- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ORCA58
addikt
válasz
Maxtreme #5279 üzenetére
Nem hinném, hogy spórolás az oka. Google barátunk erőlteti. Majd ő megmutatja mi a jó nekünk alapon .A normális szerintem az lenne, ha lenne dedikált gomb, és aki akarná bekapcsolná a virtuális gombokat.
Nem örülök neki, de kezdem megszokni, főleg, hogy a GMD immersive app-al ha akarom el tudom tüntetni némi kompromisszummal. Így jártam, mert ragaszkodtam a Huawei-hez.
Nagyobb tableten viszont az elfordítás miatt hasznos lehet.MK VII
Az egykezes mód a Xiaomin is megy, a dedikált gombokon kell ugyan így mint a Huawe-en, elhúzni az ujjat hozzá. -
válasz
Maxtreme #5195 üzenetére
Kipróbálnám,de mivel kizárólag Spotify-t hallgatok premium előfizetéssel, így max. olyan app volna jó, ami az accomat használva "dolgozik".
Egyébként végigpróbáltam az EQ progikat, eléggé gézos mindegyik, végül csak ráakadtam egyre, ami teljesen rendben van a preseteket használva (loudness, stb-t nem kell, azt csak szétkrja).
-
Galahed
senior tag
válasz
Maxtreme #4918 üzenetére
Szia!
2 napja belefutottam ilyenbe.
Nem tudtam, se a témát, se az ikonokat sem megváltoztatni. Nem reagált rá, pedig kiirta, hogy alkalmazta.
Mivel használtan vetted, gondolom előző gazdája elkövette rajta a BL nyitást, rootolást. Valszeg lement rajta egy low level format is... Utána feltette rá a megfelelő ROM-ot, az meg nyom nélkül eltüntette a rootot és mindent. Legalábbis nálam ez után jött elő ez a hiba (meg a lockscreen sem váltogatta a képeket (magazine unlock -magazin feloldás sem jelent meg a zárképernyő beállításánál)
A megoldás az volt hogy: (itteni topiktárs leírásának és mások segítségének hála)
1. BL nyitás
2. Root
3. HW_Init.zip bemásolása a data könyvtárba (rendszerterület- ehhez kelle a root. Ebben van a turpisság ami a fent említett hibákat megszünteti)
4. utána egy tetszőleges (neked és a telefonnak!!!) ROM visszarakása, ami eltünteti a nyomokat.kb ennyi. (részletesen nem irom le (nem tudom leirni) mert off telefonon követtem el (P9P) és OSX alól...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest