- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
-
Mobilarena
P9 Lite Mini/Y6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsi23
addikt
- ROHADT LASSÚ dadog reccen böngészéskor
Alapjáraton nekem is lassú volt, de letöröltem egy rakás appot, amit rászemetelt a huawei (na meg a telenor, mert náluk vettem), és azóta, ha nem is repül a rendszer, de pörög. Legalább is annyira simán pörög, amennyire 19 ezerért (előfizus ár) várnám. Ha te drágábban vetted (40-50k a bolti/kártyás ár), magadra vess, mert annyiért jobbat is vehettél volna.- mivel ROHADT LASSÚ gépelni is szar vele mert kihagy karaktereket.
Az általam törölt programok között a swiftkey is szerepelt, azzal lehet hibázik, nem tudom, nem szeretem, nem próbáltam, de a Gboard nem hibázott még 1x sem.- tokot nehéz rá venni, amit sikrült vennem az is marha drága volt.
User error. Pl. az aliexpress ugyanúgy tele van ezerféle, pár száz forintos tokkal, mint minden más teló esetén, de magyar boltból is 2500-ért rendeltem 2 tokot meg egy üvegfóliát (hétfőn érkezik).- átkúrás az egész, semmi köze a P9 szériához..
Ez sem a telefon hibája, sok helyen (pl. itt a tesztben is) leírták, hogy ez egy átnevezett Y6 Pro 2017. A hozzászólásodból ítélve, előbb megvetted, és csak utána olvastál tesztet. Öreg hiba, nem vásárolunk így, és nem ér csalódás.- közeli vakus képek sötétek mert szerintem késik a vaku..
Ez igaz, sajnos. Mentő lehetőség, hogy van egy "Folyamatosan ég" lehetőség a vakunál, amivel nincs ilyen probléma. Szelfizéshez persze necces lehet, mert kiégeti az ember szemét a sötétben.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest