- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Google Pixel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
beyruth82 #146 üzenetére
Mindent a leírt lépések szerint csináltam! (Nem a BT menüvel kezdtem - de nem is "párosodik" vele, szerintem kell hozzá az app'!)
Mindkét app látja az eszközt... De időtúllépés van. A mérleg mér, rövid ideig BT ikon van rajta de kialszik / leáll.
Persze majd kipróbálom amit írtál de sok reményt nem fűzök hozzá / Huawei 'phone
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huawei mérlege valami elképesztően szép, igen okos és még az ára is roppant kedvező. Bár egyes termékekkel ellentétben orvosi hitelesítéssel nem rendelkezik, viszonylag precíznek is tűnik. Pedig nagyon szerettük volna, ha téved.
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Samsung S22+ telefon tokok
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- ÚJ Asus TUF Gaming FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB- 2 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest