Hirdetés

Huawei P smart - okoska, de nem törp

A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy a Huawei milyen újdonsággal készül a két héten belül startoló MWC 2018-ra, jelenleg az a legvalószínűbb, hogy a Kirin 960-nal szerelt MediaPad M5 debütál a rendezvényen, hiszen erről egyrészt vannak konkrét információk, másrészt értelemszerű is, hiszen a kínai gyártó az egyre szűkülő tabletpiac majdnem egyetlen nyertese. Nem kizárt, hogy jön az új Watch, egy Windows 10-es MateBook is esélyes, az viszont biztos, hogy a P10 utódja még nem jön, arra plusz egy hónapot kell várni, március 27-én futnak be a tripla kamerás újdonságok.

Szolgáltatói kínálatban nagy népszerűségre tehet szert a P smart
Szolgáltatói kínálatban nagy népszerűségre tehet szert a P smart [+]

Az sem valószínű, hogy a középkategóriát frissítenék, hiszen az utóbbi pár hónapban ezt megtették: nemrég a Mate 10 Lite-ot volt szerencsénk kipróbálni, most pedig a hasonló alapokon nyugvó, de kisebb és olcsóbb P smart került a tesztasztalunkra, ami jó eséllyel szolgáltatói kínálatban lesz igazán sikeres, de a kártyafüggetlen piacra is olyan árral érkezett meg, hogy valós alternatíva lehet a telefonvásárláson gondolkodóknak.

Gyárilag kijelzővédő fóliával jön a mobil
Gyárilag kijelzővédő fóliával jön a mobil [+]

Egyszerű, fehér dobozában fehérek a tartozékok is, az 5 voltos, 2 amperes, normál töltőfej, a microUSB-kábel és az earbud kialakítású headset, amit jobb is, ha csak telefonálásra használunk. Az alapvetőnek mondható SIM-tűn kívül gyárilag felhelyezésre került egy kijelzővédő fólia a mobilra, ami nem árt, hiszen a gyártó nem jelöl meg Gorilla Glass vagy egyéb karcállósági védjegyet a mobil kapcsán.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Nova Smart - már megint egy

    A Nova sorozat új, belépő-középkategóriás tagja igazából egy Huawei Enjoy 6s, csak kevesebb rendszermemóriával, ami sajnos érezhető is.

  • Huawei P10 Plus - több lett, maradhat?

    Ebben a modellben van igazán előrelépés, a P10 nagyobb testvére nem csak méretben múlja felül a kisebb verziót, hanem gyakorlatilag mindenben. Nyilván az árat is beleértve.

Hirdetés