Hirdetés
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Mi Band karkötő
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ORCA58
addikt
"A legördülő beállítások ikonjainak kék hátterét meg lehet változtatni, mert így alig látható."
Csak témával, de kevés olyan témát láttam amiben más a színe. Viszont lehet, hogy a szín jó, de más nem jön be a témában, pl. egyes hátterek, vagy karakter színek.
Ilyen téma pl a Just Grass for EMUI5 [link]
Ezt használom, de más háttérképpel, éppen azért mert nem tetszik a kék.[ Szerkesztve ]
-
Meglivorn
aktív tag
Én egy ilyet rendeltem, egy hét alatt itt volt.
http://www.ebay.com/itm/kwmobile-Crystal-Case-fur-Huawei-P9-Transparent-Schutz-Hulle-Cover-Bumper-Handy/401126835992Talán nem olyan vékony, mint az előbb linkelt, de így is nagyon szépen simul a telóra, jó a fogása(végre nem akar mániásan kicsúszni a kezemből ^^°) és semmit nem takar a kütyü szépségéből.
Ha már kérdés: csak apróság, de fura hogy a google-féle tárcsázóra és contacts-ra azt írja, nem kompatibilis. Pedig a huawei saját appjánál szimpatikusabb (vagy csak jobban megszoktam ) Ez normális?
A messages is fura kicsit, bár az még lehet hogy beindul ha végre méltóztatnak aktiválni a sim-kártyát és nem csak a visszaállított backupokkal kell bajlódnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest