- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
P9 Lite Mini/Y6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
(#87) "tokot nehéz rá venni"
(#96) "azonnal kellett rá vmi tok hogy az első pillanattól fogva védve legyen ott és akkor ezt találtam"Nem érzel egy kis ellentmondást a mondataidban? A tokoknak sem jártál utána, és mégis azt írtad, hogy nehéz rá tokot venni. Nem nehéz.
"mondj bármit akkor is szar rajta gépelni"
Kíváncsiságból visszaraktam a swiftkeyt (vagyis engedélyeztem, mert letörölni nem lehet, így csak tiltva volt), és azzal is tudok írni rendesen. Töröld le a felesleges appokat, amiket nem használsz, mert van rajta bőven, és ahogy észrevettem, nagyon lassítják a telefont, ezért lehet, hogy rosszul érzékel. Én 20 appot biztos letöröltem/tiltottam. És azóta felraktam már 30-at, amiket használni is szoktam, de semmi baja, szal a gyári felesleges appok közül okozhat valami problémát. Ha ez sem segít, akkor vagy hibás az érintő panel, vagy user error.
És igen, ahogy scyllarus is írta, az eladó jó eséllyel nem is ismeri a stravat, de az a dolga, hogy eladja a telefonokat.
-
dzsi23
addikt
- ROHADT LASSÚ dadog reccen böngészéskor
Alapjáraton nekem is lassú volt, de letöröltem egy rakás appot, amit rászemetelt a huawei (na meg a telenor, mert náluk vettem), és azóta, ha nem is repül a rendszer, de pörög. Legalább is annyira simán pörög, amennyire 19 ezerért (előfizus ár) várnám. Ha te drágábban vetted (40-50k a bolti/kártyás ár), magadra vess, mert annyiért jobbat is vehettél volna.- mivel ROHADT LASSÚ gépelni is szar vele mert kihagy karaktereket.
Az általam törölt programok között a swiftkey is szerepelt, azzal lehet hibázik, nem tudom, nem szeretem, nem próbáltam, de a Gboard nem hibázott még 1x sem.- tokot nehéz rá venni, amit sikrült vennem az is marha drága volt.
User error. Pl. az aliexpress ugyanúgy tele van ezerféle, pár száz forintos tokkal, mint minden más teló esetén, de magyar boltból is 2500-ért rendeltem 2 tokot meg egy üvegfóliát (hétfőn érkezik).- átkúrás az egész, semmi köze a P9 szériához..
Ez sem a telefon hibája, sok helyen (pl. itt a tesztben is) leírták, hogy ez egy átnevezett Y6 Pro 2017. A hozzászólásodból ítélve, előbb megvetted, és csak utána olvastál tesztet. Öreg hiba, nem vásárolunk így, és nem ér csalódás.- közeli vakus képek sötétek mert szerintem késik a vaku..
Ez igaz, sajnos. Mentő lehetőség, hogy van egy "Folyamatosan ég" lehetőség a vakunál, amivel nincs ilyen probléma. Szelfizéshez persze necces lehet, mert kiégeti az ember szemét a sötétben. -
scyllarus
veterán
Böngészéskor valóban nem egy sebességbajnok, de teljesen vállalható, én inkább ezen böngészek, mint az Iphone SE-men..
Gépelni sokkal jobb rajta, nekem nem hibázik.
Tokot 1000-1200 Ft körül hegyekben találtam az ebayen. Kinek mi a nehéz és a drága.
A P9 szériához valóban nincs semmi köze, ez a név csak marketingfogás a gyártó részéről.
A többiről nincs tapasztalatom. Érdekes, mennyire egybevág a te tapasztalatod a tesztelőével, ugyanakkor páran teljesen mást tapasztalunk. Nem tudom, mi lehet az oka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest