Hirdetés
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Íme, a One UI 8
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
-
Mobilarena
Huawei P9 téma összefoglaló
[Huawei P9-P9 Lite OFF Topikja!!]
Kötetlen beszélgetés a P9 és P9 Lite tulajdonosoknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyu84
tag
Ezzel a módszerrel próbáltad?
https://logout.hu/bejegyzes/petya220/elotelepitett_bloatware-ek_eltavolitasa_androidrol.html
Nekem Cunaja ROM van, rootolt, de a céges Samsungromról így szedtem le egy csomó szemetet.
ADB Minimal-t letöltöd a gépre, App Inspectorral megnézed a csomag nevét és a leírt paranccsal törlöd: pm uninstall -k --user 0 <csomag neve> -
gyu84
tag
Sziasztok!
Cunaja V14-ből kikerült a hívásrögzítés, vagy csak nálam nem működik? Vissza szerettem volna hallgatni egy beszélgetést, és a legutolsó rögzített hívás még az előző verzió dátuma. A tárcsázóban ott van a Hívás rögzítése menü, és ott láttam, hogy a verzió váltás óta nincs rögzített hívás.A másik, tudna valaki ajánlani egy működő powerbank-et, mert kaptam kölcsön kettőt is és egyikkel sem töltött. Érdekes volt, mert más telefont töltött róla simán, a kábel a gyári töltőve működött. A telefonra rádugtam, egy pillanatra felvillant a töltés, meg a töltés animáció, és utána semmi. Próbáltam egy párszor, de utána nem erőltettem, inkább ultra energiatakarékos mód...
-
gyu84
tag
Felment szépen hiba nélkül nekem is a V14.
A korábbi verzióban nekem egy dolgon nem működött normálisan, egyes alkalmazások hely hozzáférése, de ebben eddig tökéletes, a mobilparkolás app egyből megtalálta a zónát -
gyu84
tag
Sziasztok!
Cunaja V12 romon tapasztalt valaki olyat, hogy egyes alkalmazások mintha nem férnének hozzá a tartózkodási helyhez?
Konkrétan a Nemzeti Mobilfizetés app. Elindítom és nem tudja meghatározni, hogy hol vagyok, az alkalmazás kezelőben megadtam neki minden engedélyt már.
A GPS működik, mert a Google Maps és a Waze mutatja a helyet. Régebben ha kiléptem a mobilparkolás appból és elindítottam a Mapset és visszaléptem akkor nagynehezen megtalálta, de már mostanában nem.
Próbáltam újratelepíteni, nem járt sikerrel.
Másik telefonon kipróbáltam, azon rögtön megtalálja a helyet.
Tudna valaki segíteni, hogy mit lehet még állítani?
Köszönöm előre is! -
gyu84
tag
Sziasztok!
Frissítettem Oreo-ra a leírás alapján, majd a kínai romot V12-re, szépen felment minden. Viszont nincs kamera alkalmazásom. Hogyan lehet ezt orvosolni? Újra kell kezdeni elölről? -
gyu84
tag
-
gyu84
tag
válasz
cintula187 #24823 üzenetére
Szia!
Azt szeretném kérdezni, hogy ezt milyen appal nézed?Mert nekem is lassan 2 éves P9 akkuja már elég gyakran nem bírja ki a nap végéig, meg 35-50%-ról hirtelen kikapcsol és csak töltőről kapcsol vissza, 0%-ról kezd tölteni.
Garanciába ezt kicserélik?
-
gyu84
tag
Sziasztok!
Zárképernyő értesítésekkel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy amikor Gmail-re érkezik levél, nektek megjelnik a tartalma a zárképernyőn?
Nekem azt írja, hogy rejtett tartalom. (B378-as build) Néztem a Beállítások -> Értesítési és állapotsáv -> Értesítések kezelése menüben, de ott nincs Gmail app, minden más ott van. Próbáltam törölni az alkalmazás adatokat és gyorsítótárat, de nem segített. Uninstallálni és újból fel telepíteni nem engedi.
Másnál ottvan az értesítések kezelésénél a Gmail?Előre is köszönöm!
-
gyu84
tag
Sziasztok!
Most vettem egy P9-es telefont (Telenoros a ROM verzió B378). Korábban MIUI-t használtam és abban volt a Xiaominak saját felhőszolgáltatása. A neten megtaláltam a HiCloud oldalt (https://www.hicloud.com/home) viszont telefonon nem találok ilyet. Letöltöttem az APK mirror-ról de azt írja, hogy ütközik egy ugyanolyan nevű csomaggal, Play Áruházban semmi. Be lehet valahogy állítani a telefonon, hogy szinkronizálja a neveket, SMS-eket, beállításokat és a galériát? Használja ezt valaki, vagy inkább érdemes előfizetni valami másra?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A színes és monokróm szenzorral is rögzítő, dupla Leica kamerás P9 a Huawei eddigi legjobbja, és a Kirin 955-ös SoC is hozza a csúcssebességet a mutatós készülékházban.
- Samsung Galaxy A20e dual sim kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S10 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Szép Állapot, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest