- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit T-Rex - óra a dínóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikrofon
veterán
Igen is meg nem is!
Részben a készülék részben a hálózati, szolgáltatói beállítások miatt:. Ez sajnos hálózati, vagyis szolgáltatói beállítás a "Hívószámküldés tiltása" okozza. Nekem is ez a problémám a céges telekomos elöfizetéssel.
Ugyan ezt produkálja Samsung Lenovo és ZUK készülékekkel ha a céges van a Slot2-ben, saját tapasztalat. De megoldható. Sajnos arra kell figyelni, hogy minden firmware telepítés, vagy frissítés után újra végig kell vinni a lentebbi beállításokat!1.: USSD kóddal (GSM kódokkal) a tiltás tiltása: kikapcsolás: #31# beütése a tárcsázóba majd meg kell nyomni a hívásindító gombot. értelem szerüen az érintett SIM-mel kell a "hívást" kezdeményezni!
2: Beállítások / Vezeték nélküli ... / Hívásbeállítások / További beállítások ( értelem szerűen 1.SIM és 2.SIM résznél is) / Hívásazonosító / Szám megjelenítseÉn egyszer már kértem felhatalmazást a cégtöl az ügy elintézésére. Be is mentem a szolgáltatóhoz 2-3-szor és próbáltam elmagyarázni, hogy mi a baj és valahogy állítsák már alapértelmezettre a hálózatukban az én számomhoz, hogy a "Hívószámküldés tiltása" tiltva legyen. Minden alkalommal csak néztek rám, majd mire kb sejtették mit akarok, vagy legalább úgy csináltak minden fél magyarázatot kitaláltak....
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Videós, mozgóképes topik
- Filmvilág
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Akku: 84%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest