- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
Hirdetés
-
Mobilarena
P9 Lite Mini/Y6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
scyllarus
veterán
válasz
FireFox1996 #159 üzenetére
Lássuk be, sokkal többet nem is ér így 2019-ben. De ennyiért tényleg jó.
-
scyllarus
veterán
válasz
janeszgol #150 üzenetére
Nekem az SE jobban melegszik töltés közben.
Amúgy teljesen jó alapteló, fotózni nem ezzel szoktam (sőt, igazából mobillal ritkán fotózom), minden másra meg elég nekem. A cégnél erre cserélték a L550-eket (pontosabban választható volt ez is), a kollégáim fele-fele arányban választották az SE-vel, és nincs panasz rájuk. Az 550-hez képest meg pláne előrelépés minden téren. -
scyllarus
veterán
válasz
#79715584 #139 üzenetére
Hát itt a cégnél 100+ darabot használunk, ilyen gondja senkinek nincs.
Vagy egyedi hiba, és akkor csere, vagy ami eszembe jutott: hogy fogja a telefont? Ott szoktak érdekes dolgok történni, ha valaki befogja a beszédmikrofont. Ha jól rémlik, az alján a bal oldali "hangszóró" lyuksor alatt van (de nem biztos), azt pl. pont le lehet takarni egy kisujjas alátámasztással. -
scyllarus
veterán
válasz
#31418368 #119 üzenetére
Az nem a zárképernyő, az a stand-by.
Ahogy előttem írták, ilyen always-on display-szerűre gondolsz?
A Playen lehet, hogy van rá valamilyen alkalmazás, de nem biztos, hogy működik, plusz a nem amoled képernyő miatt meríteni is fogja rendesen az akkut. Ha ki akarod próbálni, a Playen keress rá az "always-on"-ra. -
scyllarus
veterán
Szerintem sokan vették, csak a vásárlók és a mobilarena olvasók közös halmaza kicsi.
Az itteniek többsége ennyi pénzért Xiaomit vesz, a szolgáltatónál vásárlók meg többnyire nem járnak ide.3shae: Ez az év vicce eddig, ilyen kérést feltenni a hostesseknek
Azoknak fogalmuk sincs a telókról, nemhogy a kompatibilis alkalmazásokról (ilyen marginális appról pláne).
Ismered a viccet, amikor a piacon odamegy az árushoz a vevő, és megkérdezi: erős ez a paprika? Persze, atomcsípős! A következő vevő, ugyanarra a paprikára: ugye nem erős? Dehogy, csecsemők is ehetik! Így vannak ők is kb. -
scyllarus
veterán
Böngészéskor valóban nem egy sebességbajnok, de teljesen vállalható, én inkább ezen böngészek, mint az Iphone SE-men..
Gépelni sokkal jobb rajta, nekem nem hibázik.
Tokot 1000-1200 Ft körül hegyekben találtam az ebayen. Kinek mi a nehéz és a drága.
A P9 szériához valóban nincs semmi köze, ez a név csak marketingfogás a gyártó részéről.
A többiről nincs tapasztalatom. Érdekes, mennyire egybevág a te tapasztalatod a tesztelőével, ugyanakkor páran teljesen mást tapasztalunk. Nem tudom, mi lehet az oka. -
scyllarus
veterán
Bocs, új korában néztem, akkor még v4 volt, 21k-t tudott. Mondjuk a 34 is jóval kevesebb annál, mint amit ez a teló tud. (Az S5 ugyanaz, 35k-t tudott) Manapság már kevesen méregetik az új programmal a régi hardvereket, hirtelen nem találtam.
A rendszer 6-ot eszik, és köszi, egészen kellemes felhasználói élményt nyújt az Iphone SE-vel párhuzamosan használva (ami, ha már a számokat erőltetjük, 120k-t fut)
A szintetikus tesztek nem adják vissza a valós használatban nyújtott teljesítményt. És nincs mindenkinek szüksége csúcshardverre, feleslegesen sok pénzért. Ez a teló sem az Antutu-huszároknak készült, ahogy a Redmik sem, viszont a mindennapokban teljesen használható, főleg amennyiért valójában megvásárolható. -
scyllarus
veterán
Igen, tényleg vicc. A Mi2 majdnem feleennyit "futott meg"
Sőt a 3 éves Galaxy S5 is kevesebbet ért el. De a te telód nyilván különleges.
Egy belépőszintű telót egyébként is érdemes összevetni a régebbi csúcshardverekkel.
De látod, te jól választottál annak idején, mert az ötéves telód használható még ma is. -
scyllarus
veterán
Nálunk is az egyik céges teló ez.
Wiz Khalifa: Azt erősen kétlem. Az MTK 6737 spec. alapján egyforma (magok száma, órajel, csíkszélesség, stb.) a SD425-tel, de ugye a Mali-Adreno különbség erősen errefelé billenti a mérleget.
Ram mennyiség, felbontás egyforma.
A Huawei közismerten elég jól optimalizál, a Nokia 3-ra viszont volt panasz e téren. -
scyllarus
veterán
Lehetne kicsit konstruktívabb társalgást folytatni? Nincs azzal baj, ha valakinek negatív a véleménye egy adott készülékről (amit egyébként nem is ismer), de ha már szükségesnek tartja közölni, legalább támassza alá pár érvvel is, ahelyett, hogy benyög 1-2 szót. Köszönöm.
-
scyllarus
veterán
válasz
Wiz Khalifa #49 üzenetére
Pont az volt a másik kiszemeltem. Havi 500 Ft plusz lett volna a Lite 2017, szóval nem tétel, de nem mertem megvenni az üveg hátlap miatt, túl sérülékenynek tűnt. Kipróbálva nem tűnt gyorsabbnak, az erősebb hardvernek nagyobb felbontást kell meghajtani.
Nekem 1 hónap után is megfelel, úgy, hogy én is SE mellett használom. -
scyllarus
veterán
válasz
grkalimari #42 üzenetére
A P8 Lite-ban ugyanakkora a tárhely. Ami ott gond, az a 2013-as Mali grafikus gyorsító, ami gyengébb az Adrenonál. Plusz az akkuidő is vékonyabb, amennyire én tudom. Szóval játékoknál gond lehet.
Az enyém éppenséggel fürge, de menj be egy áruházba/szolgáltatóhoz, próbáld ki, mennyire felel meg neked.
Sok függ attól is, mire használnád. -
scyllarus
veterán
válasz
Szabcsizz #34 üzenetére
Boltból valóban olcsóbb a Xiaomi. De ez szolgáltatónál nagyon megéri, ott meg csak a Note 4 van és csak a Pannonnál.
Az az érdekes, hogy a Redmi 4A topik indulásakor (csontra ugyanez a hardver mínusz ujjlenyomatolvasó) mindenki érdeklődött a teló iránt. Itt meg a gúnyolódás megy, fura módon Xiaomi/Galaxy Sx/Iphone tulajoktól)
-
scyllarus
veterán
válasz
tony_snow #25 üzenetére
Magyarországon nagyon népszerű a P9, ezért neveznek minden telefont így itt. A P9 Lite 2017 is P8 Lite 2017 néven jött tőlünk nyugatabbra.
Szerintem se stimmel a név, se nem P9 se nem Mini, kifejezőbb a máshol használt Y6 Pro, de hát a marketingosztály mindenütt nagy úr... -
scyllarus
veterán
Hát, nem tudom.
Én egy hónapja használom - párhuzamosan egy Iphone SE-vel - csak hogy legyen viszonyítási alap.
Akadásnak nyoma sincs, nekem 41k felett volt az Antutu érték is, alapból nem 10 csak 6 GB volt foglalt.
Ezt sokkal jobban szeretem használni. Azt természetesen nem állítanám, hogy ez a jobb, de szívesebben használom, szóval olyan vacak sem lehet...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Yettel topik
- Xbox Series X|S
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest