- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Samsung Galaxy Buds3 - vissza a kályhaezüsthöz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonJanos
aktív tag
válasz
SimonJanos #149 üzenetére
Samsung-on (Android 5.x!) rögtön úgy működött ahogy kell - a H. t.zsír mérleg app'ot tettem fel mert az Egészség 10x nagyobb méretű és a maga remek kis ~ 250 MB-ján kívül további app'ot is fel akart tenni. OK, ahogy nézem ez előbbi nem csatlakozik Google Fit... A Health legalább igen - úgy tudom (működik is)...
-
válasz
SimonJanos #149 üzenetére
Akkor sajnos nem tudom.Nekem a huawei egészség és az a body scale vagy mifene app is felismeri,kezeli...
-
válasz
SimonJanos #147 üzenetére
Nincs a mérleg egy másik telefonnal párosítva?
-
válasz
SimonJanos #145 üzenetére
Tehát akkor a teló bluetoothja látja az eszközt de a huawei health alkalmazásban már nem tudod párosítani mert nem látja az alkalmazás az eszközt? Töröld le az alkalmazást majd töltsd le újra. Csak kapcsold be a telón a bluetoothot de nem nyomj rá a mérlegre ne is állj rá! A huawei egészség alkalmazásban menj a eszköz hozzáadására és mikor kéri hogy állj rá a mérlegre akkor állj rá és elvileg fognak "párosodni".
Szerintem zavart okozott hogy nem az alkalmazáson keresztül párosítottad a mérleget meg a telefont hanem a teló bluetooth menüjében akartad megtenni. -
válasz
SimonJanos #143 üzenetére
Huawei egészség alkalmazással használd!Az alkalmazásban eszköz hozzáadása lehetőségre nyomsz aztán ráállsz a mérlegre és már meg is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Magisk
- Háztartási gépek
- Dune: Awakening
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest