Hirdetés
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Telekom T Phone 3 5G – modern tudakozó
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár napja ugyanilyen színűt vettem a feleségemnek. Az ő telefonozós szokásaihoz tökéletesen megfelel. Egy Samu Note 3-at vált le ami ellen az egyetlen kifogás, hogy néhány (feleségemnek fontos) app nem települ rá az 5-ös droid miatt.
Fő szempontok: jó akksi, megfelelő szintű kamera, kellően bőséges belső tárhely, szép kinézet, legfrissebb android, mert ezen az árszinten nem nagyon fognak újabb verziót kapni.
Egy rakás telefont néztem, de ezek így együtt egyikben sem voltak. Végül az ára miatt ez nyert, Blue-S előfizetés mellé 35 ezerért nincs jobb ajánlat.
Amíg a feleségem lassan átköltözik erre addig én nyomkodom, ismerkedem vele. Szerintem teljesen partiban van az SD821-es, 6 giga ramos telefonommal, ami csak az ufs belső tároló miatt gyorsabb.
3 giga ram? 35 ezerért a kutyát nem érdekli hány progit tud memóriában tartani újranyitás nélkül. -
-
-
atike
nagyúr
Nálunk a kamerán bukott meg... Így - mivel épp akció van
- MI A2 lett helyette...
-
kakuk.tamas
addikt
Nem is értem, hogy ennek a tesztnek mi értelme volt.
Én a cikkbe csak a Honor linkjét raktam volna be... -
tomasz79
tag
Üdv.
Egy ismerősöm ha üzit kap kinaiul beszél a telefon. Mitől lehet? -
Richie86
senior tag
Szerintem nem rossz kis telefon ez, szolgáltatói kínálatban ha olcsóbb lesz pláne.
Átlagfelhasználót simán kiszolgál. De ahogy többször elhangzott, Type-C-vel és 4 giga RAM-mal lenne igazán jó. -
tixem
addikt
Amint elterjed itthon is a Redmi Note 7, ennek a telefonnak befellegzett. Ez egy trágya ennyi ram-mal ennyi pénzért.
Egyedül a szolgáltatói jelenlét tudja megmenteni a huawei seggét. Ha a Redmik tömegével lennének a szolgáltatóknál a kutya nem venné ezeket meg.AZ NFC meg egy geek rétegdolog, átlagjóska azt se tudja, hogy létezik.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
Viktor0610 #7 üzenetére
Ugyanolyan sz@r, mint a noccs. Sosem vennék ilyen telefonokat. Csak "hab" a tortán az ilyen végtelenségig elnyújtott kijelző. Ha ilyen marad a telefontrend, inkább nem veszek semmit. Remélem, a mostani még sokáig bírja.
Már elolvasni sincs kedvem ezeket a teszteket. Meglátom a képeket és már el is ment a kedvem az egésztől... -
janeszgol
félisten
válasz
TheBikerider #11 üzenetére
De nalam nem az. Persze uj SoC, jo kijelzo, jo kamera (a video kicsit remegos, mint a kocsonya), de a ram nem tul jovobiztos. Plane ennel a cegnel.
-
szkaroly
senior tag
Az égő igazán az, hogy hasonlóan a Honor 10 Lite-hoz Indiában ez is 4 v. 6 giga rammal megy. Igazán érdekelne a cég magyarázata erre, mivel itt se csóróbbak az emberek szerintem. 2 évre én se vennék telefont 3 giga rammal. Főleg amikor hamarosan a boltokban a Redmi 7 Note és Pro.
-
-
tibcsi0407
félisten
Az a kamera.
-
janeszgol
félisten
Dragallom. Ha 4 giga ram lenne benne, akkor ajanlott lenne a szememben. Igy nem az. Az elodjet a 3 ezres elofizuval 41 ezer forintert hoztam el, nem is baj, hogy nem vartam vele.
Bone es a tobbiek. Ha egy telo ujabb kiadasat tesztelitek, a tablazatokban az uj mellett a kozvetlen elodjet is tegyetek bele. Nem baj, ha kevesebb uj fer bele emiatt, mert az elod sokszor kifutoban van es jo aron, plane elofizuban. Es hogy megeri-e az uj ennek fenyeben. Koszi.
-
bkri
tag
Sziasztok!
Ilyen készülékem van 1 hete lassan. Ennyi pénzért bőven megéri. Köszönjük a tesztet. Döccenésre, lassulásra nálam eddig nem volt példa. Kamerával is elvagyok (jó, nem egy S7 Edge amiről jövök, de nem rossz) ,egészében elégedett vagyok vele...
ÜDV: BK
-
-
Noukoum
veterán
Vinni fogják mint a cukrot. Nép szemében már bőven jó a huawei, ráadásul a smart név is divatos.
Egyébként jó telefon jó áron, egyes nagynevek tanulhatnának az árazásról.
-
Because
őstag
ezek a küklopszok, hogy kinek az agyából pattant ki
-
tomboy0013
veterán
Itt sincs type C
-
törölt tag
Ezért a pénzért tuti, hogy nem a Huawei, hanem a Xiaomi vagy a Meizu háza táján nézelődnék.
-
Drughi
addikt
Köszi a tesztet
Kicsit túl is teljesített, rosszabbat vártam.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- sh4d0w: Én és a számítógép
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest