-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
Igen de különben megkérdeztem, de ahogy mondod hiba mentes legyen..
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5857 üzenetére
-
bubus66
nagyúr
Én azt mondtam, hogy kell keresni olyat, amiben van font mappa ha tlálok akkor át küldöm. A P8 Liteben volt ilyen az 5.0.1-nél a 6.0-ra már nem emlékszem de azt hiszem abban már szintén nem volt, de a gianone vagy megerősít vagy megcáfol...
(#5796) Balathruin
Azért hekkelt mert vissza lehet állni, rollback nélkül
(#5795) petati94
Próbáld meg, hogy a belső tárhelyen beteszed az update.zip-et a HwOuc mappába. Elméletileg akkor a frissítés menüből el kellene tudni índítani
-
bubus66
nagyúr
válasz
petati94 #5788 üzenetére
(#5788) petati94
Szerintem várj egy kicsit amíg lesz egy RollBack amivel vissza tudsz majd állni a 6.0-ra most kaptad?
Dualos ugye? a htcmanian már fenn volt de csak a dulos L21-L31-hezLauda
Amint rendbeteszik a premium funkciokban az ignoralast, itt is le foglak tiltani. Csak általában szoktak válaszolni és ha fáj, hogy én csináltam a Téma Összefoglalót. akkor hajrá...... Átadom szívesen, azt, hogy én privátba mit írtam az egy dolog a többiről meg nem tehetek.. Ahogy olvastam írtak itt neked egypáran tehát, abba csak megerősítést kaptam...
Hol fogsz letiltani? Miért csak nem teleszel a Topik Gazda????
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Igen mert már letöltötted
(#5727) Lauda
Na látod ezért van a Logoutomba mert 2016-12-13 09:32:23 kértem a Moderátor topikba a cserét. Mivel a moderátoroknak is van más dolguk ezért, van hogy, csak este cserélik ki. éÉn ezért találtam praktikusnak, úgy ahogy most van.... Várom a javaslataidat, hogy mit kell még bele tenni. Nem kell félned, attól, hogy nem lesz Téma Összefoglaló, ha nem akarom csinálni akkor se fogom törölni csak a régit visszaállítani...
-
-
bubus66
nagyúr
Igen mert ha épp olyan kedve van ez nem kedv kérdése... Bocsánat,hogy mertem csinálni egy Téma Összefoglalót..
Különben meg, ha ki lenne törölve meg van az eredeti forrása és vissza lenne rakva, azért lett így meg csinálva, hogy ne kelljen a Próba topikba és a Moderátor topikba járkálni. Különben meg mielőtt megcsináltam, még egy moderátor véleményét is ki kértem..
A volt Topik Gazdától is megkérdeztem, hogy csinálja-e tovább, Válasza, hogy nem. (ugye nem oszthatom meg az engedélye nélkül a privátot), így rám maradt, és csinálgatom.. Nem fogom törölni nem, kell félni......
Arról én meg nem tehetek, hogy te attól tartasz, hogy törölni fogom, (szerintem az is az én döntésem).
Kérdezd meg az Android??? Fórumtársat, a P8 Lite Téma Összefoglalóról az, ami most ott van az kb 20% a többi töröltettve lett, és a fontosabb részek, maradtak a Logoutomba, és azóta is azt használják.Különben meg amit én csináltam, azt törölhetem az eredeti Téma Összefoglalóból (és akkor csak a specifikáció maradna)
Azt, hogy én mit engedélyezek megosztani és mit kérek, törölni azt hadd én és a téma összefoglaló össze állításába résztvevők döntsék el pl egabi71, porterocka, vagy gianone..
Természetesen, ha van olyan, ami szerinted bekerüljön, akkor szívesen fogadom..
(#5728) Diabo6
Igen szerintem is és mivel nagyon sokan kérték a frissítéseket ezért azokat is egy Hozzászólásba beletettem, így ha valaki dualostani akar akkor azt eléri a Frissítésből, vagy akár a Huawei Extrator használatának leírásából.
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5687 üzenetére
(#5687) ANDROID???
Teljesen felesleges koptatni a billentyűzetet a "Kereső" szó leírásáért mert süket fülekre talál. Egyszerűbb leírni egy regényt kérdésként mint egy szót beírni a keresőbe.. Ez van ezt kell szeretni..
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #5605 üzenetére
Valami nem jó az állítólagos 7.0.val, ami szerintem egy mokolt B161 nem lehet visszaállni a 6.0.ra.
Mivel amikor a P9 megkapta volt egy RollBack amivel vissza lehetett állni tehát itt nincs, és valószínű, hogy az eredetit se fogja meg kapni akinek fenn van.
Tehát az a véleményem, egyenlőre tegyük tallonba és ha kiforta magát vissza kerülhet a Téma Összefoglalóba..
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #5589 üzenetére
Tessék itt az eredeti 5.0 szerinted a teáltalad felrakottba miért nincs?
Az oldalamon fenne van a Mate9 összes stock témája
(#5592) armand254
a google driveres az nem jó azok csak képek nem a témák azok a cache-ba vannak
-
bubus66
nagyúr
válasz
online1986 #5512 üzenetére
Sehogy csak a L31-re van kinn egy béta változat. Én legalább is nem találtam az L21-re.
VNS-L31C432B328 ő lenne az de L21-ben nincsen
-
bubus66
nagyúr
válasz
petya220 #5458 üzenetére
(#5458) petya220
Elég ha össze gyűjtöd és csak annyit hogyan kell telepíteni.
Meg a letöltő linkeket.
Úgy lenne a legjobb ha a Logoutoba betennéd és akkor annak a linkjét teszmbe a Téma Összefoglóba és ha van valami akkor tudod frissíteni..
Így nézd meg és akkor csak a Logoutod linkjét kell betenni Köszönöm előre is
-
bubus66
nagyúr
A Telekomost tudom mivel nekem is az van Én a Vodást kérdeztem.. Meg a Telenorost is tudom
(#5448) Drago36
Köszi akkor ezek szerint Függő.
Build száma a VNS-L21C02B122?
(#5453) 313313
A Telekomnál volt olyan a P8 Lite-vel, hogy az elején vett pl 1 hónapba mikor bele került a Telekom kínálatába, akkor független volt (mint az enyém) a lányomnak vettem 2 hónap múlva az már függő volt.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Egy kérésem lenne aki Vodafone-nál vette a Telefonját megnézné-e, hogy független vagy függő? Köszönöm.
-
bubus66
nagyúr
Biztos, én nem tudom.
(#5434) gianone
Ezt írtam neked, én tudtam értelmezni mit írtál benne van az írásomba nem....
Na ez most miért vagy kinek újdonság gondolom nem neked, mert ha nincs net kapcsolat akkor hogyan értesítsen szerintem sehogyan.. na talán így már jó lesz..
Ugyan azt kérdeztem csak másképpen.
Remélem, így már tényleg világos, mert eret vágok magamon, esküszöm.
Igen világos de akkor te is értelmezd amit én írtam...
Na jó hadjuk az egészet biztos úgy van ahogy írod.
Töröltem is a hsz.met
-
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #5429 üzenetére
Ő nem azt kérdezte amire te válaszoltál, na mindegy én nem szólok bele többet.
Küld je egy mailt, és nem fog értesíteni.
Na ez most miért vagy kinek újdonság gondolom nem neked, mert ha nincs net kapcsolat akkor hogyan értesítsen kérdezem én?
(#5431) gianone
Az sikertelen, és a kérdéseinek a 99% meg van amit az Android??? Linkelt neki múltkor csak kellene venni a fáradtságot és elolvasni
-
bubus66
nagyúr
válasz
gianone #5424 üzenetére
(#5424) gianone
Nem a fejlesztői módban van
Tudom nem te kérdezted, de biztos, vagyok benne hogy az előző telefonjában is volt ilyen vagy ehhez hasonló.
Beállítások/Egyebek/Mobilhálózat
Működik a gyors kapcsolóval is
(#5426) 3800+
A Telemax a hivatalos szerviz.
Az MM a jó a másik az a sarki GSM garancia
-
bubus66
nagyúr
Az oké de akkor itt miért nem jelenik meg a gyroscope
Más.
Néztek meg légyszíves, hogy Jó lesz-e így a Téma Összefoglaló vagy maradjon ami most van.
petya220
Légyszíves csináld majd meg amit beszéltünk köszönöm.
(#5390) HAGYMAFA
Nagyon mást nem tehettél fel mint B160 mart az a legfrissebb. Ha telepitetted, és csinálsz egy FR vagy egy gyári beállítások visszaállítását a build szám NEM FOG megváltozni
-
bubus66
nagyúr
válasz
GhostHunter #5325 üzenetére
/system/etc/permissions
-
bubus66
nagyúr
Csak nyugodtan nem kell egy másnak esni, mind kettőtöknek igaza van. De inkább beszéljétek meg privátba..
Az Android??? fórumtárs is megpróbál segíteni, néha kicsit túlzottan. De szerintem, nem volt olyan vészes a stílusa.. Csak lehet, hogy kicsit túl reagáltátok a dolgot..
Viszont van benn neki igaza, mint lentebb leírtam, igaz engem a kényszer visz rá sőt az a baj, hogy automatikus kéréséről is lekel mondanunk a horvát tornyok miatt.
Ja jut eszembe ezt még próbáld meg, hogy ki kapcsolod az automatikus, hálózat keresést és átteszed kézire egy próbát megér szerintem. De te tudod, nem akarok senkit sem kényszeríteni.
Én most ki próbáltam a 4G és a 3G-én nálam jó. Nekem kényszerből a 2G kell használni itt a határ mellett.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5293 üzenetére
Android??? Nyugodtan írhat, és fogok is válaszolni, neki.. De adok kapokba nem megyek bele még ha ő azt is gondolja..
-
bubus66
nagyúr
Bocs nem neked szántam az, hogy szidalmazod ( azt tudom, hogy te nem szidalmaztad) csak már nem tudtam szerkeszteni..
Persze ebben igazad van de most azt hogy mit hol írnak az egy dolog, lehet hogy neked szerencséd lesz és a Factory megoldja, és nem kell szervizbe vinni. Kell neki adni egy esélyt.
-
bubus66
nagyúr
válasz
stanley00 #5273 üzenetére
Szerintem is jó lesz ah befejezed, és
1. Nem személyeskedtem.
2. Volt M2 és soha nem szidtam, mert az olyan volt.
3. Ennyi a különbség köztünk
4. ............................................
5. Hallgasd meg a máikat, is.
6. Nem kötelező megcsinálni az FR, de akkor szidni se kell, hol ott könnyen lehet, hogy egy FR megoldaná..
7. Nem szoktam ilyet csinálni de a legközelebbi trollkolkodásodat, jelenteni fogom..
8. Akkor adott a dolog nem kell venni Huaweit meg Sony hajrá LG Samsung kíváncsi lennék azzal milyen problémád lenne..
9. Pont ezért írtam, le, az előbbi hozzászólásomban, hogy Topik Gazda miért is adta vissza, én tudom, és most mát elhiszem neki.
10. Én kis naiv nem akartam elhinni neki..#5278) dualcore
Én próbáltam, P9 litet hívtam P8 Litet Huawei Novát és mindegyikről visszahívtak és semmi baja nem volt tökéletesen hallatunk egymást..
Viszont az én is támogatom, hogy próbáld ki te is és esetleg ha fenn áll ez a hiba akkor jelzem a Huawei felé.
-
bubus66
nagyúr
Igen miért csinált FR, mert mióta óta megvetted biztos telepítetté rá alkalmazásokat, stb. ki tudja nem-e kevert be valamit. Igaz te tudod, könnyebb szidni mint esetleg több user által javasoltat meg csinálni.
Csak, hogy tud (és ebben Android??? és Gianon9) is megtud erősíteni, hogy P8 litenél volt ilyen, és az esetek 80% a Factory megoldotta, sőt ott még a recsegés is hozzátársult.. a 100% megoldás, pedig a következő kiadott frissítés, volt.. Az pedig azt takarja, hogy a Huawei tudomására kell hozni..
Szerintem meg innentől kezdve nem érdemes semmit sem se javasolni se mondani mert az úgy sem jó..
Egyre jobban kezdem elhinni, hogy miért fogalmazódót meg a porterockába, hogy vissza adja a Topik Gazda posztot..
(#5276) ANDROID???
Android??? tudom, hogy a a képen 3310-es ahogy látom csak te vetted észre, a különbséget..
Felesleges linkelgetni, meg bármit is csinálni mert úgyse az van amit írunk vagy mondunk..
Rájöttem egy két dologra, sajnos ez már a P8 Litenél is megfogalmazott bennem, hogy vannak egyes usereknek mindent szabad a másikaknak meg semmit..
Az ilyen dolgok meg csak egyre jobban megerősítenek, abban, hogy minden irományt törölni kell.. Főleg, hogy tegnap az állította, hogy a P8 Litet az én leírásom alapján ROOT-olta. Nagyon érdekes lenne, ha nekem lenne leírásom a P8 Lite ROOT-járól..
Akinek meg kell a segítség az meg úgy is tudni fogja hol talál meg.
-
bubus66
nagyúr
válasz
stanley00 #5263 üzenetére
Akkor hajrá... Érdekes módon nem szidni kellene telefont, hanem meg kellene próbálni egy FR. Ahogy elnézem a te igényedet valóban csak a Nokia 3210-es elégíti ki..
Mivel most az összes Huaweit ami van kipróbáltuk és semmi gond nincsen. Termesztésen lehet ez a hiba azért, főleg ha esetleg frissítettél, és nem csináltál FR. Mint ahogy írtam már lehet hálózati hiba... A Telekomnak volt délután egy kis gikszere.
(#5262) gianone
Igen most olvastam, hogy csak a Telenoros ikonok vannak, de a Vodás kártyával használja na ez aztán az érdekes dolog, ROM terén is a helyzet magaslatán áll a szerviz.
-
bubus66
nagyúr
A P8 Lite topik egy különleges topik most a hangszóró mikrofon, eddig a GPS wifi, volt, holnap meg a kijelző lesz. Nem azért mondom, hogy nem lehetséges ez a hiba, de kicsit furcsa, a családban van és semmi baja nincs a készüléknek...
Mint ahogy az is, hogy a Telemax alakított, a P8 Litenél, tanulságnak írom le el küldtek javításra, egy dual simest és SINGLE simes ként jött vissza
Na ez jó a beállításokban egy IMEI van a matricán kettő érdekes...
-
bubus66
nagyúr
válasz
ANDROID??? #5189 üzenetére
Gondolom, hogy jó, anno használtam én is.
-
bubus66
nagyúr
-
bubus66
nagyúr
Nem cseréled csak megfuttatod másképpen nem tudom mondani.
Én amikor kipróbáltam, csak csak megfuttattam a single oemifo-t és utána jó lett.
De ez csak végszükség estére kell, de gondolom neked nem kell mondani.
Különben meg mindegyik visszazárja, ha meg nem akkor még mindig van egy vész megoldás a Dcunlocker.
-
bubus66
nagyúr
válasz
hramon94 #5167 üzenetére
Ujjlenyomat kezelés/PIN-Kód képernyő feloldása kikapcsolod.
Erre gondoltál?
(#5171) qltsar
Mi köze van ennek egy custom ROM flasheléséhez?
A custom ROM-hoz semmi köze ninc, és én nem is a custom ROM-ot mondtam, csak végszükség esetén kell az oeminf csere ha a ROM valami oknál fogva nem zárna vissza, én teszteltem.
Tudom, hogy honnan lehet kiszedni nekem meg is van mind kettő
-
bubus66
nagyúr
Mondjuk voltak már gondok a ROOT-al, is (magyarul feküdt már meg tőle telefon).
A recovery meg benne van az update.app-ban azt kikkel bontani a HuaweiExratorral és a fastboot módba felrakni. És utána mehet a három gombos vagy a fastboot mód is. Tehát a stock ROm vissza rakása előtt semmi éppen ne maradjon fent a TWRP...
-
bubus66
nagyúr
Én nem azt mondtam, hogy ROOT-olni lehet hanem hogy a BL vissza lehet zárni Lockedre.
Ha ROOT-olod akkor egy Stock recovery előbb és utána e stock update.app. De ha a Fastbootal rakod fel akkor nem kell külön a recovery.
(#5161) Balathruin
Vettem a lapot bocs, hogy egyáltalán hozzá mertem szólni ha én írtam volna hogy hülyeséget beszélsz már a moderátoroknál lenne a hsz.. Legközelebb figyelni fogok...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Renault, Dacia topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged