Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
keselyü57 #347 üzenetére
Az automatikus edzés figyelés gyaloglás esetén elég pocsék. Azt nem tudom, hogy a többi sporttal hogyan működik együtt. Végre jönnek a jó idők, majd kipróbálom bringával is.
A lépésszámlálóval nekem semmi bajom. Napi 15-20 ezer lépést mér, majdnem ugyanannyit mint a zsebemben levő telefon. Pár százalék az eltérés egy 5-8 ezer lépéses kutyasétáltatásnál.
Napi használatban a telefon mér pontosabban, de ez nem az óra hibája, csak vannak olyan lépések amiket az óra nem érzékel, pl. amikor tolom a fűnyírót az órás kezemmel, és hasonló helyzetek.
És az előző kommentedhez. Valamit be kellene állítanod rajta, mert nekem mutatja az sms-eket, a viber üzeneteket, hibátlan magyar ékezetes betűkkel. Csak az emojikat, képeket nem mutatja. De azt kiírja, hogy xy képet küldött.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei jól árazott karperece félúton van egy aktivitásmérő és egy sportóra között GPS-szel, tíznapos üzemidővel és tűéles AMOLED panellel
- Mozilla Firefox
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Asztrofotózás
- Xbox Series X|S
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- Google Pixel 8a telefonhoz eredeti bőrből készült SURAZO kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Apple Airtag új, bontatlan és tokok - Darabra is 1db/11eFT 2db/21eFT 3db/31eFT
- Gamevice kontroller - ipad / ipad air lightning
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest