Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- One mobilszolgáltatások
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Hú, bocsánat, elírtam. Igen arra gondoltam. Hardveresen, kijelzőben nem akartam összehasonlítani a kettőt. Hardverben nem érné nagy változás, a kijelző pedig eléggé megosztotta a közönséget. Nekem tetszett a nexus 5 kijelzője, de ezt nem mindenki osztja.
Hangminőség közepesre emlékszem, P9 Lite passz (cikkben jót írtak róla).
Mindkettő LTE-s, MM-mel.
Akkumulátor: ebben igaza van batainak, mert a Nexus 5 fénykorában sem rendelkezett kimagasló üzemidővel. Illetve pattogzott is a festése. Ja és a Nexus 5 elég kompakt volt. Iszonyatosan kényelmes telefon.
Én nem váltanék vagy nem most. De ez az én véleményem. Majd a kérdező eldönti.Köszi a kijavítást!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest