- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Ultra lesz a Z Fold7, csak nem úgy
- Google Pixel topik
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Hú, bocsánat, elírtam. Igen arra gondoltam. Hardveresen, kijelzőben nem akartam összehasonlítani a kettőt. Hardverben nem érné nagy változás, a kijelző pedig eléggé megosztotta a közönséget. Nekem tetszett a nexus 5 kijelzője, de ezt nem mindenki osztja.
Hangminőség közepesre emlékszem, P9 Lite passz (cikkben jót írtak róla).
Mindkettő LTE-s, MM-mel.
Akkumulátor: ebben igaza van batainak, mert a Nexus 5 fénykorában sem rendelkezett kimagasló üzemidővel. Illetve pattogzott is a festése. Ja és a Nexus 5 elég kompakt volt. Iszonyatosan kényelmes telefon.
Én nem váltanék vagy nem most. De ez az én véleményem. Majd a kérdező eldönti.Köszi a kijavítást!
-
janeszgol
félisten
Hosszabb távon talán Nexus 5X.
A cikkhez: jó telefont tett le a Huawei az asztalra. Kérdés, hogy az EMUI 4.1 mennyire viseli meg a 2 giga ramot. A Nexus 5X-ben is ennyi van és ennek a másfélszeresén nyitott. Meg a Z5C is drágábban, de ott csak HD a kijelző.
Nekem tetszik a telefon és a kamera képei is. Simán használható kategória, persze kiállításra nem evvel kell fotózni.dokee78 Mire beírtam és elküldtem, beelőztél. Bocs az ismétlésért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A minap végleg leálltak az xDefiant szerverei
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Reklámblokkolók topikja
- iPhone topik
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- További aktív témák...
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest