- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CöcBömb
csendes tag
válasz
CöcBömb #3213 üzenetére
Jelentem, hogy megvettem a gyári pezsgő színű flip ablakos tokot! Elképesztően elegáns lett!
Oldalt a fém telefon is látszik! Puha bőr a belseje, az ablak is nagyon finom kialakítású, eddig semmi karcot nem vettem észre, hogy az okozna valamit.
A kijelzőn látszik az idő és a lépésszámláló. Nekem sem jelenik meg az időjárás. Még akkor sem, ha az időjárás app-on belül mindent beállítok. Csak egy város szerepel nálam. -
MK VII
veterán
válasz
CöcBömb #3125 üzenetére
Köszönöm..
A kijelzőidőd nem jó. Töltőn van a telefon és 91%-on van az akku.
Akkor nullázódik a kijelző idő, ha 100%-ra töltöd a telefont. Addig, ha csak rátöltögetsz akkor több lesz a kijelzőidőd.
Én is múltkor csodálkoztam, hogy 60%-on van az akku és már majdnem 4 óra kijelzőidőm volt. Lehetetlen. Akkor esett le, hogy csak rátöltöttem.. -
MK VII
veterán
válasz
CöcBömb #3122 üzenetére
Na haragudj, de többféle frissítés érkezett már.. Van akinek kettő is van akinek egy sem.
Egyszerűbb lenne leírnod, mégis milyen szolgáltatósra, melyik frissítés jött.. Én visszaolvastam ezen meg az előző oldalon, de nem tudtam kivenni veled kapcsolatban azt, hogy milyen frissítés jöhetett meg.
Mondjuk engem jelenleg nem is izgat, mert szervizben van a telefonom, csak megjegeztem, hogy azért ennél egy picit lehetünk segítőkészebbek is.. -
soldier2
őstag
válasz
CöcBömb #3118 üzenetére
Nekem sem lett karcos egyik telóm sem, ma mégis esett egy emeletnyit a vadiúj telefon. Igaz karcos most sem lett a kijelző. Mikor Z1-ről le ettem a gyari fóliát én is lekenettem ilyen csodalöttyel, karcos nem lett, de vsz anélkül is az lett volna. Szvsz max a mikrokarcokat tünteti el, nekem az ujjlenyomat taszító tuljdonsága miatt kellett, olyan értelemszerűen nem volt gyárilag a fólia alatt. Ebből a szempontból is felüdülés a P9.
-
soldier2
őstag
válasz
CöcBömb #3111 üzenetére
Nálm is beledugós tok van, pont azért, mert szeretem kézbe venni, és látni a "természetes szépségét". Egy flip tok, vagy bumper ezen ront. Ha meg összekarcolódik a széle, háta, még mindig mehet rá egy flip vagy bumper, és nem látszik. A kijelző meg nem karcolódik olyan könnyen.
Visszamentem a baleset helyszínére, vsz a hanyag kollégák által a lépcső alatt gyűjtött kartonokon landolt először, és onnan esett a betonra, ahol megtaláltam. Ennyire nyom nélkül nem lehet átvészelni ekkora esést másként. A vizsgán átment a teló, de az őrangyalom is.
-
törölt tag
válasz
CöcBömb #3088 üzenetére
Csak majd ne vedd le a fóliát, mert karcolódni fog a kijelző.
Tybee000:
Egyelőre csak moddolt ROM -ról tudok, az is EMUI alap.MK VII:
Érdekes hozzáállás, nekik kellene rendezni a garanciális ügyintézést, az első évben mindenképp. Meg a 2. évben sem szokott nekik problémát jelenteni... -
Doblós
aktív tag
válasz
CöcBömb #3030 üzenetére
Arra vigyázz,az euronicsban,hogy a boltban,legalábbis soroksáron 6999 ft-ért van kitéve.
Én is úgy szóltam,hogy a honlapjukon 5999 ft-ért van kitéve.
Erre megkérdezték,hogy számít egy ezres?
Mondtam,hogy igen,b@szki.
Erre azt mondták,akkor oda tudják adni 6000-ért.
Jó fejek.
Igazság szerint a lépésszámláló pont nem érdekel,le is töröltem,csak az idöjárás kéne.
Megnézegettem a videókat és valóban,ahány videó,annyi féle variáns -
Doblós
aktív tag
válasz
CöcBömb #3028 üzenetére
Szombaton vettem,de nem az MM-ben,mert ott drága,7990 ft.
Euronicsban óccóbb és van ez az arany,meg fekete.
Eddig még nem tapasztaltam karcokat,kényelmes tok és durva prémium hatást ad a telónak.
Karcolásokat még nem láttam,mert fóliázva van a kijelző,mondjuk sajnos nem teljesen,mert kb.4-4 mm-el keskenyebb az "ívelt" kijelző miatt.Egyenlőre átmenetileg van csak ez rajta,amíg nem találok rá megfelelőt.
Üvegfólia alapból kilőve.
Szóval,én ajánlom neked ezt a tokot. -
tib-bee
tag
válasz
CöcBömb #3004 üzenetére
Szia.
Nincs benne magnes, he lefele forditom kinyilik, de nekem nem kapcsol be a kijelzo, csak ha legalabb 1 centire kinyitom. Mutatja az idojarast is, illetve erzekeli az ujjat is, szoval bejovo hivasnal nem kell kinyitni. En nagyon szeretem. Ugy tudom nemreg valaki tett fel rola kepet. (#2887-es hozzszólás)
Toltot tudtommal rajta lehet hagyni, mivel ha teljesen feltolt akkor lekapcsolja. Evek ota minden telefont gyakran ejjel toltom es semmi baja nem lett egyiknek sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- RAM topik
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest