?
Vagy csak én nem találom?
Sokkal informatívabb lenne, mint a stressz hülyeség.
Tudom van alacsony SpO2 figyelmeztetés, de az is kb semmit nem ér, mert 90% a legfelső értéke, holott jó lenne ha már 95%-nál jelezne. -
Neleta
tag
Tehát tudsz fizetni kártyaadat elmentése nélkül is.
Tény, mivel így fizetem/fizetjük be az MVM Vodefone/Telekom számlákat is, amiket példának felhoztál. Nem kell kártyát regisztrálni. A Huawei alkalmazásban pedig nincs opció, vagy elmented a kártyád, vagy nem vásárolsz, de ezt már lentebb párszor leírtuk.
-
Ha az appban akarsz fizetni, akkor más lehetőség nincs, csak az, hogy regisztrálod a kártyádat. Ha nem regisztrálod, akkor nem tudsz az appban fizetni, hanem küld egy fizetési értesítést a bankodnak. Neked pedig át kell lépned a banki appba és ott kell jóváhagyni az utalást. Ami jóval macerásabb, és úgy tűnik ezt a verziót kezdik leváltani a kártyareges módszerrel.
-
klooo
tag
Nekem ezek miatt van revolut kártyám. Ingyenes a csomag, ha valahol kell fizetnem annyival feltöltöm, fizetek és kész. Ezen felül általában 1-2ezer forint van csak rajt automatákhoz, ha nincs apróm.
-
Neleta
tag
Szerintem is jogos a felvetés és felháborító, egyetértek, de ha vásárolni akarsz, akkor ezek a feltételek vagy elfogadod, vagy nem.
Én megadtam annó a kártyaadatokat, aztán mikor már nem vásároltam, töröltem az alkalmazásból. Jobbat nem tudtam kitalálni.
Most már nem foglalkozom számlapok vásárlásával, van elég, illetve az ingyenesek között is találni már használhatókat. -
válasz
ufonauta
üzenetére
Én megadtam a kártya adatokat az Aliexpressnek már nem is tudom hány éve, és a Huawei-nek is. Soha semmi hátrányom nem származott belőle. De miért is lenne másképp? Világcégekről beszélünk, nem honlap nélküli garázsbagázsról. Nem vettek le több pénzt, nem voltak ismeretlen eredetű tranzakciók. Bezzeg a fiam bankkártyáját lekopasztották egy szép nyugati online játék regisztrációján keresztül. Szerencsére a bank kártalanította, mert nem egyedi eset volt, 15 ezer ft körüli összeg vándorolt le a kártyájáról napi 2 dolláros tranzakciókkal.
Esetedben megoldás lehet, hogy csináltatsz egy plusz bankkártyát egy külön számlához amire csak annyit utalsz, amennyiért vásárolni akarsz. Utalsz rá 130 forintot, és megveszed a számlapot. Utána letiltod a külföldi fizetést a kártyáról. -
Korábban is váltottam már üzenetet velük ezen a felületen, bár akkor funkcionális probléma volt a kiindulási alap, nekem akkor eléggé valós személynek tűnt a válaszok alapján (nem egy Telekomos Vandának), de akkor lehet tévedtem.
A probléma természetesen akkor sem oldódott meg és azóta sem. Valamiért újraraktam a Health appot még áprilisban és az év első három hónapjára vonatkozó alvás adataim hiányosan kerültek vissza.
Én ezt akkor is gáznak érzem... van egy súgó és visszajelzés menüpont, ahol ki lehet választani a témát, lehet csatolni képet, le lehet írni a probléma okát, mindezt csupán azért, hogy lényegében húzz egy sorszámot, amivel tovább kell molyolnod a weben.
-
válasz
gulupeti
üzenetére
Azért nem érted, mert nem veszed észre, hogy ez egy problémafogadó automatikus program, ami egy beérkező ügyfél jelzésre küld egy generikus választ és ad hozzá egy hivatkozási számot, amivel majd kpvetni lehet a megoldási folyamatot. Mert ez egy automatikus reply üzenet a support szoftvertől és nem egy élő ügyfélszolgálatos válaszüzenete. Ez kb azzal egyenlő mint amikor elmész egy ügyfélszolgálathoz, és a belépésnél nyomkodni kell a sorszámosztogató automatát. Az se oldotta meg még senki problémáját, de nem is az a feladata.
-
-
Neleta
tag
Ha valakit érdekel az infó, itt is leírom, hogy az új Huawei Watch Fit 2 szíja nem kompatbilis a sima Watch Fit-tel. (Leteszteltem, sajnos nem megy bele.)
-
unravel
őstag
válasz
cuccos1987
üzenetére
Szia!
Próbáld meg a Health alkalmazást a Power Savingben a kivételek közé tenni.
-
cuccos1987
csendes tag
Sziasztok!
A pàromnak is watch fitje van ,naponta többször is lecsatlakozik a telefonról (xiaomi 9T pro).
Valaki tapasztalt már hasonló problémát? -
sutiand
tag
Sziasztok.
Hogy kell beállítani azt, hogy a VIBER bejövő hívásokat is jelezze az óra? -
Neleta
tag
válasz
badxgirl
üzenetére
Egészség appon belül ha rákkantitasz a Szív (pulzusmérés) felületre, akkor fent jobb oldalt a 4 pöttyre kattintva be tudsz menni a beállításbam (folyamatos pulzusfigyelés), ahol kikapcsolod a folyamatos pulzusfigyelést.
Értesítések kikapcsolása pedig ott van, ha rámész lent az eszközökre, rákattintasz felül az órára, és az óraszámlapok alatt van egy ilyen szöveg, hog értesítések engedélyezve, ott vedd ki a pipát. -
badxgirl
aktív tag
Sziasztok.
Adott egy watch fit, amit sajnos megzavar a tetoválásom. Bekapcsolt folyamatos pulzus figyelés mellett, hol van pulzusmérés, hol kihagy van hogy órákra. Megfigyeltem, ahogy mozog a karomon, ha épp tetoválatlan bőrfelület esik az érzékelő alá, minden ok, másik kezemen is hibátlan, de ha úgy mozdul hogy pont alá kerül a tetoválás, nem tud mérni. A gond, hogy ilyenkor az értesítések sem rezzennek, gondolom ilyenkor úgy véli le van téve azért nem talál pulzust. Plusz talán a lépéseket sem számolja ilyenkor, de ebben nem vagyok biztos.
Ki lehet valahol kapcsolni, hogy ne figyelje rajtam van e, folyamatosan rezzenjenek az értesítések és számolja a lépéseket? Vagy esetleg ha a folyamatos pulzusmérést kikapcsolom az megoldja ezt? -
válasz
Sterilzona
üzenetére
Miért harapnám le a fejed? Láttad a koccintós emojit a kommentem végén?
Oké, lehet, hogy te nem pezsgőzős vagy, hanem sörözős. Olyan is van: 🍻
👍 -
Végre kijavították a számlapcsere hibáját. Én időnként cserélgetem a számlapokat, de már hónapok óta nem lehetett ezt az órán megtenni, mert ha hosszan nyomtam a kijelzőt csak egy pillanatra váltott át a számlapválasztóra, nem maradt ott. Kénytelen voltam a telefonról intézni a számlapcserét. Kipróbáltam, most működik rendesen.
-
válasz
gulupeti
üzenetére
A feleségem és a fiam Samsung órája csinál hasonlókat, csak az egyáltalán nem mér percekig. Az én Fit-em még nem művelt ilyet edzés közben pl. [link]
Viszont normál napközbeni pulzuskövetésnél nem igazán veszi észre, hogy pulzus növekedés van. És az automata edzésfelismerés sem ér semmit. De reménykedjünk, hogy javul a helyzet, épp most települ az órára valami frissítés. -
Azért írta más is itt, hogy egyáltalán nem veszi észre a sport tevékenységet, nem teljesen egyedi az eset.
Valamint azt is írták többen, hogy sport közben, valami komolyabb kütyüvel hasonlítva néha 20-30 eltérés is van a pulzus között, és ilyet is tapasztaltam már én is, 120-125 körüli pulzust mutogat, miközben tudom és érzem, hogy azzal a tempóval haladva ennél jóval több. (Persze azt is olvastam, hogy te összehasonlítottad egy másik eszközzel és szinte teljesen egyező adatokat mutatott) 115-120-as pulzusa kb. akkor van az embernek kerékpározás közben, ha normál tempóval elmegy boltba kenyérért...
Az első dologgal kapcsolatban egyébként rájöttem egy hatásos, de azért nem 100%-os módszerre, mert azért volt kivétel, csak nem osztottam még meg itt. Indulás előtt nyomok az órán egy restartot, így már készülődés közben látszik, hogy több a pulzus, és bicikli közben is jól mér 10-ből 8-9x mondjuk. A hét valamelyik napján pont volt egy kivétel, elindultam látom bemelegítő tartományban a pulzus, 1-2 perccel később zsírégető tartomány, 1 perccel később látom beesett újra a 69-75-ös tartományba, amikor azt sem tudja, hogy mi van, mentem kb. 10 km-t, aztán csak észrevette magát.
Szóval így már együtt tudok élni vele, nyilván múltkor hirtelen felindulásból írtam, amit írtam, de nem gondolom, hogy ez normális, hogy minden bicikli alkalmával restartolgatni kell.
-
unravel
őstag
válasz
Sterilzona
üzenetére
Ha valaki megírja hogy maximálisan elégedett akkor meg veszel egyet.
-
válasz
Sterilzona
üzenetére
Ebben az ársávban, de még kétszer ennyiért sem találsz jobbat. Azért mert egy panaszkodás van rá a fórumon, még nem a világvége. Kb mindenki elégedett vele. Csak megjegyzem a feleségemnek és a fiamnak is Samsung Active2 órája van. Feleségem naponta edz, spinracing. Heti háromszor van probléma a puzus méréssel. Rendszeresek a több perces kimaradások. Volt amikor olyan ideges lett, hogy a Watch Fit-emet adtam neki oda, hogy mérve legyen az edzés.
De ha kicsit jobban visszaolvasnál, több pozitív tapasztalatot találnál róla.
De nem baj ha keresel inkább másikat. Csak egy kérésem van. Ha találsz olyat amelyiknek a fórumjában senki se oanaszkodik, majd írd meg nekünk melyik az az óra 🥂 -
pollack
csendes tag
Üdv!
hogyan kell az "auto pause" funkciót aktiválni az órán? Van benne ilyen egyáltalán? Az alkalmazásban be tudom kapcsolni, működik is, de ha nem viszem magammal a telefont pl kerékpározni és az óráról indítom az edzést, akkor nem működik az automatikus megállás funkció. -
osonte
őstag
Azért más, mert ez a Huawei Watch Fit "NEW" edition, amit ír is a dobozon (van sima is, ami régebbi). Én most vettem Emagnál, bontatlan csomagolt volt és erre a verzióra frissült két lépcsőben. Szóval más a verziószáma a "NEW" verziónak. Természetesen teljesen magyar a menüje.
-
ufonauta
aktív tag
Nekem tökéletesen kapcsolódik. (P30Pro) Éjjelre mindig kikapcsolom a telefont, így az óra jelzi, hogy "Bontva", de reggel amint bekapcsolom a telót rögtön felkapcsolódik. Azért kapcsoltam be egyébként ezt a funkciót, mert Lágymányoson jó pár száz méterre tudok leparkolni a lakástól és néha a kocsiban felejtem a telefont. Többször előfordult, hogy az óra figyelmeztetett, hogy forduljak vissza a telefonomért.

-
unravel
őstag
Hello 👋
Nektek csinál olyat az óra hogy szétkapcsolódik és utána az istenértsem akar kézzel sem összekapcsolódni a telefonnal, csak óra restart utan?
Legfrissebb verziók vannak telepítve: hms core, health, firmware. -
válasz
ufonauta
üzenetére
Ha jól mér, nálam is jól mér, ezt már írtam egy korábbi kommentemben is. Napközben ha ülök, akkor is jól mér, manuálisan is ellenőriztem már nem egyszer, a pontossággal nincs gond. Az edzést nem veszi észre, nem tudom mi történik vagy mi nem történik ilyenkor, amikor elindítom a szabadtéri kerékpározást, de totál meghülyül, valamit mutat és ennyi, de a valósághoz semmi köze. Egy ilyen biciklizés alkalmával 150 körül szokott lenni az átlagpulzusom.
-
ufonauta
aktív tag
válasz
gulupeti
üzenetére
Szerintem a tiéd hibás lehet, így megértem a felháborodásod. Én szobabiciklivel használom és pontosan annyit mutat, minz a szobabicikli képernyője. Pedig nem gagyi szobabicikli. (Kettler Situs Cycle 4-1) Ráadásul van egy Onrhythm500-as mellpántom órával és az is azt mutatja.
-
A Watch Fit újra bebizonyította, hogy egy guriga taknyot nem ér... hozzáteszem az utóbbi másfél, két hétben kb. mindig ezt csinálja, megint. Elindulok kerékpározni és az istenért nem veszi észre, hogy mennyi a pulzusom és természetesen a 37 km alatt, amit az előbb is tekertem, egyáltalán nem vette észre... A kerékpározás első 10 percében négyszer álltam meg megtörölgetni, szorosabbra húzni, levenni visszarakni, természetesen mindenféle eredmény nélkül, agyf@sz...
Az órát naponta megmosom, az érzékelő és a csuklóm tiszta, a szíj olyan szorosra van húzva, ha így hagynám, fél nap után leszáradna a kézfejem, mindez hasztalan..Most is a majd 37 km-es távot, 29 km/h-s átlagtempóval sikerült megcsinálnom 74-es átlagpulzussal, ami ugyan mindenképpen tiszteletreméltó teljesítmény lenne, csak sajnos nem igaz.
Kevesebbet mér ilyenkor, mint amikor napközben home officeban ülök a székemben, nonszensz. Ébredés után a pulzusom 50-52, elmegyek a mosdóig, ránézek, akkor meg már 106?? érted... 106. Homlokegyenest mindig az ellenkezőjét méri, nyugalmi helyzetben durván túlmér, sport tevékenységet meg lesz@rja.
Aki kicsit is sportra szeretné használni, biciklizésre vagy futásra, stb. őket ezúton kérem, hogy NE vegyék meg, ha csak nem akarják megkeseríteni a saját életüket! Az ellenségemnek sem ajánlanám, viccnek is rossz.
Ez egy aktivitásmérő elsősorban, erre a feladatra pedig az esetek túlnyomó részében teljességgel alkalmatlan... Túl sokat kérek? Nem hiszem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Amatőr csillagászat
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- BMW topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- iVapo Apple iPhone, Apple Watch dokkoló
- Anker SOLIX C300X - 288Wh - Garancia 2 év - Kiváló állapot (Hétfőn lejár a hirdetés!)
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Na most jönne a kérdésem: a Watch fit new is hasonló problémákkal küzd? Érdemes lecserélnem a Smart band 7-et?