- Magisk
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
P9 Lite Mini/Y6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
scyllarus #149 üzenetére
A Lumia 640-re is jött egy ilyen gyanakvás az egyik oldal tesztjében. Hogy igazából 5 mpx, mivel a Lumia 630 kameráját kapta, csak szoftveresen feljavít 8-ra, az f2.2-es rekeszérték meg szoftveres. Van Lumia 640-em, én nem látom rossznak a képet, de nem tudom ezt se megcáfolni, de bizonyítani csak annyit, hogy a Lumia 630/635 szebb képet csinál.
Kíváncsian várom a teszted. Tegnap előtt, kedden voltam egy nagyon jó haveromnál és a barátnőjének ilyen telója van. Én a szobában lőttem egy vaku nélküli fotót (világos volt még, délután kb 18 óra felé, ablakkal háttal álltam) és én teljesen jónak láttam maximum felbontáson. A telefon amúgy nem rossz. Panasz a töltés közbeni melegedéssel, forrósodással volt, ami nem mindig jött elő.
-
törölt tag
-
dzsi23
addikt
válasz
scyllarus #128 üzenetére
Én is használom 4 hónapja, el lehet vele lenni, de ennyi. Naaagyon be tud lassulni, nem ártana még bele ram, üzemideje kevés, és a kamera is gyenge minőségű. Ráadásul sokszor nagyon lassan készíti el a képet, és nem is az van a képen, amit fotóztam. Rányomok az exponálásra, olyan, mintha fotózott volna, de igazából csak 2-3 másodperccel készít képet. És még az iránytű és a giroszkóp is kimaradt (ezt valahogy átugorhattam a teszt olvasása közben, nem gondoltam, hogy ilyen alap dolog kimarad egy top-gyártó készülékből, még ha olcsó is). Na mindegy, még egy ideig elleszek vele, aztán csere.
-
3shae
aktív tag
válasz
scyllarus #89 üzenetére
Igen, most olvastam a tesztet, kb mintha én írtam volna..
De a legfájóbb az, hogy tegnap az Auchanban megtapiztam egy J3 2017-et, és mennyivel gyorsabban pontosabban lehetett írni rajta.. Mekkora barom voltam hogy nem azt vettem.Ááááárrrggghhh!!
Kísért a múlt: mint régen kiforratlan szoftveren béna hardverrel na kb ilyen. Azt hiszem a galaxy duos vagy mi volt az a teló na ezt utálom annyira mint azt a mocskot.
-
DrKapocs
őstag
válasz
scyllarus #67 üzenetére
Nem haragudj meg, de butaságot írsz. Xiaomi mi2s, Antutu 6.0.1-en mérve 34258 pontot ér el. Ez miért is fele annyi, mint amit ez a telefon tud?! (A Galaxy 5 pedig simán veri ezt, ez is butaság volt.) Egyébként igenis van értelme egy 5 éves vasat összevetni ezzel. Jól rávilágít arra, hogy ez a telefon már új korában is messze elavult. Azt ne mondd már nekem, hogy a 2/16 (amiből a rendszer eszik 10-et) az normális dolog 2017. év végén! Milyen felhasználói élményt nyújt ez a telefon?! Az 5 éves mi2s-ben van 2/16 (vagy 32). Aki kicsit is ért a telefonokhoz, ezért a készülékért ma már pénzt nem ad, főleg ennyit nem. Ha ajándékba kapja, megpróbálja visszavinni és kicseréltetni.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
scyllarus #50 üzenetére
A gond nekem az android vonalon hogy mindig van valami amiatt nem igazán tetszik. P9 Lite után volt egy S7-em. Az gyors volt meg minden de abban meg azok a "kényelmi" funkciók hiányoztak amit pl a P9 Lite-nál megszoktam meg az hiányzott hogy jöjjenek rendszeresen a biztonsági frissítések hogy stabil és gyors maradjon. Mert a Nexus pl ilyen.
Ezért váltottam vissza iOS-re. De jövőre veszek egy Google Pixel 2-őt (vagy ha lesz addigra akkor 3-at) és meglátjuk mi lesz. Mert az betyárosan tetszik és az is szerintem (mivel nem módolt OS) Nexus oldalán van a frissítések szempontjából.
Egyébként az a jó hogy ennyi féle telefon van hogy mindenki megtalálja a magáénak valót.
Amint lesz valahol kiállítva megtapizom azért ezt a Mini-t kíváncsi vagyok rá. A doboza amúgy emlékeztet a régi Vodafone-os telefonok dobozára az is totál piros volt.
[link]
-
hardline
senior tag
válasz
scyllarus #36 üzenetére
"Az az érdekes, hogy a Redmi 4A topik indulásakor (csontra ugyanez a hardver mínusz ujjlenyomatolvasó) mindenki érdeklődött a teló iránt."
Ja, sokan. Talán azért mert hazai garival függetlenül 35 ezerért lehetett venni, nem pedig közel 50 ezerért, mint a tesztben szereplő huszadik bőrt a P9 névről. Csak úgy mondom.
-
bepe79
addikt
Igen, a legtöbb iphone user fejében az él, hogy android = laggos sz@r. Merthogy 5 évvel ezelőtt kipróbálta a Galaxy Ace-t vagy az S Advance-t. Hát már rég nincs így szerintem sem, az alsókategóriában is jönnek olyan készülékek, hogy az embernek leesik az álla, olyan sebességet produkál a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest