- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyi85
tag
válasz
Steelheart2 #24077 üzenetére
-
zotyi85
tag
-
zotyi85
tag
válasz
Lackooo84 #23868 üzenetére
Nem voltam rest átolvasni az összefoglalót, de én nem találtam benne a választ az alábbi kérdésemre:
"Annyit kérhetek, hogy leírod a postai leadás menetét? Előre is köszönöm."
Ha már nem voltál rest válaszolni másnak címzett üzenetemre, megtennéd, hogy bemásolod nekem,amit nem vettem észre az összefoglalóban? -
zotyi85
tag
válasz
Geri89 #23862 üzenetére
Nekem is ugyanez a gondom, BT és akksi. Az enyém is vodás, idén decemberben lesz 2 éves a teló. Ha visszajöttem szabiról el kéne küldenem szervízbe, csak azon agyalok, hogy vodán keresztül gariztassam, vagy ahogy Te is intézted. Annyit kérhetek, hogy leírod a postai leadás menetét? Előre is köszönöm.
-
zotyi85
tag
válasz
ferrari0819 #23180 üzenetére
-
zotyi85
tag
-
zotyi85
tag
válasz
sanyi722 #22738 üzenetére
Szia!
Nekem ez akkor fordult elő, mikor a hívó száma több helyen is tárolva volt a telefonon.
pl:
sim kártya, ahova nem lehet képet csatolni
telefon belső memória
google címtárÉn csak a google címtárat használom, ott van az összes névjegyzékem, amihez fénykép, email esetleg második telszám van csatolva és hibátlanul működik. De ehhez az kell. hogy máshol ne legyenek telefonszámok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest