- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Box3r
csendes tag
válasz
SPatrik97 #21409 üzenetére
Köszönöm szépen, sikerült átállni, már az otás frissítéseket töltöm
Mondjuk volt egy kis para, miután felment a C432B136Kiírt a teló egy ilyet hogy: type password to decrypt storage és jelszót kért
Azt hittem tégla lett a telóból, de aztán beírtam a google fiókom jelszavát, és bedobott egy factory reset lehetőséget és utána elindult a rendszer
-
Tybor99
tag
válasz
SPatrik97 #21281 üzenetére
Igen sajnos szoftveres
Csak régebbi verzióknal nem volt ilyen nekem pl múltkor b373 battery doctor le volt töltve + 100 ig töltve 1x és 7 óra sot volt még is lepődtem mégis ezek után valamiért meg untam sajnos szeretek buheralni... És most itt vagyok tetszik a cunaja rom jó munkát végez de szoftveresen valami akkor se oké és örülnék ha valaki megtaláláná tény hogy fogyaszt a face messengerr de van amikor az agresszív rám kezelés jobban szívja az akut szóval valamit ki kellene találni -
Cunaja
addikt
válasz
SPatrik97 #20714 üzenetére
MaSanyika1980 telefonja is megjavult. Most elment inni a nevemre, de részegségig issza magát.
Vidaila: Igen, teljesen körbefordulhatsz vele.
Szerk.Zizike22: Idén már biztos nem lesz, mert tesztelgetem és állítgatom. Január közepéig talán meglesz, ha időm engedi.
25-én elutazunk 31-ig, ezért akkor nem csinálom, sőt nem is nagyon leszek. Így is kaptam a fejemre, hogy wellness alatt is a fórumot nyomogattam.( halott telefonokra mindig megjelenek. ).
-
-
Cunaja
addikt
válasz
SPatrik97 #20685 üzenetére
Bl nyitás után menthetők lennének az adataid, ezt kérd majd a szervízben.
Újraindítod és egyből nyomod a hangerő le gombot. Ezután bejön az eRecovery és ott felhúzod a menüt, majd lesz egy olyan, shut down, ez kikapcsolja. A telefonod világító tégla jelenleg, és az a szomorú, megint egy frissítéstől.
A 3 gombot akkor kell nyomnod amúgy, amikor újraindul. Van rá 1mp-ed, hogy elkapd. -
SPatrik97
kezdő
-
Cunaja
addikt
válasz
SPatrik97 #20681 üzenetére
Gondolom az adatok nem voltak elmentve?
Erőteljesen Huawei hiba, de érdekes. Az FR segítene, csak mindent legyalul a telefonról. Ilyenkor írja, hogy fordulj a szervizközponthoz. ( Karácsonykor, nem igazán egyszerű eset! )Huawei
1. Ez a frissítés nem törli a személyes adatait, azonban javasoljuk, hogy készítsen mentést minden fontos adatról a frissítés előtt. ( Ez mindent elárul, hogy lehet gond is! )
2. Ha a frissítés közben bármilyen problémát tapasztal, kérjük, hívja a Huawei ügyfélszolgálat telefonszámát a garanciajegyről, vagy kérjen segítséget az illetékes Huawei szervizközponttól.
Esetleg meglehet próbálni felnyomni ezt!
[EVA-L09C02B352] 3 gombos módszerrel! Kiveszed a memóriakártyát és a dload mappába másolod, majd visszarakod.
Nem jár Garancia vesztéssel, mert a hivatalosan kiadott romot szeretnéd helyreállítani!
Természetesen gratulálunk megint a Huawei-nek!!! Olvassák a fórumot, miért nem segítenek?
A boot.img sérült meg frissítéskor, azért nem indul be rendesen. A 3 gombos, helyre fogja pofozni remélhetőleg! -
tkonya
aktív tag
válasz
SPatrik97 #11185 üzenetére
Szia,
Nekem philips 7109-es tv-m van. Alapesetben tv-n "forrás", ezen belül hálózat tallózása (DLNA) választás után megjelennek az elérhető médiaszerverek. Telefon csak akkor jelenik meg ebben a listában, ha a telefonon elindítom a "philips my remote" alkalmazást, ez után a telefonon tudok tallózni képek, videók, zenék között. Adott tartalomra bökve megjelenik a tv-n. Hozzáteszem videó betöltése lassú, akadozó a lejátszás, ez lehet a tv miatt van,de mélyebben ezzel nem foglalkoztam.
Wifi 2.4Ghz, 5Ghz-en nem tudok még képernyőt tükrözni sem, gondolom a tv csak a 2.4-et tudja, vagy mi😃Mindez 7-es droid alatt, de 6-os alatt is így működött nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A56 5G 256Gb Dobozos 24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest