- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
Én is ma lettem 140.
-
bubus66
nagyúr
Ha valakit érdekel. (Én ajánlanám lekérni mert ha a kód meg nagy esély van még a telefon újra élesztésére)
Újra működik a bootloader nyitási kód lekérése
Ha kell valakinek akkor segítek lekérni nekem, csak privátba keressen.
-
bubus66
nagyúr
Szia!
Beállítások/Vezeték nélküli és egyéb hálózatok/Kétkártyás beállítások.
Nem kell hétvégéig várnod.
Itt le van írva, hogyan tudod megnézni, hogy független vagy sem.
-
thomboy
tag
Sziasztok!
Saját - lassan 4 éves - Honor 6-osom helyett a két SIM miatt az új céges P smartot kezdtem el használni és időnként valami eszméletlenül belassul vagy sokáig nem válaszol.
Mivel mind a két telefonban 3 GB RAM van, de a tesztek szerint gyorsabbnak kellene lennie a P smartnak eléggé értetlenül állok az eset előtt. Kb ugyanazokat a programokat használom és mégis naponta többször jelentkezik ez az akadozás.
Van valami ötletetek mi okozhatja (legújabb szoftver van fenn)?
Köszi előre is a tippeket!
-
amerigo
aktív tag
T. kollégák, használ valaki Vodafone-nál vásárolt készüléket?
Jövő héten kapok egy cégest, és kíváncsi lennék a dual sim aktív-e benne(eddig tiltotta a voda), valamint hogy véletlenül nem kártyafüggetlen-e? -
MR ME
aktív tag
Bekapccsolt wifi mellett? És a wifi sebessége sem csökken le kb nullára?
Csak azért kérdezem, mert p9lite-nál is ugyanez volt többünknél -
MR ME
aktív tag
Nálatok is jelemtkezik a bleutooth bs wifi galiba? Nem csak hogy lassabb lesz a wifi, mostanában egész egyszerűen ha már napok óta nem volt újraindítva a telefon, és bekapcsolom a Bluetooth-t, lefagy, majd fogja magát és újraindul, de nem kér utána pin kódot...
Ezért nem viszem el szervízbe hogy nekem se legyen hetekig telóm, csak kíváncsi vagyok hogy másnál is hasonló e a helyzet.... -
l!nk87
aktív tag
Februári még mindig 😪
-
gazee
tag
válasz
#77081088 #565 üzenetére
Nekem a Telenornál az "Okos"ügyintéző azt mondta, hogy nálluk csak a Xiaomi egyes tipusai függetlenek! Erre itt a fórumon kiderült, hogy full független...
Szoval van baj...
Sokan lefikáztak, hogy miért veszek szolgáltatói telefont!?
Mivel 100 éve telenoros vagyok szinte alap előfizetéssel, félárba kapom meg a telom! És mivel neken nem a szüleim veszik, ezért nem mindegy...
Bizt.frissítés május.... 😉 -
törölt tag
Mondjuk úgy, hogy jó vége lett😃
Volt benne izgalmas rész is. És nem a szervíz részéről,azok korrektek voltak. 3. próbálkozásra,3. üzletben sikerült érvényesíteni a csere igényemet. Telenornál lett vásárolva a készülék. Nagyot csalódtam bennük,annyira nem ügyfél barátként kezeltek,illetve nem számít meddig nincs telefonod. Tudom,nem egy P20 kategória,de nem is pálcikás céllövöldés filléres termék.
Azt végképp nem értettem,miért akarja minden áron megmagyarázni,hogy egy függő készüléket adtam be szervízbe,mert náluk csak függő telefont lehet venni.
Mit ad isten,vadi új készüléket kaptam,ami megint csak független. -
bubus66
nagyúr
válasz
pauliboy23 #562 üzenetére
Szia nekem is még áprilisi, pedig egypár kört futottam az ügyfél szolgálattal. Csak azt nem tudom, hogy erre az ügyfél szolgálatra mi szükség van..
-
pusszycat
nagyúr
válasz
pauliboy23 #562 üzenetére
Érdekes nekem is. Mi ez a kivételezés, én nem is értem.
-
törölt tag
Sziasztok!
2.5 hét várakozás után megoldódott a telóm szervíz kalandja. Fájó szívvel,de meg kellett válnom tőle. Viszont kaptam egy vatta új készüléket
Üdv újra itt -
pusszycat
nagyúr
Nekem csak akkor frissül az időjárás ha a gps is be van kapcsolva. De úgy meg jobban fogyaszt. Most mi legyen?
-
törölt tag
Hali.
Lehet tölteni vezeték nélküli toltovel ezt a telefont? Ha igen melyik jó hozzá? Valami univerzális.. -
Shirko
tag
válasz
pauliboy23 #542 üzenetére
Nekem mint írtam a gyári visszaállítás, és új telefonként való belépés (tehát semmi beállítást nem hoztam át) megoldotta.
-
ORCA58
addikt
-
gazee
tag
Ha gépzsíros ujjal nyúlok hozzá nem old fel, meg ha napszemcsiben nézem akkor sem😄😉
Amúgy szemüveges vagyok ha anélkül nézek rá valamikor nem old fel egyáltalán.
Off:kb 4-5 napja amelyik app térképet használ (több is van) nem tudja megjeleníteni!(mármint a térképet.)Ezt irja ki! "Google Play services are updating"
Törőltem az google adatait de utánna pár oráig volt jó megint csak... Ötlet? -
Shirko
tag
Közben látom a play áruházban a Horizon Go kommenteknél, hogy rengeteg Huawei tulajdonos panaszkodik. Ugyanaz van náluk mint nálam. Május 10 óta.
-
Shirko
tag
Nem döccenőmentes sajnos az átállás. A horizon go mellett még egy probléma adódott:
A Chromba nem enged bejelentkezni, mondván a fiók már használatba van a telefonon.
Ami igaz is, a google fióknál megjelenik a chrome szinkronizásció, de se könyvjelzők, se előzmények nem jelennek meg csak ami ezen a telefonon lett megnézve. Ez Emui jellegzetesség? Lineage volt - van másik készülékeimen és egyik probléma sem jelentkezik sem oreo-n sem nougat rendszeren. -
lukacsjeno
tag
válasz
pusszycat #519 üzenetére
Sötétben pedig az arcfelismerő hibázik néha. Szóval mindegyiknek van előnye, és hátránya is. Vizes kézzel nem szoktam tapogatni a telefont. Kézmosás után pedig, ha megtörlöm, eddig mindig elsőre feloldotta. De ki mit szeret, ezen nem fogunk vitatkozni remélhetőleg :-)
-
pusszycat
nagyúr
válasz
lukacsjeno #518 üzenetére
Próbáld vizes és vagy nedves kézzel akarom mondani ujjal a leolvasót
. Az arc leolvasó nem törődik vele ha vizes az arcod. Na csak azt akarom kihozni belőle,h kéz mosás után megtörölve sem oldja fel. Fel is b.szot párszor.
-
lukacsjeno
tag
Jó benne az arcfelismerő, nekem már az van fent, de nem olyan nagy szám. Semmivel nem gyorsabb mint az ujjlenyomat olvasó, sőt... Az arcfelismerőhöz meg kell nyomni a bekapcs gombot, igaz utána relatív hamar felismeri az ember pofázmányát, de szerintem ugyanolyan gyors, ha hátul ráteszem a mutatóújjamat a leolvasóra. Amúgy aki függetlenül vette (FIG-LX1C432 a model típus), ők tuti, hogy a firmware finderrel le tudják frissíteni, ami 1-2 oldallal visszább le is van írva, hogy kell. Csak óvatosan, és mindenki saját felelősségre használja.
-
MR ME
aktív tag
Tényleg csak biztonsági frissítéseket tartalmaz, szóval nem gáz ha még nem jött meg....
-
Shirko
tag
Sziasztok, csatlakozom ehhez a közösséghez, mától van egy P Smartom.
Van köztünk UPC-s?
A Horizon Go kilép, ha élő adást akarok nézni. Ez általános, vagy csak nálam csinálja? -
Garfield85
tag
válasz
lukacsjeno #508 üzenetére
Úgy értem rateszem a vizmerteket és ok,nincs esése. Amúgy barátommal is leesett asztalról,igaz szőnyegre. Ha rezeg akkor oszt mozog rendesen. Utána már olvastam a fórumban,h más is panaszkodik a csuszasra.
-
lukacsjeno
tag
válasz
Garfield85 #507 üzenetére
Vízmértékben van az éjjeliszekrény? Azt hogy kell elképzelni? Nem inkább vízszintes? Na, mindegy, nem kötözködni akarok, csak megütötte a szemem!
De egyébként hogy tud lecsúszni önmagától egy vízszintes szekrényről?
-
Garfield85
tag
Nekem is flip tokban van, de otthon, ha játszok valamit rajta, szeretem kivenni. Pl. a P9 lite 2017 mikor hazavittem bedugtam tölteni, letettem az ejjeliszekrenyre (vízmértékben van) pár perc egy csattanas, hát igen leesett.
És ha esik 2 oldalt is törhet. Lehet a p20 lite a kiálló kamerája miatt kevésbé csúszik. -
gazee
tag
válasz
worxland #503 üzenetére
Én Tnornál vettem 45.-ér.P20-lite 90 lenne... A wifi, a "gyorstőltés", meg +3Mpixelért biztos nem adnék még 45-öt!Psmartom is feltőlt 2h alatt.Ha elketyeg 2-évet nekem megért ennyit. Addigra már android 12 lesz ugyis... 😊Az üveg hátlap nekem sem tetszik,meg ugyis tokba van, tehát tökmindegy... De nem rossz kis telo sztem...
De ez az én véleményem.... 🤔 -
ORCA58
addikt
válasz
Garfield85 #504 üzenetére
Az üveg hátlapot én sem értem. Ettől lett "prémium érzés" amit divatos hülyeségnek tarok, és fel is nyomta az árát. Nem erre számítottam mikor az utód jelöltet vártam.
Talán e miatt a P Smart szimpatikusabb. Most P9 lite van.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában kínál FullView kijelzőt, friss Androidot és dupla hátlapi kamerarendszert, a phabletek között pedig kimondottan kompaktnak számít.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardver vagy nem hardver, az itt a kérdés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Apple asztali gépek
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Google Pixel topik
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest